Sevgili için sehir değiştirme

Afferim kız. Asla erkeğin ayağına gitme. Değerli olmazsın , kendin gel der. O senin ayağına gelsin.

Ben sözlüm için şehir değişikliğini kabul ettim. Çünkü kırk kere sordu emin misin, yaşayabilir misin, gitme dersen kalır başka iş bakarım diye. İstanbul'dan kalkıp Denizli' ye gideceğim. Evlilik sürecinde iki taraftan da uzakta, başbaşa olmak daha cazip geldi. Aranızdaki ilişkiyi bilemiyorum ama yaşlarınız daha küçük ve resmiyette henüz yok. Bu durumda kalsam gitmemeyi tercih ederdim.

cok saçma ya herhangi biri için il falan değiştirmek. sevgili dediğiniz nedir? bugun var yarın yok belki. eş için bile ben kendimden feragat edip cok buyuk değişiklikler yapmam, kaldı ki sevgili. kendi kariyerin için en doğrusu neyse onu yap. kariyerin için gerekirse çinin köyüne git ama iş bulamayacağın şehre, ülkeye neyeyse assla. yarın ayrılınca napıcan? yada gittiğiniz şehirde sen işe giremezsen sana o mu bakcak? olmaz öyle şey. cok altında kalır ezilirsin. önce ikinizde hayatınızı kurun, sonra gerekirse taşınma planları yapılır.

23 yaşında bir kadın kendi kariyeri ve psikolojik sağlığı dışında hiçbir şeyi önplana alarak hareket etmemeli hele hele aşkı, sevgiyi, bir erkeği... Asla yani. Büyük hata.

Sizi bir basamak ileriye atacak bir şehir ve ortam olsa tamam ama böyle bir atılıma hiç gerek yok bence. Ben de sevgilimle beraberken üni değiştirip yanına geldim. Ama geldiğim üniversite benimkinden bir tık yüksekti zaten. Ankara'dan İstanbul'a geldim. Böyle bir durum söz konusu değilse lütfen kendi kariyerinizi düşünün önce. Evlilik zamanı gelince oturur düşünürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…