Sevgili için sehir değiştirme

Bence kimse için şehir değiştirmeyin, oda yapmasın. Bekleyin ilişkinin en güzel kısmı budur bence. Kötü yorumlamak için söylemiyorum yanlış anlamayın ama ayrılma ihtimalini de düşünün o zaman daha zor olurdu sizin için.

Sana gel,sensiz yapamam diyor mu?bunu söylüyorsa evlenip beraber gidebilirsiniz ..uzaktan uzağa zor..gözden ırak gönuĺden ırak olur

Yıl 2015 mezun olup istanbulda iş bulup taşınıyordum ki 5yıllık erkek arkadaşım benden önce iş bulup bende geliyorum dedi şok olmuştum aynı gün işe başlamıştık. 2,5yıl beraber aynı evde kaldık bu sürede nişanlandık ve 3.yıldada evlendik şuan hala evliyiz çokta mutluyuz. Gitmek istiyorsan git uzaktan ilişki olmaz gittiğinde ayrılırmısınız beraber devammı edersiniz bilemeyiz ama içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın

Yok yani tanıyan biri çıkar falan. Başın ağrımasın diye söylemiştim tabiki senin bilecegin iş.

İşte iç Anadolu'da ya da Karadeniz de bir yer gelirse beraber gidelim diyor,uzmanlık geleceğimiz için önemliymiş ailelerimizi maddi durumu da iyi,uzmanlığı bitince adana da klinik açarız bizim için daha iyi olur diye konuşuyor,sende iki üç sene idare etsen,oralarda senin için iyi bir kariyer imkanı olmadığını biliyorum fakat idare edelim uzmanlığım bitince hem klinik açarız hem sende istediğin yerlerde işe girersin gibi konuştu,buna benzer bir şey deneyimleyen varsa diye sormak istedim sadece bir de ben duygusal bir insanım mantıklı tavsiyeler alırım diye düşündüm

Üstte git yazmıştım ama uzmanlığı alıp geri adanaya dönecekseniz hiç düzeni bozmayın gitmek mantıksız.

İnşallah yanlış karar vermezsin

Üstte git yazmıştım ama uzmanlığı alıp geri adanaya dönecekseniz hiç düzeni bozmayın gitmek mantıksız.
evet geri döneceğiz sadece dört buçuk yıldır en fazla bir kez bir ay uzakta kaldık birbirimizden,arkadaşlarım da hep uzak ilişkinin çok zor olduğundan sorun yokken sorun çıkardığından bahsedip gözümü korkutmuştu açıkçası,çok teşekkür ederim deneyiminizi paylaşıp birde yorum yaptığınız için,burada ki herkesin yorumları benim için çok kıymetli oldu bu kadar tecrübe sahibi insan böyle diyorsan doğru olan gitmemek

Arkadaşlar yazan herkesin eline sağlık,kadın kadını destekleyip iyiliğini düşünüyor tecrübelerinize dayanarak paylaşım yaptığınız için çok sağ olun madem bu kadar kişi böyle söylüyor demek ki gerçekten de gitmemek daha doğru,mezun olunca direkt evlenelim diyen taraf da o fakat ben işe girmeden ailemin durumu iyi olsa da evlenmek istemedim,bir süre geçmesi lazım dedim o da sende gelsen dedi işte idare ederiz diye fakat haklısınız,mantıklı düşüneceğim,herkese iyi geceler

Verdiğiniz örnek için sağ olun,ben yapıca duygusal bir insanım ve evet sevdiğim zaman çok sevip fedakarlık yapmaya eğilimim olabiliyor bunun da farkında olduğum için dış yorumlar almak adına konuyu açtım zaten dediğiniz gibi bana uymayan bir şehre gitmeme kararı aldım,bensiz gitmemeyi istemiyorsa da daha yüksek puan için artık bir sene daha mı hazırlanır daha mı çok çalışır ona bırakacağımgiderse de uzaktan ilişki yürütmeye çalışacağız ben bunu deneyimlemediğim için biraz da sormak istemiştim,genel olarak herkes sevginiz çok güçlüyse yürütürsünüz diyor,ben de akışa bırakayım

niye bu fedakarlık bi tane hayatın var farkında mısın ?

Ne sevgiliniz ne de siz geleceğinizden ödün vermemelisiniz. Önce kariyer anlaminda saglam temeller atacaksiniz sonra evlilik. Her seyin bir zamani var. Onceliklerinizi dogru belirlemelisiniz. Aksi takdirde yaptiginiz secimler sizi mutsuz eder. Duygusalliktan ziyade mantikla karar vermelisiniz. 2-3 sene ayri kalinca baglariniz kopacaksa zaten cokta dusunecek bir sey yok demektir.

Farkindaysaniz erkek arkadasiniz gelecek, kariyer planlarini sadece kendini dusunerek yapiyor. Sizden de buna uymanizi, fedakarlik yapmanizi bekliyor.
Kimse icin kendinizden odun vermeyin. O cok calisip sizin bulundugunuz yada size yakin bir sehri kazansin madem oyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…