- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
Kullandığın ilaca şimdi dikkat ettim evet o ilaç yapıyor bunu ama yinede tedavi olmanız gerekir yoksa ilerlerBakmaz biliyorum ama ilaçtan dolayı böyle olanlar varmış ya bende diyorum ki ilaç tedavisi bitince belki kendiliğinden geçer . İşi yokuşa sürüyormuş gibi hissediyorum ama muayene olmaktan çekiniyorum
Muayene kötü hissettiriyor ama ancak doktor yardım edebilirBazen kanama da oluyor ve evet meme şeklinde. Zaten muayene şeklinden çekindiğim için buraya sordum, inşallah ileri seviye değildir yada inşallah hemen gecer
YaaKullandığın ilaca şimdi dikkat ettim evet o ilaç yapıyor bunu ama yinede tedavi olmanız gerekir yoksa ilerler
Keşke bu tarifi anneannem korkudan titreye titreye sülük kullanmak zorunda kalmadan önce öğrenseydim.Hemoroidse sana bir tavsiye vereyim.
4 adet soğanı soyup dörde kesip kaynayan iki bardak suya atıp 7 dk kaynat. Süzüp sabah aç karnına iç. Kesin çözüm.
bir haftada geçer.
Ayrıca her gün sabah akşam ilgili bölgeye , bactroban krem, bephanten krem ve madecassol krem , üçünü karıştırarak sürmelisin.
Küçük bir ilçede yaşıyorum ve sadece bir tane erkek doktor var hastanede şimdi internetten baktımMuayene kötü hissettiriyor ama ancak doktor yardım edebilir
Uyuşturucu bi krem var muhtemelen onu verecek tuvalete gitmeden uyguluyorsunuz bir de procyo gyvenol müydü hep onu veriyorlar. İlerlemeden gidip tedavinizi olun ki sonrası daha berbat olabilir. Ben kadın genel cerrah bulmuştum
Tadı nasıl pekiÇok kötü bir durum değil . Benim bir tanıdığıma ameliyat demişlerdi. Yukardaki verdiğim tarifle geçirdi, doktor bile şaşırmış hatta.
Başkalarına da tavsiye ettim memnun kalmayan olmadı. Geçmiş olsun.
Kötü değil . Bence güzel bile.Tadı nasıl peki
KıyamamKeşke bu tarifi anneannem korkudan titreye titreye sülük kullanmak zorunda kalmadan önce öğrenseydim.
Ben de sülük yaptırmak istiyorum ama şimdi emziriyorum. O şişlikler geçti mi sülükten sonra?Keşke bu tarifi anneannem korkudan titreye titreye sülük kullanmak zorunda kalmadan önce öğrenseydim.
Hemoroidi sülük kullandığı gün bitti ama o korkusu aklımda hala.
Soğan suyunu ben yıllaaar önce zayıflamak için mi cilt için mi tam emin değilim ama kullandım. Biraz zorlandım ama imkansız da değil içiliyor yaTadı nasıl peki
Şişlikleri bilmiyorum inanin ama ağrısı sancısı tamamen geçti.Ben de sülük yaptırmak istiyorum ama şimdi emziriyorum. O şişlikler geçti mi sülükten sonra?
Bende 1 yıl önce filan olmuştu, o dönem aşırı ağrı çektim doktora gittim ilaç aldım ilaç hiç sevmememe rağmen, o zaman bana fayda etmemişti. Sonra ısırgan lapası denedim, ondan sonra çok şükür ağrı geçti ama şişliği geçirmedi şimdi basur memesi dedikleri şey hep orda, ağrı vermese de normale dönmesini istiyorumŞişlikleri bilmiyorum inanin ama ağrısı sancısı tamamen geçti.
Bence doktorunuzla konuşmalısınız.Burdakı kışıler bunu bılemez.Merhabalar iyi akşamlar
Ben aknetrent ilaç tedavisinin 7. Ayını doldurdum. Ve bu 7. Ayda doktorum ilacimin dozunu arttırdı. Ve kabız olmadığım halde makat kısmında cam batıyor gibi bir ağrı çekiyorum . Ve o kısımda bir tane et parçası gibi, hafif salınan tarzda bir şişlik var. Ve geçmesi için ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen kendini evde tedavi edenler bana yardımcı olursanız çok sevinirim(günde 1-2 defa tuvalet ihtiyacımı gideriyorum)
Hemoroid olmuşsunuz.Merhabalar iyi akşamlar
Ben aknetrent ilaç tedavisinin 7. Ayını doldurdum. Ve bu 7. Ayda doktorum ilacimin dozunu arttırdı. Ve kabız olmadığım halde makat kısmında cam batıyor gibi bir ağrı çekiyorum . Ve o kısımda bir tane et parçası gibi, hafif salınan tarzda bir şişlik var. Ve geçmesi için ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen kendini evde tedavi edenler bana yardımcı olursanız çok sevinirim(günde 1-2 defa tuvalet ihtiyacımı gideriyorum)
Aynı durum bendede vardı kanlar içinde kalıyordum. Doktora muayenede olmaya korktum. Çoban çantası çayıni öğrendim İbrahim Saraçoğludan, içtim tarifteki gibi geçti hamdolsun.Merhabalar iyi akşamlar
merhaba doktora gittiniz mi? aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef*çok teşekkür ederim. Sanırım gitmem gerekiyor.
Hayır henüz gitmedim,ama yasaklardan sonra gideceğim .merhaba doktora gittiniz mi? aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?