Sevgili hanımlar bir derdim var (makat kısmı şişlik)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zerre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakmaz biliyorum ama ilaçtan dolayı böyle olanlar varmış ya bende diyorum ki ilaç tedavisi bitince belki kendiliğinden geçer . İşi yokuşa sürüyormuş gibi hissediyorum ama muayene olmaktan çekiniyorum
Kullandığın ilaca şimdi dikkat ettim evet o ilaç yapıyor bunu ama yinede tedavi olmanız gerekir yoksa ilerler

Bazen kanama da oluyor ve evet meme şeklinde. Zaten muayene şeklinden çekindiğim için buraya sordum, inşallah ileri seviye değildir yada inşallah hemen gecer
Muayene kötü hissettiriyor ama ancak doktor yardım edebilir
Uyuşturucu bi krem var muhtemelen onu verecek tuvalete gitmeden uyguluyorsunuz bir de procyo gyvenol müydü hep onu veriyorlar. İlerlemeden gidip tedavinizi olun ki sonrası daha berbat olabilir. Ben kadın genel cerrah bulmuştum

Keşke bu tarifi anneannem korkudan titreye titreye sülük kullanmak zorunda kalmadan önce öğrenseydim.
Hemoroidi sülük kullandığı gün bitti ama o korkusu aklımda hala.

Küçük bir ilçede yaşıyorum ve sadece bir tane erkek doktor var hastanede şimdi internetten baktım

Tadı nasıl peki

Keşke bu tarifi anneannem korkudan titreye titreye sülük kullanmak zorunda kalmadan önce öğrenseydim.
Hemoroidi sülük kullandığı gün bitti ama o korkusu aklımda hala.
Ben de sülük yaptırmak istiyorum ama şimdi emziriyorum. O şişlikler geçti mi sülükten sonra?

Tadı nasıl peki
Soğan suyunu ben yıllaaar önce zayıflamak için mi cilt için mi tam emin değilim ama kullandım. Biraz zorlandım ama imkansız da değil içiliyor ya

Genel cerrahiye gideceksiniz cildiye değil.Bendede makat çatlağı vardı doktorum krem ve şurup yazdı kabız olmaman lazım dedi sende büyük ihtimal bağsur( hemoroid)var.

İi
Şişlikleri bilmiyorum inanin ama ağrısı sancısı tamamen geçti.
Bende 1 yıl önce filan olmuştu, o dönem aşırı ağrı çektim doktora gittim ilaç aldım ilaç hiç sevmememe rağmen, o zaman bana fayda etmemişti. Sonra ısırgan lapası denedim, ondan sonra çok şükür ağrı geçti ama şişliği geçirmedi şimdi basur memesi dedikleri şey hep orda, ağrı vermese de normale dönmesini istiyorum

Bence doktorunuzla konuşmalısınız.Burdakı kışıler bunu bılemez.

Hemoroid olmuşsunuz.

Arkadaşlar dikkat etmeniz gerekenleri yazmışlar.
Ben de tecrübemi paylaşayım.

Acı, çok baharatlı yiyecekler durumu kötüleştirir.
Dikkat edin.

Sıcak oturma banyosu rahatlatır.
Kabız olmamalısınız ama ishal de olmamalısınız. :)

Ben geçenlerde artık ameliyatlık durumum diye üzülüyordum. O derece acı çekiyordum ve kanama görmediğim tuvalet yoktu.
Ameliyat için ise geçici çözüm tekrarlıyor diye duydum bu yüzden uzak duruyorum.

Araştırırken organik hindistan cevizi yağı iyi gelir diye okudum.
Evde vardı. Pamuğa hindistan cevizi yağı sürüp bölgeye koyup uyudum iki gecede rahat ettim.
Ondan beri de iyiyim çok şükür.
Bitkilerin şifasını değerlendirmek lazım diye düşünüyorum.

Aynı durum bendede vardı kanlar içinde kalıyordum. Doktora muayenede olmaya korktum. Çoban çantası çayıni öğrendim İbrahim Saraçoğludan, içtim tarifteki gibi geçti hamdolsun.

güzel kardeşim öncelikle geçmiş olsun... kaygılanman, endişe etmen yerinde fakat her insan bir olmadığı gibi rahatsızlıkları ve tedavileride aynı olmaya bilir. bir insana A ilacı iyi gelebilir ama diğer insanı daha kötü hale getirebilir. bir insan kekiği çok sever her yemekte kullanır ama diğer insana alerji yapabilir. bunlar var demiyorum örnek sadece !!!
değerli arkadaşlar... hepinizin görüş ve önerilerine saygı duyuyorum verdiğiniz sağlık tavsiyelerinden ziyade (bir sağlıkçı olarak) bir genel cerraha sormasında danışmasında gerekirse muayene ettirmesinde fayda var... çünkü hemoroid adlı rahatsızlığında bir evreleri var... var var yanlış duymadınız EVRELERİ var hemde 4 tane... nur topu gibi...
o nedenle ne yapıyoruz... önce doktor amcaya muayene oluyoruz... orada cerrahi bir müdahale çıkarda sizde bu kabul etmezseniz bir alternatif tıp eğilimine o şekilde girersiniz... neticede estetik yaptırmıyorsun... geçmiş olsun... sadece bi_fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…