A Aysepo Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2020 38 5 16 32 20 Ekim 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Zerre #61 nora2010 .!.: Gerçekten beter bir hastalık. Ancak yaşayan bilir... Kanama da oluyordu benim. Kaşıntı kanama. Şükür şimdi iyiyim...ell Genişletmek için tıkla... nora2010 .!.: Zor bir hastalık. 1.5 sene önce ameliyat oldum ben. Genel cerrahi bölümüne gitmelisiniz. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Merhaba çok geçmiş olsun ameliyatı kime oldunuz sonrası nasıldı tekrar etme durumu oldu mu acaba
nora2010 .!.: Gerçekten beter bir hastalık. Ancak yaşayan bilir... Kanama da oluyordu benim. Kaşıntı kanama. Şükür şimdi iyiyim...ell Genişletmek için tıkla... nora2010 .!.: Zor bir hastalık. 1.5 sene önce ameliyat oldum ben. Genel cerrahi bölümüne gitmelisiniz. Geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Merhaba çok geçmiş olsun ameliyatı kime oldunuz sonrası nasıldı tekrar etme durumu oldu mu acaba
C clarkie Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2021 116 23 48 27 1 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Zerre #62 Seferye hatun .!.: Aynı durum bendede vardı kanlar içinde kalıyordum. Doktora muayenede olmaya korktum. Çoban çantası çayıni öğrendim İbrahim Saraçoğludan, içtim tarifteki gibi geçti hamdolsun. Genişletmek için tıkla... Bu çay şişliği indiriyor mu ? Bi de tekli cay olan paketi mi almaliyiz digerini mi?
Seferye hatun .!.: Aynı durum bendede vardı kanlar içinde kalıyordum. Doktora muayenede olmaya korktum. Çoban çantası çayıni öğrendim İbrahim Saraçoğludan, içtim tarifteki gibi geçti hamdolsun. Genişletmek için tıkla... Bu çay şişliği indiriyor mu ? Bi de tekli cay olan paketi mi almaliyiz digerini mi?