Teşekkür ederimBende de oluyor ara sıra yıllardır var cnm aşırı stresden usutmeden yada kabızlık zamanı Korkulacak bir şey değil.. Sicak tutun kendinizi
Sizinki iç hemoroid miydi yoksa dış hemoroid miZor bir hastalık. 1.5 sene önce ameliyat oldum ben.
Genel cerrahi bölümüne gitmelisiniz. Geçmiş olsun
Geçmez, ilk 2 evrede iseniz ilaç tedavisi işe yarayabilir. 4. Evrede ameliyat diyorlar. Dışarı kanamalı meme olduysa 3.evre gibidirPeki hemoroid olması çok mu kötü bir durum kendiliğinden geçmez mi
Doğumdan sonra bende çatlak olmuştu, cidden cam batıyor gibiydi, çok lanet birşeydi... Benimki geçti şükür, eniştenizin ki ileri ileri seviyedeymiş galiba. Geçmiş olsun size de, iyi geceler :)Benim eniştem 2 ay önce , makat čatlagindan ameliyat oldu. Onun durumu çok kötüydü sürekli bir leğen ılık suyun içine oturuyordu , normal bir şekilde oturamıyordu , o kısım yanıyor diyordu sürekli . Bende kendimi teselli ediyorum , ben öyle değilim belki ilaçtan sonra geçer diye .
Anal fissür dü benim. İçte dışta vardıSizinki iç hemoroid miydi yoksa dış hemoroid mi
Bazen kanama da oluyor ve evet meme şeklinde. Zaten muayene şeklinden çekindiğim için buraya sordum, inşallah ileri seviye değildir yada inşallah hemen gecerGeçmez, ilk 2 evrede iseniz ilaç tedavisi işe yarayabilir. 4. Evrede ameliyat diyorlar. Dışarı kanamalı meme olduysa 3.evre gibidir
Makat çatlağı da olmuş olabilirsiniz. O çok ilerlememişse tedaviye cevap veriyor.
Genel cerraha gidip dört ayak üstü durarak muayene olacaksınız mecbur.
Hemoroidse sana bir tavsiye vereyim.Baktım ama benim ki o kadar büyük değil yani dış kısımda nasıl anlatsam bilemedim ama şöyle yazayım. İnternette gördüm az önce makat kısmında memeleşme yazıyordu ve resimde ki görüntü bende ki ile neredeyse aynı. Ve sanırım bende ki dış hemoroid oluyor .
Acıyı severim ve her zaman tuketirim. Benimde babannem de var yıllardır ve çok zorlanıyor. Benim ki bazen kayboluyor bazen tekrar çıkıyorHemoroid büyük ihtimal.
Kabız olmamaya, üşütmemeye, acı yememeye çalışın.
Ilerlemeden çaresine bakmaya bakın çünkü ilerleyince dayanılmaz oluyor, ailemden biliyorum.
Bakmaz biliyorum ama ilaçtan dolayı böyle olanlar varmış ya bende diyorum ki ilaç tedavisi bitince belki kendiliğinden geçer . İşi yokuşa sürüyormuş gibi hissediyorum ama muayene olmaktan çekiniyorumGenel cerrahi ilgileniyor hemoroid ile cildiye bakmaz
Sanırım bu tariftekini ben içemem, ama sürekli krem sürüyorum hametan, vazelin , zeytinyağı vs.Hemoroidse sana bir tavsiye vereyim.
4 adet soğanı soyup dörde kesip kaynayan iki bardak suya atıp 7 dk kaynat. Süzüp sabah aç karnına iç. Kesin çözüm.
bir haftada geçer.
Ayrıca her gün sabah akşam ilgili bölgeye , bactroban krem, bephanten krem ve madecassol krem , üçünü karıştırarak sürmelisin.
Çok kötü bir durum değil . Benim bir tanıdığıma ameliyat demişlerdi. Yukardaki verdiğim tarifle geçirdi, doktor bile şaşırmış hatta.Peki hemoroid olması çok mu kötü bir durum kendiliğinden geçmez mi
Canım öncelikle geçmiş olsun. Anal fissür olmuşsun. Ben de bu şikayetlerden doktora gittim. Botox yaptırdım. Öncesinde çok sey kullandım . Geçici rahatlatıyor ama hep ilerliyor. Sonra cerrahi işlem şart oluyor. Bence bir genel cerraha görün.Merhabalar iyi akşamlar
Ben aknetrent ilaç tedavisinin 7. Ayını doldurdum. Ve bu 7. Ayda doktorum ilacimin dozunu arttırdı. Ve kabız olmadığım halde makat kısmında cam batıyor gibi bir ağrı çekiyorum . Ve o kısımda bir tane et parçası gibi, hafif salınan tarzda bir şişlik var. Ve geçmesi için ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen kendini evde tedavi edenler bana yardımcı olursanız çok sevinirim(günde 1-2 defa tuvalet ihtiyacımı gideriyorum)
Zeytinyağını kaşıkla iciyordum bir ara ama geçiyor gibi olunca bırakmıştım içmeyi şimdi gidip yine içeceğimAnal fissur gibi duruyor anlatiminizdan ama yine de bir genel cerraha yol görünmüş.
Bayan seçerseniz bir nebze daha rahat olabilir muayene.
Kuruyemiş, aycekirdegi, ekmek kabuğu kesinlikle yemeyin bu dönemde.
Her seferinde yarayı içerden çizip açar iyileşmez.
Bol zeytinyağı tüketin. Bol bol baya salatalara felan yiyebildiginiz kadar kullanın zeytinyağını.
Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim inşallah cesaret edebilirim doktora gitmeyiCanım öncelikle geçmiş olsun. Anal fissür olmuşsun. Ben de bu şikayetlerden doktora gittim. Botox yaptırdım. Öncesinde çok sey kullandım . Geçici rahatlatıyor ama hep ilerliyor. Sonra cerrahi işlem şart oluyor. Bence bir genel cerraha görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?