Hiç beklemediğim bir anda çıktın karşıma ..
Hazır değildim aşka! Hazır değildim yaşanacaklara !
Aradığımı buldum demiş bulamamamışsın zamanında ..
Tıpkı benim gibi ..
Yanlışlar içindeki tek doğrun olacakmışım ..
Tıpkı senin gibi…
Nedendir bilinmez bu 9 ay içerisinde karşıma çıkan hiç kimseyi sevemedim bugüne kadar biliyorsun 5 yıllık bir maratondan çıkmıştım ve 9 ay kapatmıştım kendimi, Adıma “kalpsiz” dediler, “duyguları alınmış” dediler ama sevemedim işte .. Olmayınca olmuyor. .Ben konu aşk olunca kalp atışlarımı hızlandırmayan, içimi huzurla doldurmayan, yanımdayken zamanı durduramayan kimseyi sevemedim ki… Nasıl severdim onları?bu 9 ay süresince Senden başka hiç kimse yanımdayken zamanı durdurmadı..., içimi huzurla doldurmadı, kalp atışlarımı hızlandırmadı.Sevemedim kimseyi gelişini bekler gibi…Bakamadım kimseye gözlerini izler gibi…Açmadım gönlümü kimseye yüreğini bilir gibi…Atmadı şu kalbim kimse için sevdiğini hisseder gibi…Ama sen yılmadın vazgeçmedin cesaretlenip herşeyi bile bile geldin Hoş Geldin..
Bir rüya sanki bu yaşadıklarım… Kişi gerçek aşkı yaşıyor ve yüreğinin taaa derinlerinde hissediyorsa mükemmel bir sevda masalı yazılabiliyormuş.. Yeniden Kalp atışlarımın sebebi hoşgeldin hayatıma ! Hiç “Güle Güle” dememek üzere ” HOŞGELDİN! “ 'ヅ
Günlük bugün pırpırım kıpır kıpırım ohhhh ablamın öpücükleriyle uyandım bu sabah kaydirigubbakcemile3 eniştemi yolcu etmiş geldi beni uyandırdı 5 dakka 5 dakka daha diye diye 9:30'da uyandım zorla oda ablamın güneşlikleri açıp yorganı üstümden almasıyla mecburii mafoldumben neyse kalktım beraber mutfağa girdik ve paşa sofrası kurduk enfes bi şekilde bol dedikodulu kahvaltımızı yaptımm nerelere nerelere gittik yaa kaaaç seneler öncesineekaydirigubbakcemile3 canım annem aradı gelmiyormusun diyo yok ben burda iyiyim farzetki evlendim ben dedim olmaaaazz ev sessizleştii diyo oyy kıyamam yaaa.. babamla 2. balayınızı yapın işte dedim kaydirigubbakcemile3 ohh duştanda çıktım bi güzel parfümlerde sıktımmm canım ablamda kocamaan sandivüç ve kolamı getirdii ayyy değmeyin keyfime yaaa alkisalkisalkis
bu arada KIYMETLİM'lede konuştuk az önce hayırlısıyla şu atamalarda bi olsaydı hadi bakalım ya çocuk şube yada terörle mücadeleye gidebilir aslında biyandan korkuyorum doğrumu yapıyorum diye bölesine riskli bir mesleği olucak nebilim ürküyorum ama her savcıyada bişi olmuyoki yaa neyse ablam ve eniştemin dün akşam bana dedikleri aklımın bir köşesinde doğru adımlar attığıma eminim neyse ben sandüviçime dönimmm gel sende yee cokacimcoook
Not: Hergün Yüzlerce Hayal Kurarsın Hiçbiri Gerçek olmaz,Birgün Bir Gerçek Yaşarsın Hiçbir Hayale Sığmaz.. Bazen Birinin Gelişi Alayının Gidişidir HOŞGELDİN:asigim: