ne kadar roman havası,mezdeke,çiftetelli ve birazda arabesk şarkı varsa indirdimzemuszemus
yerimde duramıyorum,enerji patlaması yaşıyorum şik şak şoksositosositoyorganda kene var kopar kopar gene varrrsositosositoamannnn bana bişeyler oluyo:teytey:
keşke roman olsaydımboshayallersmilehatta kuştepe yada sulukulede dolapderede falan oturmak çok isterdim.roman kızı olsaydım..saçlar belime kadar uzun siyah,büyük halka küpeler,havalı bir etek,saçımda beyaz bir gül..esmer bir ten.paso makara paso oyun gözyaşımı bile dans ederken dökseydim..o kemanların sesi oynatırken duygulandırıyo bile adamı
ruhumda arabesk..yanlış yere aitim diye düşünüyorum zaten hep..yaşadığın yer,çevre bu ben değilim ya..benim ruhum varoş,benim ruhum arabesk..delinin tekiyim ben gelemem ciddiyete gelemem kasmaya..hatta kömürcüden aldık seni diyo abim bana-tatlicadiarzu-
kimse ruhumu anlamıyo içimde fırtınalar kopuyo alayına isyankar ölümüne aşık:))değişmiycem ya..kaç yaşına gelirsem geliyim değişmiycem ama aşkımıda kandırıp bi gün bu hayalimi gerçekleştiricem..roman mahallesinde ev tutucam:asigim: