Sevgili günlük çok ama çok mutluyum bugün tam 1 hafta oldu işe başlayalı Allah gönlümdeki işi bana nasip etti darısı tüm iş arayanlara ve darda kalanlara Nasıl mutlu oldum anlatamam sanaGünlük hep biz anlatıyoruz sen dinliyorsun varmı sıkıntın anlat bana ....
Ben çok bunaldım be günlük hayatımda hiç bu kadar işsiz kalmadım 4 ay kolaymı Rabbim hayırlı kapılar açsın tüm iş isteyenlere darda kalanlara ...Kalbimdeki işide bana nasip etsin 1 hafta oldu hala haber yok olumlu olumsuz arıycaz demişlerdi ama yaaaa...
Aşk yok , İş yok , Şans Yok ama inanıyorum hepsi en yakın zamanda bana gelicek vede yürekten isteyen herkese
öptüm seni günlük
günnüküm tam sana yazacaken Aslı'nın yazdıklarını gördüm, malesef yalnız değilim dedim...
iş yerinde hayatımda geçirdiğim en berbat dönemi yaşıyorum...hakaret yemediğim kalmıştı kusur, o da oldu..bi de adet düzensizliği çıktı şimdi başıma, yarın doktora gidecem Allah vere de bişey çıkmasa...
o kadar sinir oluyorum ki kendime...keşke iş ahlakı denen şey bende olmasaydı...keşke bana lölö yapana ben de yapabilseydim..keşke arkamda iş kalır-kalmaz diye endişelenmeden,düşünmeden şu dakika istifayı basıp bi de üstüne evlilik tazminatımı da alıp çıkıp gidebilsem...ama ben oooo...salağım ben salak.
zavallı kocem de benle beraber yedi kafayı...ya bölüm değişikliği iste ya da çık işten istemiyorum diyo...tutturdu ben gelip konuşacam iştekilerle deyi mannak...
ben de gerçekten bi bölüm değişikliğim olmazsa yukardaki planı aynen uygulamayı düşünüyom günnük...öf bilmiyom çok bıktım...
ama hayatta güzel şeyler olmuyo mu oluyo tabe, misal Gamze var, dün heyecanımı da üzüntümü de benimle o kadar içten paylaştı ki, yine intibalarımda yanılmadığımı çok güzel bi şekilde ispatlamış oldu bana...Allah beni dostluklardan yana hep güldürüyo çok şükür...Yüreği güzel pek çok melekle bi şekilde yollarımız kesişiyo...Bi de kuzum ablam var tabi onu unutur muyuummmm...günnükte ne okusa benle alakalı, hemen yanımda oluyo destek veriyo bana...Allah razı olsun hepinizden..
Herşeyin hayırlısı, herkes için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?