yemişim sevgililer gününü-tatlicadiarzu-
mutsuzum aga mutsuzum...böyle gidicek gibi değil.anladımki boynuzlıycaksın yalan söyliyceksin şerefsizlik yapıcaksın kıskandırmak için oyunlar yapıcaksın kudurtucaksın haram ediceksin hayatı ona,rapor falan vermiyceksin kafana göre yaşıycaksın
sadıksan,aşıksan hemde köpek gibi,yalansızsan,allahına kadar doğru bi insansan ya-ra-na-mazsın!!anladım bunu
özelimi anlatan biri değilim bilirsin beni,ama içim acıyo şu an.çünkü çok seviyorum ve allah kahretsinki deli gibi aşığım.hemde bizim aşkımız öyle böyle bi aşk değil..ayrılırsam nolucak?zaten kimse olmıycak ondan sonram olmaz,hee soluk alırım ama sadece nefesim kalır..yaşayan bi ölü olurum
bu seferki başka,sanırım gerçekten biticek gibi,bunları yazarken bile gözyaşlarım deli gibi akıyo,ellerim titriyo yazarken,tarifi imkansız bir his var,bunu ancak severken ayrılanlar anlar!!çok zor be aga çok zor..
o benim ilkim,sonumda olucak,ama hayatımda olmıycak bu gidişle..intihar falan etmiycem allah sabrını vericek illa ama nasıl yaşıycam onsuz bilemiyorum..miğdemde yumruk yemiş gibi bir his,ağzımı bıçak açmıyo,mimiksiz tepsizi donuk bi ifadeyle bakıyorum etrafa
bildiğim tek şey ben bunları haketmedim!o kadar canım acıyor ve o kadar haksızlığa uğruyorumki onun tarafından o yüzden ölene kadar hakkımı helal etmiycem bu gidişle.ama yine beddua etmek istemiyorum..şu ansengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?