Yine ben geldim günlük
Bu aralar pek takılmıyrm kk ya.Faceden bi oyuna sardım yine.Hevesim geçene kadar oynarım artık.Tatil bitti günlük pazartesi açılıyo okullar az kaldı.Yarın toplantı var yine okulda.Bakalım bu yıl hangi derslere gircem şefimiz yapmıştır paylaşımı.Bu yıl 12lerin dersine girmek istemiyorum hiç.İnşallah yeni gelecek olan bilgisayarcıya verirler o dersleri diycem ama sanmıyorum günlük geçen ben girdim diye yine bana verirler.Çok anlamsız bi havaya giriyolar son sınıflar hiç anlamış değilim.Kendi öğrencliğimi hatırlıyorum da son sınıftayken oturup sürekli üniversite için ders çalışırdık ama bu meslek liseliler hiç öyle değil malesef üniversite gibi bi amaçları yok, çok yazık gerçekten oysa ki kendi meslekleriyle ilgili donanıma sahipler üniversite okuyup kendini yetiştirmek yerine okulu bitirip boş boş gezmeyi planlıyorlar. Akılları başlarına gelsin diye çok uğraştık ama dinletemedik.Artık düz liseleri de kaldırdılar meslek liselerinin öğrenci sayısı artacak, eğitim sistemini de oyuncağa çevirdiler 2 yıl sonrada tekrar düz liseleri açmaya kalkarlarsa hiç şaşırmam.Belki ben de ilerde ilköğretimi seçerim evlenip çoluk çocuğa karışırsam ilköğretim daha az yorucu olur benim için.
Herneyse bunları düşünmek için daha erken.Ben çıkıyım da yatayım günlük yarın toplantıya gitcem erken kalkmam lazım hadi öptüm seni bybyopuyorumnanaktan