Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüş;
İnanamıyorum aşkım bana şiir yazmış yaa çok romantikk:kedi:
Çok sevindirik oldumaklinialirimsmile
Çok seviyorum onu çoookkkkkkopuyorumnanaktan

bugün çok güldüm be günlük sempatiksalakcinni çok komik şeyler oluyo valla. Allah neşemizi eksik etmesin amin. sempatiksalakcinni

12 minik adamımıza sonsuz teşekkürler günlük bizlere böylesi bir gurur yaşattıkları için... turkbayragi
Birinci olamadılar, canları sağolsun...
Yaptıkları hiç kolay değil, canla başla çalıştılar ve bize güzel bir armağan verdiler.

Bugün sandıkta görevliydim günlük. Ne yorucu bir işmiş meğerse...Yalnız hemen hemen bütün sandıklarda seçmenlerin yarısı gelmedi. Zeytinburnu'ndaki yağış ve bayramın hemen ertesinde olması ayrıca belli bir kesme ait olan mahallede olmamız bunun nedeniydi sanırım.
Sabahtan akşama kadar otur bekle, oyları sandık başkanıyla say, tutanak tut, imzala faslı bitti, kendimi eve zor attım. Gerçi güzel yani herkesten önce sonuçlardan haberdardım. Ki bana göre pek sürpriz olmayan bir sonuçtu. Ben kimselere kızmıyorum, her iki tarafında kendince haklı nedenlerdi vardı. Bugün son gündü, belli bir görüşe sahip olmama rağmen ben bile vicdanım ve mantığım arasında gidip geldim. Umarım bu sonuç Vatan'ımız için hayırlı olur, sloganvari cümleler peşinde olmaktansa, olumlu yanlarını da düşürmek lazım. Ülkemizin bazı tabuları var, bunları kimse yıkamaz, kolay değil!!! Öyle ülke bitti, öldük, mahvolduk diye düşünemeyiz, buna izin vermeyiz zaten... turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu arada Edirne'den dün gece döndük, çok güzel bir yermiş ben çok beğendim. Özellikle bir zamanlar Osmanlı'ya başkentlik yapan bu şehrin tarihi yapısı çok hoşuma gitti. Selimiye Cami'yi gezdik, çarşısında turladık. Etraftaki bazı yerleri de gezdirdi sağolsun kuzenim. Ama dönüşte bir heyecan yaşadık, otobüs bileti bulamadık, neredeyse orada kalıyorduk. :KK1::KK1::KK1:

Ha unutmadan!!! 12 Dev Adam bize yine müthiş bir gurur yaşattı, teşekkürler çocuklar güzel ülkemin adını FIBA ikinciliğine taşıdığınız için... turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Neyse ben bugün çok yoruldum, artık yatma zamanı gelmiştir değil mi? İyi geceler...
mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

Merabaa günlük..
Onu çok özledim..

şafağımız 239.
Çabuk geç günler.

Özlüyorum onu günlük anlıyor musun??
Bugun yazacak fazla bir şeyim yok..

İyi geceler.

günlükcannn bu siyasettt muhabbetlerinden bıktım artık bir an önce gündem değişsin de kurtulalım inşalllahh..akannehir....günlükçüğüm bugün sevgilimleee uzun uzun konuştukk,yarım saat önce kapattım telefonu ve her şeyin eskisi gibi olmasııı beni çok mutluuu ediyoo...saçma sapan tartışmalardan kendimizi alıkoyamıyorduk uzun zamandırr...ama ben onun hala böcekiyimmm:kedi:annemlerle de her şey yolundaaa,,ara sıra pc kavgaları yapıos sadeceee annemle ama bunlar tatlı atışmalar oluo:hulya:kayınvalidemlerle de konuştukk ve arada hiç bi şey kalmadıı keşke bu konuşmayı çokkk önceden yapsaydımmm içim içimi yemezdiii....ohhh be sonundaaa huzuraa kavuştumm...haftaya okulum başlıyooo evime gidiorummm...birde 51 gün sonra aşkım gelssinnn daha ne isterim be günlük...kaydirigubbakcemile

artık uyku düzenimi ayarlamam gerekiyo günlük yaa...
yarın erken kalkmam lazım...
çok işim vaaarr çook...
bu hafta içi yorulcam biraz sanırım...
ama bence güzel olcak...
inşallah...
hadi iyi geceleerr :KK3:

Slm günnüşşşşş
Sıradan özlediğimiz şahane bir pazar sabahıyla başlayıp bütün gün miskindik evimizde bir alış-veriş için çıktık az biraz da yürüdükkkkkk kociğimle
Akşam beraber yemek yapıp afiyetle yedik ben sonra minicik pasta yaptım ben süpriz olsun diye aşkboncuğumaaaa
film izledik şimdide çok güzeldi neden erteledik bu kadar zaman bu dvd yi
Sıra gelmedi galiba

Antalya da hala denize giriliyormuş
Teyzemlerle konuştum moralim geldiii
Abime araba bakıyorum şimdide ben hep bakıyorum zaten
Umarım istediğini bulur alırız
Ve artık gitmek istiyorum İstanbuldan
Kociğimle başbaşa kalayım telimi kapatayım
Kitabım çantamdan hiç çıkmasın tembel olalım bütün gün resim çekelim pilleri bitirelim
Yüzelim,koşalım,dans edelim yine,sarılıp uyuyalım
Birbirimize su sıçratıp deniz yatağı için savaşalım :)
ayyy tatil artıııııııııııııkkkkkk

Bu arada tubiğim evinde kuran okutacak beni ve diğer kankilerimi davet etti ama daha haberleşemedik hayırlısı ben gidiyorum galiba :)
Neyse günnüş yarın dişçiye gideyim diyorum kısmet bakalım
Betüşüme uğrucam müsait olursa tabiiii
Yusufuda özledim :KK70:

Neyse kaçtım ben günnüş
Abim için araştırmadayım....

siyaset konuşmak forumumuzda yasaktır arkadaşlar bilginize...aksi halde ceza alınması an meselesidir a.s.
herkes'e keyifli paylaşımlarkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
gunaydın gunluk ya gene basladık ıse gıtmeye erken kalkamaya
tatıle doyamayacagım
gece de sevgılımın dedıgını dusundumde daha cesaret edemıyorum galıba

Günaydın günlük,
İnsanlar bazen nasıl bu kadar komik olabilmeyi başarıyor anlayamıyorum. kaydirigubbakcemile3 Aman varsın konuşsunlar... Ama işte bilmeden, çoğu şeyin farkına varamadan konuşmaları komik duruma düşürüyor kendilerini haberleri yok. Ah ah... Neyse yazmayacağım, istedikleri kadar konuşup dursunlar, neye yarayacaksa :nazar:

günaydın günlükhihoyyyt
uzuuuun bir aradan sonra burdayım işte. tatil çok güzeldi. nasıl geçti anlamadım bile.
uzun zamandır göremediğim kankamla görüştük. çok iyi oldu bu , yoksa aramız açılmak üzereydi.pekiştirmiş olduk.
eşimle ilk kez o kadar eğlendik ki, tüm kurtlarımızı dökmüş olduk:dance: ertesi gün kendimi toparlayamadım ama yine de güzeldi.boshayallersmile
dişim ağrıyor, bu hafta içinde bi dişçiyi ziyaret edicem gibi görünüyo. çok korkuyorummdelikafadulden
şu sıralar pro üye olmayı düşünüyorum, karar veremedim dahabilmiyorumkismile

günlük 5 günlük yoğun bir temponun ardından işbaşı yaptıkda dinlenicem inşş
çok yoruldum ya alışık değilim bu kadar gezmeye
bütün dengem bozuldu
tabii ki sevgili nişanlımla bi yerden çıkıp diğer yere giderken olan yollarda kavga etmeyi ihmal etmedik korkma yani
arife günü dükkanı tutmuşlar yani kararları kesin hiç istemiyorum ama artık yapıcak bişey yok
kendisi arandı umarım yanılırım ama hiç sanmıyorum
babama da daha söylemedik bu akşam söylemem lazım artık
çünkü durdukça vereceği tepki artacak

Sevgili sevgilimle barışmış bulunuyoruz pek bi sevinçliyim galiba :)). Ah bide şu sorunlarımızı halledebilsek. 2 sene mezun olmasını bekledik oldu. Şimdi işinde tecrübe kazansın diye bekliyoruz daha askerliğini beklicezz acaba sonra ne bahaneler bulcak acaba evliliğin "e"sini bile ağzına almamak için. Off kozalağım ya :KK43:

mılapa günnükzemuszemusayy kız amma cok oldu sana yazmayalı
özledım nan senımafoldumben

ramazanda kolejdeydım
beklenenden erken cıktım ordan:nazar:çok sıkıldım ınsanlardan nefret ettım
bıraktım işialsanaalsanasmilezaten
annemlere süpris ederım dedım ama ne gezermafoldumbenbılet bulana aşk olsun
bu bayram annemsız babamsz aılemsız ılk bayramımdı
bana göre bayram bıle sayılmaz
annemı babamı cok özledımm mafoldumben
bayramda büyüklere gıttık geçtı gıttı bayram işte:nazar:

bugün çok şükür yenı işimdeyım
şuanlık memnunum Allah sonunu hayır etsın:Saruboceq:

dur ilk kez yazıp şeytanın bacağını kırayım günnük..

dün geceden beri gülüyorum, otomatiğe bağladım kanımca.. Basketle çok aram yok zati ama 2.lik iyidir.. Face, twitter çok eğlenceli oldu böyle.. E allah bozmasın sempatiksalakcinni :lepi: delikafadulden

dur ilk kez yazıp şeytanın bacağını kırayım günnük..

dün geceden beri gülüyorum, otomatiğe bağladım kanımca.. Basketle çok aram yok zati ama 2.lik iyidir.. Face, twitter çok eğlenceli oldu böyle.. E allah bozmasın sempatiksalakcinni :lepi: delikafadulden

bak edit butonu eksikliği.. maşallah demeyi unuttum :nazar: :nazar: :nazar:

bugün erken kalktım bundan sonra daha da erkek kalkıcam inşallah yaaaa günlük

kpss çalışmam gerek..

ramazanda aldığım kiloları vermem gerek tekrardan yürüyüşe başlıyoruz annemle.incecik olucamm geneeesempatiksalakcinni

ama içim buruk bu günlerde nedense..iyileşmeyi bekliyorum

X