Popüler Konu Sevgili günlük...

Slm canımmm :teytey:

Günlükcümm mutluyum valla oh bea bugün haftanın son günü..
Akşam babam olumsuz bir yanıt vermezse avcılar'a gidiyorum aşkımın yanına.Konsere gitcezzz...Volkan Konakk... :asigim:

İştee öyle yani... Bu akşamda kayınvalideme misafir olucam yarında sabahtan Heybeli Ada'ya akıyoruz aşkımla aklinialirimsmile Allahım nasip kısmet ederse :Saruboceq: E napalım ramazan gelmeden son hafta.Bi gezelimde rahatlayalım yani...

Annem ve kardeşimi Kastamonu'ya uğurladık Çarşamba gecesi gittiler.Dün kardeşim askerlik muayenesini olmuş.Şubedekiler 2. tertip gidicekler bu sene diyolarmış ama bakalım ya inşallah öyle olur.Öyle olursa çok iyi olur kiracı çıkar çıkmaz düğünü sıkıştırmak zorunda kalmayız araya.Çok iyi oldu valla bu haber..Ya o kadar çok dua ettim ki valla şu kiracı hayırlısıyla çıksın evimizin tadilatını sıkışmadan rahat rahat gönlümüze göre yaptıracak bol zamanımız olsunda öyle yerleşelim diye.Sanırım istediğim gibi olucak günlük.Kiracı Ocak'ta çıkıcak evimizden.Mayıs oluyo 2. tertipler..4 ayda çok iyi bir zaman yani ev tadilatı ve yerleşme için.. Normalde 1.tertip gidicek diyolardı kardeşim için.Öyle olsaydı şubatta gidicekti allahh 1 ay içine sıkıştırıp kalıcaktık herşeyi akannehir İyi oldu valla oohh beaaa boshayallersmile

Dün facebookta bir video paylaştım günlük.. Ama varya ağlamaktan nasıl oldum anlatamam sana.Bide annemde Kastamonu'da ya şu an.Off nasıl kötü oldum.Bi kız kına gecesinde annesine şarkı yazıyo ve kendisi seslendiriyo...Muhteşemdi muhteşemm tek kelimeyle yerimseniben

Ay bugünde bitermi akşam olurmu... Ben avcılara doğru ufaktan bi akarmıyım kaydirigubbakcemile2

Neyse cnm see you! Şeniz

selam günnük....dün arkadaşımın kardeşinin denizde bogularak vefat ettıgını ögrendım:KK43:( çok çok acı bı durum..daha çok genç hatta çoçukk! tercıhlerını yenı yapmış 4 yıllık gitme sansı çok yüksekmiş ne hayaller ne hayallerrr...10 dk sonra ne olacagımız belli degil günlük....psikolojım çok kötü...rabbim ailesine sabır versın....
kızımda artık ıyıce büyüyo günlük heran doguacakmış modundayım korkularım arttı...karnım çok büyüdü ve artık zorlanıyorum.sıcaklarda tuz biber oluyor ınan...rabbim dayanma gücü versin inşallah....görüşürüz yine günnük rabbim ömür verirse:a015:

Zaten Herkese Mutluluk Pozlarındayım Sanada O Şekilde Yazayım Mı Günlükcan??
Ama Şu Var Allah'tan Dostlarım Yanımda Destekler.. Mesela Gece 3 te Çalan Tele Uyandım Ve Karşımda Kankam..
"Hiçbir İtiraz İstemiyoruz Sabah Kahvaltıya Geliyosun!" :1ninca:
Bişey Diyemedim Ama Gitmek Gelmiyo İçimden..
Kasıklarım Nasıl Ağrıyo.. Midem Nasıl Bulanıyo.. :1no2:
Tüm Düzenimi Alt Üst Etti Elin K.çı B.klu Bebesi Ya :kızgın:
Ama Bu Defa Ayaklarıma Kapansada Dönüş Yok..
İnsan Hiç Hazmedermi Aldatılmayı Salak Yerine Konmayı :1no2:
Hemde Artık İşler Ciddiye Bindiği Zaman...
Demekki Diyorum Misafirleri Var Babamın Yoğunum Dediği Ve Msj Dahi Atmadığı Zamanlarda Midesi Kaldırıp Ne Haltlar Yemiş :1no2:
Daha Geçen Hafta Bugün Ne Yeminler Ediyordu.. Şimdiyse Hale Bak..
İsyan Etmiyorum.. Haşa Haddim Değil!.. Rabbim Herşeyin En İyisini Bilir :Saruboceq:
Hayırlısı Böyleymiş.. :a015:

sinirimden çıldırıcam günlük :gitme::gitme::gitme:

bu kadın yine gelmedi saat 11 oldu 8 den belli ayaktayım :çok üzgünüm:daha yeni oturdum :gitme: herkes biyerden bişeybsöylüyo yetişemiyorum ordan oraya ayyy sinirimden ağlıycam nerdeyse :gitme: senağlama

yarın gelsin neolursa olsun denize gitmek istiyorum daha saat 11 ama çığlık atmama az kaldı çok yoruldum çokk dinlenmek benimde hakkım denize gitmek istiyorumm yüzmek güneşlenmek istiyorum çokmu şey istiyorum :çok üzgünüm:

Günlük...
Aslında ne çok istemiştim her şeyin iyi olmasını...
O kendini anlatırken, inanamıyorum, sanki biri benim isteklerimi not etmiş bana söylüyor demiştim...
Tüm hayallerim kırıldı...
Paranın dünyayı döndüren şey olduğunu biliyorum.
Maalesef bunu bilmeyecek kadar aptal olamıyorum...
Hızlı gelen hızlı gider derler...
Ne doğruymuş.
Şimdi o hayatımdan gidecek, gitmesi gerek, ben böyle bir yükü taşıyamam ve ben gene soğuk sessizliğe mahkum olacağım...
İstemezdim böyle olmasını ama böyle olacak...
Ve gene ben erkeklere aldığım bir güven darbesiyle daha hayatta tek başıma olacağım...
...

O adam eve gelsin boğucam onu günlük ya kötükedihüso
Sabah işe gönderdim biraz daha uyuyayım dedim uyumaz olaydım adam rüyamda kuma getirdi üstüme yaa:mymeka:
Hem de nasıl sıkı fıkı kızla yolda üçümüz yürüyoruz o gidiyo onunla sarmaş dolaş yürüyo, ben evde iş yapıyorum o hatunu kucağına oturtuyo ohhh.mafoldumben
Diyorum ki bu kadın sabah gidecek evden, tamam sen istemiyosan yakında otel var orada kalır diyo gidiyo hatunun odasına ben mutfakta sinirimden bütün bardakları kırıyorum.
Bi de utanmadan kıza telefon almış, nasıl mutlu kızın yanında. Allaam işaret mi yoksa bana
Ya yemin ederim gerçekmiş gibi etkilendim, nasıl bi rüyaydı öyle
Öyle bi hırslandım ki adama garibimin bi şeyden haberi yok ama yok ben 3-5 gün kurtulamam bunun etkisinden

ay cok yorucu bır yolculuk gecırdım uyumam lazım ya
gece 4 u 10 gece bındım sabah 7 gbı ıstanbula ın ordan gerı bın canım cıktı valla cok acaıp yoruldum
uyuyayım barı pazartesı askım gelecek ay cok mutluyum
ama annemı babamı kardesımı özledım

hala çok çirkinim günlük eyvahedigeldismile
yüzümün yarısı soyuk yarısı değil..Allahtan iznim devam etmiyo işe gitmiyorum..
yoksa bu tiple nasıl çıkardım ben insan içine şimdi evde gizleniyorum resmen :KK1:
valla güzelliğine o kadar güvenmemeliymiş insan..gerçi mütevazi biriyimdir normalde ama olsun..bak şu an gayet Freddy'nin kabusu gibiyim sempatiksalakcinni o eski haaaalimden eser yok şimdi..
neyse geçer inşallah çarşambaya kadar..haftaya cuma da baro takdimi var o zamana kadar kesin geçmesi lazım..
öyle işte başka da bişey yok..ama evde olmak çok güzelmiş keşke ev kızı olsaydım :kedi: gerçi bi süre sonra sıkılırdı kesin ama bu sene çok yoruldum biliyorsun ki..
gökhan hakkında bişey demicem sana günlük..düşünmemeye çalışıyorum çünkü..bi değişiklik de yok zaten aramıyo..sevgisine de inanmıyorum artık
neyse..öyle işte şekerim sonra gelirim yine

merhabayın günnük hayırlı cumalar herkese...
höööfff bugün 6 ağustos...Hiroşima'ya yapılan saldırının yıldönümü malesef...aklımdan öyle cümleler geçiyor ki bilsen...ama küfürün adını ayıp koymuşlar, hem hangi küfrü etsem hafif kalır, ağzımın bozulduğuyla kalır...onun için hiçbişey demiyorum,diyemiyorum...
dün akşam dönerci ustası gibi hissettim kendimi evde...en sonunda afedersin don atlet gezdim napayım yani..zaten kafayı vurmuş uyumuşum tv izlerken, kocem de maç izlemeye gitmişti...adamceğiz beni aramııış, sonra eve gelmiiiş hiç duymadım hiç:roflol: bugün de kahve içene kadar ölü gibiydim...Allah dışarda çalışanlara, ateşle sıcakla uğraşanlara yardım etsin..biz burda klimalı ofisimizde onlar bu güneşte dışarda...zor günnük zoor:nazar:
bende olaylar böyle günnüküm...ay lav yu si yu

Ayyyy günlükkk gülmekten helak oldummm....sırnaşık şey
Allah hep böyle güldürsün.
Hatta ve hatta olay o kadar komedi ki diğer sinir bozucu mevzu moralimi bozamadı.
Zuhahahahahaha...sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Birazdan da büyükkk markete gidiciimm...
Tiramisu ve yaş pasta için malzemeler alıcam.
Özellikle o ikisi baş listede. Hea bu sıcaklarda o kadar da yiyesim yok ama yapmayalı uzun zaman oldu.
Bayılıyorum o koca marketlere yaauuu...
Hadi görüşürüzz..
:icecream:

slm gunnuk
buyuk gun salı
eşim gelıyo:kedi: birhafata yanımda ama işin kotusu ramazan boshayallersmile
neyse saglık olsun
su sıcaklar bi bitse hiç bir yaz bukadar sıcak ve sıkıcı gecmemıstı
bu sene kabus gıbı bızım için boşş boşş boşşş
isyan etmıyım yınede saglıklıyım sıhhatlıyım
şincik ahiretlıgım gelecek olumunekankayizsmile onu beklereken sana yazıyorum bıraz kaynatırız artık konuscak cok sey olduu doldu tastı
:kahve:

Çok fazla kilo aldım diye şikayet ediyordum ve kilo vermek istiyordum 2 kilo vermişim.
Ama birden verdim bu kiloyu.. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Çünkü bi kaç gündür yine kan tükürüyorum.
Korktum açıkçası.
Pazartesi doktora çıkmam gerek,umarım tahmin ettiğim şey yine olmaz.
O süreçten bi daha geçmek istemiyorum.

Bu ne kadar sıcak bir hava günlük ramazan da geliyo ne yapcaz nası geçecek günler bilmiyorum. Bi de bu aralar sigarayı az içiyorum ya iştahım felaket derecede açıldı sürekli bişeyler yiyorum.Allahım sabrını verir tabi de bu havada susuz nası dayanacaz. Tatil de bitiyo günlük uzaktan bakınca öğretmenlerin tatili 3 ay diyolar ama bilmiyolarki gerçeği. 6 temmuzda ortalama yükseltme ve sorumluluk sınavları bitti biz tatile girdik 31 ağustosda da tekrar başlıyo sınavlar.Sen görüyoşun işte 2 ay bile değil tatilimiz.O kadarcık da olsun o havalarda öğrencilerle ders işlemek mümkün olmazdı zaten. Sana da bahsetmiştim ders çalışmam lazım diye biran önce başlamam lazım çalışmaya okullar açılmadan önce.Ramazanda başlayayım diyorum geceleri ders çalışırım gündüzde yatar uyurum.Zaten en fazla 1 haftamı alır ara vermeden her gün çalışırsam.
Şimdi bayılacam sıcaktan en iyisi bu eve bi soğutucu almak şu ufonunkileri araştırsam iyi olcak.Klimadansa onlar daha mantıklı geldi bana taşınabilir olması daha kullanışlı gibi geliyo.Neyse günlük ben kaçar şu bilgisayar kucağımda durdukça bacaklarım buharlaşacak nerdeyse :eek: şöyle uçsam serinlerim :eek::eek:

Birazdan Hazırlanmamı İstedi Kankam..
Gelip Beni Alacakmış Eminimki Arkadaşlarıda Topladı Eğlendirmek İçin Plan Yaptılar..
Gözlerim Kan Çanağına Dönmüşken Nasıl Hazırlanıp Güzelleşebilirim Bilmiyorum..
Bildiğim Tekşey Beni Bu Halde Gördüklerinde Canıma Okuyacaklar..

bugün doğum günü..

neler geçti içimden aklımdan, yapmak için söylemek için...

sadece bi mesaj atabildim..

doğum günün kutlu olsun sevdiğim. senin için Allah'tan ömrün boyunca tüm hayırları diliyorum, bu benim hayatında olmamam ise onu da diliyorum..

inanamıyorum... sadece 14 saat sonra aşkım yanımda olcak :asigim: ben evimize geldim bile.. eskşehirdeyim ama sensiz :KK43: .. günler nasıl geçti ne sen sor ne ben söliyim.. ama geçti ve ben yarın sabah askerimi terminalden alıcam... dönüşünü düşünmek bile istemiyorum :gitme: nasıl göndercem seni taaa Ağrı'lara mafoldumben off..

Allah'ım ölcem heyecandan sanki ilk kez görüşcez:KK1: bütün günüm bakımlarla süsle püsle geçti hala da bir dünya işim var :) olsun değer benim nişanlım için...

aşkım seni çoooooooook özledim.. hele bir gel sen.. koala gibi yapışcam sana 7 gün bırakmıcam:KK1:

seni çok seviyorum canımmm aşkım benimm :asigim:

atarsa ŞAFAK 380 turkbayragi

MEHTAP DOĞAN GÜNEŞŞŞ :lepi:

yarabbim şafak doğan güneş diyeceğimiz günleri de göster:Saruboceq:

Pembişim hala tam iyileşemedim ya :2: :2:
Yaz gribide çok ağır geçermiş derler, gerçektende öyle,
bu ne yaa ızdırap resmen :2:
Allahtan dün izin verdiler işyerinden, eve yolladılar günlük bu halde çalışılır mı diyipte.
Ama o kadar iyi geldi ki bir gün dinlenip hiç bir şey yapmamak.
Hadi görüşürüz şeker umarım bidahakinde daha sağlıklı bir şekilde aklinialirimsmile

keşke biraz daha iyi hissedebilsem kendimi..
sanki içimde koca bir uzay boşluğu var.. hatta bir karadelik.. tüm iyi niyetim tüm heycanlarım güzel anılarım mutluluklarım o kara delik tarafından yutuluyor.
çok kişi ile konuştum o kadar çok konuştum ki hatta artık ben bile sıkıldım..
ve hepsinden de şnu çıkardım malesef ben onu anlamadım.. ha o beni anladı mı bilmiyorum.. ama onun mantığını onun niyetini anlamadım.. anlayamadım..
içimdeki tüm öfkeyi nefreti bu acı veren kırgınlıkları lafları sözlerı söylenenleri söylenmeyip de ima edilenleri, herşeyi ama herşeyi kusmak istiyorum..
belediye çöplüğü gibiyim sankii..

sadece karman çorman haldeyim günnüş
ne tarafa dönsem sıkıntı dolu
düşünmemeye çalışıyorum amma olmuyo işte

günlük sanırım özlemeye başladım
bu sukunetim hayra alamet değildi zaten..kokusunu özledim
gerçi az önce 'koku' filmini izledim belki bunun etkisi vardır sempatiksalakcinni
görüyo musun ne kadar dengesizim..ama özledim gerçekten..
benim bebeğim napıyo acaba..düşünüyo mu beni hiç özlüyo mu?
nolurdu ömrümün sonuna kadar sadece onun gözlerine bakabilseydim
ben başka hiçbişey istemedim inan..çok sevdim onu..hep benim olsun istedim
özlesin beni günlük olur mu?

X