Popüler Konu Sevgili günlük...

benn geldimmmmmmmmmm...günlükçüm bulamadım seni ya...oysa perşembe geldim...
ahh ahh yazacak çok şeyim var ama yormak istemiyorum seni...
sadece kızımı çok özledim çokkk...en yoğun hissettiğim duygu bu zaten şu an...Gözdemm...mavi masalım benim...ömrüm...
onun dışında iyiyim iyi...çok iyiyim...
uğrarım sık sık...

Sevgili Gunluk,
Suanda hava, deniz, kitabim ve arkadaslarimla sohbet cok hos...kalbim de huzurla,cok guzel atiyor ama en iyisi, kararliyim, ne istedigimi cok iyi biliyorum.. yola devam...
:nazar:

Merhaba günlükcüm,

nasilsin bakalim valla bana hic dokunma. Karamsarliklarimin, acilarimin icinde kavrulup, bogulup gidiyorum. Sana diyorum ya kac gündür yalnizim diye. Gercektende cok yalnizim. Bir haftadir ev bombos. Annemin, babamin sesine, yüzüne hasret kaldim. Evde yalnizim, burda da yalnizim....

Artik bende mutlu olmak istiyorum. Cok sey istiyor olsam gerek. Aslinda söyle düsünmeliyim. Bu sürec benim icin bir nevi sinav. Canim arkadasim demisti hayat önce sinav eder sonra ders verir diye. Ne de dogru söylemis. Sanirim hayatimda ilk defa bir sinavda caticagim....

Bugün isten erken cikip üniversite islerini halletmeliyim. Carsambada izin aldim kendime. Ufaktan ufaktan hazirlanmaliyim. Persembe yollculuk var....

Çok yorgunum günlükkkkk
Yarın eşyalar gidiyor
Sanırım düğüne yetişemicessss
Offf çok moralim bozuk ve yanlız hissediyorum kendimi günnüş

günnüşşşş selam ben geldim uzuuunn bir aradan sonra :)
harika bir tatil yaptı(k) :jeyyar: :asigim:
ama ayrı şehirler çok zormuş be günlük yatercih yapıcaz koşturup duruyoruz
aynı şehirleri kazanalım başka birşey istemiyorum ben :asigim:
okula gidiyorum bgün tercihler başladı kılavulzlar yok
bugün çok koşturacağım günlük dersaneye gideceğim tercihler için
allahım ne olur şuradan da alnımızın akıyla çıkalım :Saruboceq:
bebeğimi çok özledim ammaa son bir ay :lepi:
gelince yazarım tekrar şimdilik baş baaaşş :eek:

Günlük, üniversiteye yerleşmek için uğraşan arkadaşlarıma sonsuz şans diliyorum...
İstedikleri yerlere girsinler inşallah...:Saruboceq:

5 sene önceki o heyecanım geldi de aklıma...
Ne zor günlerdi...boshayallersmile

Hepsini öpüyorum, başarılar diliyorum...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

seni tanımak güzel..senle yürümek sahilde daha bi güzel..
elimi tutman..bana bakman..gözlerimde gözlerini görmek..
hepsi cok güzel..
yasadıgım her anı özledim özlüyorum..

Tüm kk`nin kandili mübarek olsun; Rabbim tüm hayirli dualarini kabul etsin insaallah...
Bugün cok isim var; birazdan cikmam lazim, belediyede randevum var esimin oturumunun uzatilmasiyla ilgili; haksiz yere ugrastiriyorlar, insaallah bi aksilik olmaz su mübarek günde:Saruboceq:
Ardindan bi arkadasimla bulusucam kismetse; "all you can eat chinese" `e gidicezsositososito
" Hic birsey yeme" dedi; ben de uygulamaya calisiyorum:KK1: Biraz birseyler attim tabii agzima, yoksa dayanamam benkaydirigubbakcemile3 Aksam da balkon keyfi yapicaz insaallah...
Aslinda gicik oldum; "hasta miyim, degil miyim" anlamadim gitti, hormonlarim kafayi yedi anlasilan...
Maalesef bugünü olmasi gerektigi gibi yasayamiycammirmirmirmir Artik ben de "sadece" dua ederim...
Rabbim hakkimizdaki tüm hayirli dualari kabul eder insaallah...

Son düzenleme:
Selam Günlük

Hayırlı kandiller
tempo devam ediyor arastırmalar hazırlıklar alışverişler zaman öyle çabuk geçiyo ki :nazar:
şu sıcaklar olmasa fena olmazdı mirmirmirmir
neyse günlükcan görüşürüz yine :eek:

kendi adıma
april arkadaşıma çoook teşekkür ediyorum tatlım çok sağol a.s.
günlük dersaneye gittim istanbulda istediğim üniversitenin istediğim bölümüne yerleşebiliyırum :)))))))
bugün kandil bol bol dua edicem allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
az önce bir başladım ağlmaya günklük hıçkıra hıçkıra ağladım niye bimiyorum
içimi boşaltmak iyi geldi
sanırım 12 yılın patlamasıydı kolay değil o stres sıkıntı...
neyse bn kaçar tercih kitapçığının altımnı üstüne getiricem daha =)))))
hee bir de aşkım burnumda tütüyor onu ve mis kokusunu çok özledimmmm :)

Son düzenleme:
Gitiler günnüşümm annemler gittilerr 10 gün anasız babasız evimde olucamm kaldım yalnız başıma :KK43:(
Amaa dur bidakka yaa kalmadımkii kankam var oralardan yetişiyo bana sağolsun 24 saat iletişim halindeyiz ee burak eniştemiz evlenme teklifide etti ohh cümbüş var anlicağınn, sağolsun pisiciğimde benle ilgili her dakika mesaj ve aramalarda bulunuyoo.. bugün görüşemicez çünkü biliyosun kandil ve oruçluyuz evimde kırdım dizimi oturuyorum :)))
Herbikesciklerin kandillerini kutlarımmmm büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden yaşıtlarımın yanaklarından kankam gülçinim gıdığından pisiciğimde ee şeyyyy neysee hadii ben gidimm barii :))) Beni Görürsen Selam Söyle Paii Paiii ('',)

Günlük :asigim:

Bugün öğlen gittim gelinliğimi teslim aldım .. Çok güzel yaa...
Onu giyeceğim gün için şimdiden sabırsızlanıyorum ..
Düğünümüz belli olmasada masraflarımızı belli sıralamalara koymak adına herşeyimizi yavaş yavaş alıyoruz günlük..
Gelinliğimde kiralık değil tamamen benim oldu..
Aşkımcığım acilen son haliyle üzerimde görmek istiyormuş..
Kına kıyafetimide giyicem ona bida..
Bi heves bi heves ondada ayyy kaydirigubbakcemile3
Valla taşıyamazdım bu sıcakta,taksiyle geldim bende gelinliği alıp.
İş çıkışıda öyle yapıcam günlük...
Onun dışında aşırı uykum var...

ohhhhhhhhh ohhhhh bir bir gidiyor k.k kızlarııı aslıcıkta aldı gelinliğini kına kıyafetinii ayyyy nerden nereye yaaa biz bu kızlarla konuşurken ne söz ne nişan vardı yaahuu aslıyı verdik gülçinide veriyoruzz :) benimde hatırlarsan 5 yıllık bi ilişkim vardı ufuk aşağ ufuk yukarı ufuk ufuk ufuk solumuyordum ne olduu bi cacık olmadıı neymişşşş çok fazla anlatıpp çok fazla büyük konuşmicakmışsınnn :))) iştee bende pisicikle artık temkinli gidiyorum farkındaysan akışına bıraktım anı yaşıyorum günnüşüm nasılsa elimde yedekte cilloplar var kankimin sayesindee :)) ay yinemi yazdım benn yazdım valla yaa :))
Neyse aslıcığım içinde seviniyorum ohh herşeyi hazır geriye şu uyuz kiracı kalıyor sonrası çorap söküğü gibi gelicek eminimmmm.....
Neyse yaaa yeter bukadar yazdığımmm hale bak dün bi açıldım susmak bilmiyorummm hadi yarına kadar çektim fermuarımı
:))

merhaba günlükcaaan
hafif koşuşturmalı bir günün ardından patron da gitmişken ve neskayfemi yudumlarken sana bu satırları yazıyorum sempatiksalakcinni hehe güzel bi giriş oldu di mi
cuma günü izne çıkçam kısmetse bu hafta daha dayanayım..valla çok ihtiyacım var çok..para durumlarımız biraz kötü çok fazla masraf çıktı bu aralar..bakalım belki 3-4 günlüğüne de olsa kaçarız bi yerlere..çok istiyorum ama..
sevgilimle de aramız iyi çok şükür :nazar: bugün sınav öncesi aradım açmadı deli..
sonra sınavdan çıkınca o beni aradı açıklama yaptı falan filan..bebişim benim afferin öyle adam olsun canımı yesin :asigim:
bi tane sınavı açıklanmış ve geçmiş..gece açıklanmış hemen aramış beni haber vermek için ama o saatte benim mıçımda pireler uçuşuyodu uyurken telim kapalıydı sempatiksalakcinni
nasıl sevinçli göreceksin..küçük çocuk gibi..Allahım benim bebeğime hep yaşat bu mutluluğu ya..hepsini geçsin sınavlarının hep böyle mutlu olsun bitanem...
şuan da bi sınavı var..inşallah o da çok iyi geçer..
bu gece Kuran okumayı çok istiyodum ama reglim devam ediyo..Pöff..Belki geceye kadar biter inşallah
okuyup şükretmek sonra da dua etmek istiom hem bebişime hem arkidişlerime..
öyle işte günlük..Allaha şükür keyfim yerinde..olumluyum neşeliyim Allah hiç bozmasın..
hep böyle olmak istiyom ben

Mrb günlükkk opuyorumnanaktan
Tanrıcam geldiğini görmüştüm dün ve çok sevinmiştim hoşgeldiii inşallah hep burda olurr bizimle :1hug:
Ben ilk defa hayatımda yazın hastalanıyorum... O yüzdende giremiyorum kk ya...
Bademciklerimin her yanı iltihaplı şişti...:2:
Sonunda 3 gün sonra bugün sağlık ocağına gittim ... Penisilin iğnesi verdi... Tehlikeliymiş bende hemen yapalım dedim ama küçükken yapmışlar alerjim çıkmış ...
Ben eve gelince babam geri gitti ... Babama demiş yapalım babam olmaz diyince adam demiş çok ilerlemiş çok kötü bademcikleri tehlikede demiş...
Kuvvetli bir antibiotiğe başlıcam bugün gerçi 3 gündür içiyordum sabah aldım ama bgün farklı alcam 3 günlük geçmezse iğne mecbur :nazar:

Nisanımın şafağı için çok seviniyorumm çoooooooooooooook opuyorumnanaktan:dance::teytey:
Burda olamasamdaa o benim sevindiğimi bilsin olur mu günlük :a015:
:1hug: İnşallah şu acık kalan zaman geçerde bir daha hiç ayrılmazlar :Saruboceq:

Son düzenleme:
Günlükkkkkk
Kadınların başka bir kadından bahsederken 'hatun' demeleri çok sinir bozucu değil mi sence de?
Son günlerde milletin ağzına pelesenk olan 'çok keyif aldım, çok keyifliydi' kalıbı gibi nedir bu yaaa??
Çok itici buluyorum. Iyyykkk, bööğğğkkkk oldummm.
Biri duymayagörsün herkesin diline yapışıyor. Yakışanı var yakışmayanı varr.

tongue0020.gif
tongue0020.gif
tongue0020.gif

tam 43 gündür evliyim günlük... zaman nasıl bu kadar çabuk geçti anlamadım, şimdilik her şey çok güzel gidiyor, bazen her şey aniden bozulacak diye çok korkuyorum. eşimin babası 10 aylık evliyken vefat etmiş ben de bazen aklıma kötü kötü şeyler getiriyorum... şu an tek derdim kpss ve atama... belli olsa da rahatlasam rahatlasak...

herkesın berat kandılı mubarek olsun gunluk
allah hepımızın gonul muradını versın gunahlarımızı af etsın

cok sıcak yagmur yagdı ama nafıle
bugun oruc tutucaktım,sbaah ezanında adet olmusum,cok uzuldum yattım asagı,sabah agrım vardı ama sımdı ıyıyım
cumartesı kahvaltıdaydık,aksamda hande yener konserı vardı oraya gttıkacayıp eylendım superdı valla
aynı anda sınan ozen vardı baska yerdede ama handeyı tercıh ederım tabı,:)
dunde gunumuz vardı kıslarla ,cok sıcaktı ama gttım yıne
sonrada annemle bulustuk,market yaptık,aksmada kıs krdesım yazlıklarındaydı onlar geldı
aksmada yemege gelcekler,belkı guneye bı haftalıgına gtcekelr otel bakıolar
aksam dedeme gıderz kandılık ıns kandıl harclıgımızı fazla tutarsempatiksalakcinni
altın bırıktrmem lazım seneye yaza:KK1:
ay gunluk gecen benım evden kıracı cıktı ya gttık baktık,bu kadar bı ınsan pıs olmaaz ya kelımelerle anlatamam akannehir
ne aklına gelırse ole pıslık vardı,nese moral bozmayalım
bakalım bıraz bakım yapılcak kıracı ıcın
komsunun oglu daha karar verememıs tutup tutmnama konusunda
bugunde bızım uyus akrabalar gelıp dedemden para ıstemısler,dedemde gıtmıs bankada parasını bozmus vermıs,altında son model arabayla gezıo ,ama gelıp borc ıstıo
cok uyus oluorum su ınsanlara ya
madem bınmıceksın ole arabaya
bınıosanda kımsenın parasın agoz dıkmıceksın
uyus ınsanlar,goya on gunlukmus,on gun ıcınde vercekelrmıs
duyda ınanmaÇok üzgünüm çoook
aman bu dedemde akıllnamaz ,
nese naparlarsa yapsınlar,
dun gunde bı arkadasımın eltısı benım eskının amca kızı cıkmasınmıkafamçokkarıştı
ay dunya cok kucuk ya ,bı sasrdım
gıdememıstım arkadasımın dugunune
zaten gorsmuyolarmıs araları ıyı degılmıs
valla heryerde ınsnaın bı tanıdıgı cıkıo bu dunya cok kucuk herkes bırbırıne baglantılı
hadı cok uzattım gıdıom ben
artık sneı ozluyorum gelıp yazmak ıstıorum gunlukcan opuyorumnanaktan
hadı başbaş

X