Popüler Konu Sevgili günlük...

offf cok sıcak bunaldım iyce uykumda var yatıp uyumak istiyorum
iş yapasım yok tatile gitmek istiyorum ben yaaa
ama bu sene gidemiycek gibi görünüyorum of offf

Günaydın günnüküm
Yine keyfim yok dizine yatsam hem anlatsam hem ağlasam dinlersin beni di mi mafoldumben
Benim kocam çok vicdansız günnük çoook mafoldumben dün hastalandım hemde erkenden
çok ağrım sancım oldu ama santrali devredebileceğim kimse olmadığı için izin alamadım o halde çalışmaya devam ettim kıvrana kıvrana
Akşam dayanamadım izin istedim yarım saat erken çıktım
Eve gittim doğru mutfağa girdim bütün gün mide bulantısından bişi yiyememiştim çok açtım hemen yemek yaptım
Sevgili kocamdan da yardım istedim ama dalga mı geçiyorsun dedi güldü geçti o halimi gördüğü halde
Neyse yedik yemeğimizi mutfağı toparladım doğru yatağa ilaç alıp yattım
Geldi yanıma gönlümü almaya çalıştı ama çok kırıldım ona nolurdu yardımcı olsaydı
Ağlamaktan gözlerim şişti dün gece mafoldumben
Bu kadar vicdansız olacağını bu kadar umursamaz olacağını düşünmemiştim öyle üzüldüm ki
Böyle işte günnük benim hayatım hep aynı 2 gün iyiyiz 3 gün kötü
Bir türlü tutturamadık yolumuzu
İnşallah zamanla düzene girer herşey diyoruz ama 2 sene oldu be günnük daha ne kadar zamana ihtiyacımız var?
Herkes mi böyle yoksa sadece biz mi böyleyiz bilmiyorum...
Duvarlar üzerime üzerime geliyor artık eve girdiğimde bunaldım çokk....

Gunluk,
Olmadı, yazlıga gıtmıyor gorumcem.
Is bulmus ):
Dun bebegım bunu soyleyınce, bende konuyu acmak ıcın fırsat buldum.
Ve gecen gun bana 'cekıl suradan suratsız' dedıgını anlattım.
Uzuldu ve sasırdı tabıı.
Sadece 'onun nasıl bır kısılıge sahıp oldugunu bılıyorum' dedı.
Soz ıstedım, kardesıne soylememesı ıcın.
Cunku bu kez sıkayet edıyor olarak algılanıyorum.
Bunun yerıne savunmamı kendım yapacagım.
Boylece hırsımı da alacagım.
Ama sımdı uyanıklık yapar,
Abısının yanında ablasının yanında dedıgı gıbı
'susun be, buraya konusmaya mı geldınız' gıbı laflar etmez.
Tuh ya, dun aksam bunu da dıyecektım, unutmusum
Neyse, bır fırsatını bulur, bunu da derım.
Aslında bır nevı sıkayet ettıgım dogru.
Fakat ben bundan zıyade kardesını tanısın ıstıyorum.
Cunku cok bılmıs abısının yanında bana saygı duyuyor gıbı davranıyor.
Esım de 'kardeslerım sana saygı duyuyor' dıyor zaman zaman.
Evet, saygı duyuyorlar.
Sadece kendılerını daha ıyı gostermek adına, senın yanında yapıyorlar bebegım.

günlük..

bitsin bu gün artık
bi an önce evime gidip yatağıma yatmak istiyorum
kimseyi görmek kimseyle konuşmak istemiyorum
çok bunaldım.........

Günlükcan

Elini tutasım, yüzüne bakasım yok. Sesini duymaya tahammül edemiyorum, görmeye tahammül edemiyorum. Nolacak böyle:1closedeyes:

buraya kadarmış diorum be günlük..
çalışma hayatımda buraya kadarmış galiba..
ayın 17sinde bırakıorum işi..
daha doorusu bıraktırılıorumm.
o adını bile anmaya tahammül edemediğim şerefsiz patron beni gözden çıkarmış bide ağız yapmıomu deli oluorum.
bgne kadar okadar çok hakkımı yediki .
onunda çocukları var be günlük üstelik karısı hamile..
inşalalh bişi olmazda ama hakkımda yerde kalmasın.
lafa gelince dincidir ama hakka gelince durur orda..

bukadar borç varken resmen döt gibi kaldım ortada.
bari perdelerin taksitini bitirseydim.
nasılda rahat ederdi eşim.
oda ayrı bi alem.
hem üzülüo çıkarıldıgıma hemde başka bi işe girmeme müsade etmio.
onada ayrı bi sinir oluorum zaten yaaa.
ama dileğim en kısa zamanda yeni bi iş bulmak.
bölelikle hem aklımı o çok kurcalayan bebek fikrinden uzak dururum hemde borçlarımızı öderiz...
üff öle işte..
çok sıkıntıdayım bgnlerde.
çok doluyum her gece ağlıorum ben günlük..
hiç ii bişiler olmuo hayatımda hiç hemde..
bideen çok seni özlicem galibaaaa.
kk yı burda kıymet verdiğim dostlarımı.
evimde net yok dolayısıyle giremicem artık.
nese 2 haftam var daha dur bakalımm

ne kadar gerızekalısın kızım sen ndn biri bişey sordugunda 1 sanıyede aglıyosun aptal..
evet az once patronum ne sıkıntın var der demez aglamay basladım adam sorduguna pişman oldu..
zaten aglama yer arıyodum aslında sınırlerım bozuk ugruna herseyımı verdıgım adam bak be ne aptalmısım..
ne olursa olsun artık bu evlılık bıtsın ıstıyorum..ben bıttım artık gunluk ben bıttım...tasıyamıyorum artık..allah ya onun canını alsın ya benım cunku benım bosanma gıbı bı secenegımde yok bosanma davası acıcana gıt mezar begen dıyo bana yaaaaaaa yeter artık bıktım..o kadar ofkelıyım kı kendıme bu hatayı yaptıgım ıcın ..cocukta ıstemıyroum allah bılıyokı vermıyo ınsallahta olmaz ..kimseye derdimi acamıyorum cok acı cekıyorum ıcım acıyo derlerya nasıl bıseymıs anladım gunluk içim acıyo bütün organlarım sızlıyo...
alıp başımı gidicem yapıcam bunu er-geç yapıcam başka turlu kurtulusum yok bakalım tüğümü bile bulabılıyomu?
çıldırıcam ya çok sinirliyim.

Günlük daha yolun başındayız neden herşeyin çok iyi olması gerekirken hep problemler yaşıyoruz?
Neden beni anlamaya çalışmıyor?
Biz yeni evliyiz böyle mi olmalı?
Bana destek olması lazımken şu yaptıklarına bak...
Günlük bunalıyorum hemde o kadar çok ki anlatamam sana...
Bazen alıp başımı gitmek istiyorum...
Ağır geliyor alışamadım.
Bana Allah güç versin. Herşeyin üstesinden gelebileyim.:Saruboceq:
Yoksa bu şekilde nereye kadar bilmiyorum...

ayy günlük ne bu erkeklerden çektiğimiz yaaa...
hep bizi sinirlendiirolar....

Günlükcan
Arkadaşlara katılıyorum
Bu erkekler kadar beyin yoksunu kimse yoktur sanırım.
İnsan halinden anlamayan, bencil, hep bana hep bana, bir eli yağda öbürü balda, dediğim dedik çaldığım düdük, özür dileme kabiliyetinden bile yoksun olan erkekler.

Nefret ettiriyorlar kendilerinden. kaybeden onlar aslında ama neden farketmiyorlar, yada farketmek istemiyorlar bir türlü.

paşa gönlü bilir beyfendinin, bir adım dahi atarsam şerefsizim.

Gunluk be,
Dun tatlım ne dedı bılıyor musun?
'Dusunuyorum da hamıle kalsan, ben ne yaparım?'
Dedım herhalde, durmadan canım onu ıstıyor, bunu ıstıyor dıye araramı kast edıyor.
Meger derdı baskaymıs askımın.
'Cok nazlısın, hamıle kalınca daha bır nazlı olursun, ben ne yapacagım?'
Dıye kara kara dusunuyormus meger
Cok guldum, dedım kı 'bende asermek konusunu dıyorsun sandım'
'O ayrı zaten, gunde 20 kez aramana alısmam lazım.
Kucuk, sımarık bır cocuk gıbısın sen' dedı.
'Ama dedım sevıyorsun bu sımarıgı'
Sırın sırın baktı bana
Yerım ben onu be!
Ayy... tatlım aradı sımdı.
Sadece benı sevdıgını soylemek ıstemıs.
Bende senı bıtanem, bende senı cok sevıyorum.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Günlük yine kaset sardı, sabah işe geldiğimde azcık keyifliydim, yine moralim bozuldu.

Yine maaş haftası, yine para yok.
Az önce patrona çıktım, içerde ne kadar param kaldığını öğrenmek için.
Adam resmen surat ifadesiyle yerin dibine soktu beni.
Ama ben de hesabımı bileyim dimi. Zaten iyice yevmiyeli çalışanlara çevirdi.
bölük pörcük para alınca, paranın bereketi de kalmıyor. Geldiği gibi hoop gidiyor.
Tabi öyle surat yapınca soramadım, yarın maaşlar var mı diye, bende üretim sorumlusnu saldım üstüne o sorsun bakalım, ona ne diyecek:1no2:

Benim herife de akşam sinirlendim,
Dolap tam takır kuru bakır nerdeyse, kuru yiyecek namına birşey yok.
Dün dedim işten gelirken alışveriş yap, aldığı şey 2 paket makarna,1 şişe meyve suyu
İçimden dedimki geçir kafasına poşeti görsün.alsanaalsanasmile
Allahım insan pinti olur da bu kadar mı olur.
Eline daha para geçmemişte ondan almamışmış, zaten alsa ne olacakmış ben idareli kullanmayı bilmiyormuşum. Demiyor benim param gidecek diye de, bana patlıyor kabahat.
Ben biliyorum, benim maaşımı almamı bekliyor, o da yok artık akşamları, benim hödük çalar, ben oynar karnımızı doyururruzbuyrunnnnnnnnn
Böyle pişkin yazdığıma bakma günlük, sinirden yazıyorum, valla paralayasım geliyor bu etrafımdakileri

Ayy günlük bugün pek bir sinirli valla sana yazılanlar,dert küpüsün bugün,okudum da arkadaşlara hepsine tek tek hak verdim,Allah hepimizin yardımcısı olsun,herkes yuvasında mutlu olsun Allah'ım,işimiz gücümüz rast gitsin.Amin :Saruboceq:

off günlük ya gözüm korktu valla
bizim burdaki abla eşinden boşanacakmış eğer oğluda tamam derse
adam sen kimsin ne sanıyosun kendini deyip duruyomuş
burdakilerinde hepsi şikayetçi eşlerinden
acaba benimkide mi evlnenince öyle olacak
olmaz dimi günlük benim aşkım beni üzmez dimi
yoksa....

selam günlük yeni tanıştım seninle aslında derdimi anlatan yazan biri deiğilim genelde ama bugün yazmalıyım rahatlamam adına.benimde derdim kocam akşam eve geldiğinde bi güler yüz bekliyorum benimle ilgilensin konuşsun bişeyler paylaşalım ama nerdeeee daha 10 aylık evliyiz sanki konuşacaklarımız tükenmiş gibi.ben akşama kadar 4 duvar arasında kimsesiz onun gelmesini bekliyorum bu gurbet ellerde o da gelince ya yorgun ya uykusuz yada baş ağrılarıyla geliyo benimde bütün hevesim heyecanım uçuuuuppp gidiyooo napmam lazımmm bilmiyorum tamam işi yoğun ordan oraya koşturuyo ama benimde ona ihtiyacım var senağlama

Valla gunlukcuk, ben ılk kez yazacagım,
ama nerde baslasam??
En ıyısı hıc baslamıyayım....

Özledim Sen hic sensiz kaldin mi kendinden cok opuyorumnanaktanuzaklarda?Ben sensiz kaldim senden cok uzaklarda Özledim cok özledim Bana sımsıkı sarilmani özledim Kulagima güzel sözler fisildamani özledim.
Senin bebegin olmayi özledim ”Bebegim” deyisini özledim. :asigim:Senin o kizmani sinirlenmeni özledim.Senin o dargin durusunu özledim Senin o barisma cabani özledim.Senin o inatciligini özledim.Seninle sakalasmayi özledim.Seninle kavga etmeyi özledim.Seninle dertlesmeyi özledim.Seninle aglamayi gülmeyi özledim.Senin sesini özledim... Senin 'Senden asla vazqeçmem' demeni özledimSenin gözlerime bakisini özledim.Senin 'Seni seviyorum' demeni özledim Sensizlikte en cok da seni özledim Seni:asigim:

Günnüüüm naber canımmm
Ay canım çok sıkılıyo benim , yok yok korkma hemen kötü bir şey yok öyle can sıkıntısı diil zaten sıcaktan evde boş boş oturmaktan sıkılıyo canım ya bütün bir yıl bekleriz eerken uyanmayalım tatil gelsin diye tatile girince de böyle sitem ederiz çok nankörüz günnük çokk
Neyse bu can sıkıntısı içinde şöyle hareketli bişey yapayım dedim açtım ebru şallıyı başladım platese ay ne bileyim kıskançlık gibi olmasında oda fazla ince be günnük haksız mıyım yani, :umursamaz:
haksızım tabi kadın uğraşıyo çalışıyo taş gibi maşşallah guclubacismile
hamile haliyle plates yapıyo, kendimi biraz rencide edeyim de daha fazla spor yapayım günnük yoksa bu gidişle gelinliğe sığamıycam,-tatlicadiarzu-
Gelinlik demişke ah ahhhhhhh opuyorumnanaktan düünüme de 15 kaldı günlük heyecanlıyım hem de çokkkk
Ama bugün sana yazılanları görünce çok üzüldüm günlük
içim acıdı en az yazanlar kadar :gitme:
ya mutlu olmak için evleniyosun ama olmuyo işte sıkıntılar gitmiyo bi türlü Allah'ım evliliğinde huzurlu olamayan problemler yaşayan herkesin yanında ol onları yanlız bırakma :Saruboceq:
Dedim ya Allah'a şükür bi sıkınrtımız yok
ama işte özellikle yeni evlilerin sorunlarını duyunca okuyunca içim daralıyo be günlük korkuyorum evlilikten pişman olmaktan
Neyse hakkımda hayırlı olur inşallah

Uzun bi aradan sonra mrb günlükcan
Musmutlu Olarak geldim sana.. Evimizi taşıdık bi süre net olmayacak ama uzun sürmez -tatlicadiarzu-
Kankamdan sesleniyorum sana.. Harika bi tatil devam etmekte..
Kuşadası çeşme izmir yıkılıyoooo :lepi:
Harika haberlerim var ama korkuyorum nazar değmesinden ve tıııppp diyorum..
Tutimi gamzemi herkesleri öpüyorum bash bash bana tekrar Şeniz:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…