- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
günnüküm ya ben hala öksürüyorum ne yapıcam bilmiyom hee
yarında bursada süğün varmış oraya gidicez ama benim bi yerden ne yapıp ne edip nete girmem lazım yarın yoksa çatlarım
bugün speddy min söz günü
hala heycan yokmuş ama ben onu kuaförden sonra görcem o zamanda başlamzsa artık bilmiyom
az önce onunla konuştuk ya sanki uzun zamandır tanışyomuşum gibiydi sıcaktı sesi
sanırım bir dost daha kazandım KK senin sayende :enbuyukkk:
canım benim umarımm çokkk mutlu olursunuz
bu arada dün aslımın açtığı yarışmada ufak bi tatsızlık çıkmış ben bugün okudum nasıl canm sıkıldı
herkes kolay bişey sanıyo galiba yarışma açmayı falan
insanlık hali herkes hata yapabilir ama kendileri mükemmeller ya senden de aynı şeyi bekliyolar :umursamaz: ama arada olan aslıma olmuş üzülmüş çünkü allahtan ki songül abla olaya el atmış
zaten ablacım sende olmasan biz ne yapardık bilmiyorum opuyorumnanaktan
neyse günnük ben kaçar az sonra çıkcam zaten iyi tatillerrr herkese
yarında bursada süğün varmış oraya gidicez ama benim bi yerden ne yapıp ne edip nete girmem lazım yarın yoksa çatlarım
bugün speddy min söz günü
hala heycan yokmuş ama ben onu kuaförden sonra görcem o zamanda başlamzsa artık bilmiyom
az önce onunla konuştuk ya sanki uzun zamandır tanışyomuşum gibiydi sıcaktı sesi
sanırım bir dost daha kazandım KK senin sayende :enbuyukkk:
canım benim umarımm çokkk mutlu olursunuz
bu arada dün aslımın açtığı yarışmada ufak bi tatsızlık çıkmış ben bugün okudum nasıl canm sıkıldı
herkes kolay bişey sanıyo galiba yarışma açmayı falan
insanlık hali herkes hata yapabilir ama kendileri mükemmeller ya senden de aynı şeyi bekliyolar :umursamaz: ama arada olan aslıma olmuş üzülmüş çünkü allahtan ki songül abla olaya el atmış
zaten ablacım sende olmasan biz ne yapardık bilmiyorum opuyorumnanaktan
neyse günnük ben kaçar az sonra çıkcam zaten iyi tatillerrr herkese