günlük..merhaba..bugun bir video izledim.hani gülbeyaz dizisi vardı ya..o diziden gülbeyazın kadire sözleri var günlüğüm..seninlede paylaşmak ister bu kalbim canım günlük
Gülbeyaz " Bak Kadir, insanın içine er geç düşen iki ateştir.. Biri hayatını geçireceğin insanı bulmak.. Onu görürgörmez tanırsın, yüreğin cız ediverir, bir daha hiç ayrılamayacağını hemen anlarsın. Ötekiyse içindeki tutkudur.. Kimi için dağların tepesidir bu, kimi için denizlerin dibi, hiç farketmez. ıçine bir ateş düştüğünde ...kayıtsız kalmayacaksın, içinden geleni yapacaksın. "
benim yüreğimde o cız etmişti desem günlüğüm::
((
ben seni unutmak için sevmedim
gülmen ayrılık demekmiş bilmedim
bekledim sabah akşam yollarını
ölmek istedim bir türlü ölmedim
şimdi sen kimbilir nerelerdesin
gelir gecelerden koşarak sesin
bana en acı haber kiminlesin
adını içimden hala silmedim
:
( geçen hafta olanlardan sonra yıktın beni utanarak diyorum kalbime öyle yerleşmişsinki öyle sevmişimki hala silmedim hiç birşey farkeetmez artık sen bana değer vermedikten sonra değilmi:
( söylesene derdim günlüğüm senin aşkın bumuydu nerde o yere göğe sığdıramadığın sevdan
ancak karşı tarafı suçla kör şey
biri gözleriini açsa
rakı içmeyi seviyordu..yayınlanmamış bir rakı reklamı vardı orda şu sözler geçiyordu günlük..izlerken bizi düşündüm..onu..
sonra birgün sabiha hanım sana halil derse,halil..ve halil bir daha hiç kimse benide senin gibi sevemez sevmiyecektir bilesinki bu gerçektir bunu unutma emi..Bir de şu var Halil. Bir müddet sonra saadetiniz manasız bir sebeple gölgelenebilir, sen onun kalbini kırabilirsin. O sana bu kapıdan çıkarsam bir daha dönmeyeceğim Halil diyebilir. Sen de ona ne halin varsa gör diyebilirsin... Bu lafı etme Halil!...
canım günlüğüm böyle işte..böyle:
(