Miraba Günlük...
Sana şu anda Aydın Söke'den yazıyorum...:1ninca::1ninca: Hatay'daki işlerimizi bitirdik dönmeye hazırlanıyorduk. Halam aradı, o da benim 3 yıl önce geçirdiğim rahatsızlığı geçiriyormuş. Bende "Acilen ameliyat olmalısın, çok zor değil. Bende oldum biliyorsun, korkma yanında olurum" dedim. Ve ani bir kararla, biletimi buraya değiştirdim. Annemler, istanbul'a ben buraya yola çıktım. Halama geleceğimi hiç söylemedim. Sabahın 7sinde kapıyı açtığında şok oldu tabi ki. delikafaduldendelikafadulden Çocuklarda çok sveindiler. 3 gündür buradayım şimdi. Yarın hastaneye gideceğiz beraber, bakalım inşallah her şeyi kolaylıkla hallederiz. :Saruboceq::Saruboceq:
Hatay'da neler mi yaptık... Canım kardeşimin düğün tarihi belirlendi. 23 ekim'de evimizden uçuyoruz Gül'ümüz. :a015::a015: Onun adına seviniyorum, ama bizim için çok zor olacak yokluğuna alışmak. Düğün salonu ve ev tutuldu. Mobilyaları, beyaz eşyaları alındı. Geriye ufak tefek hazırlıklarımız kaldı işte. Onun dışında babacığımı ziyaret ettik. Yerini öyle güzel yapmış ki dayımlar. Allah onlardan razı olsun. senağlamasenağlama
Bu arada sevgilime hiç sormadan buraya gelme kararı alınca biraz bozuldu. Ama hiç bir şey demedi tabi ki, her şeyden önce benim özgürlüğüm... Yıllardır birlikteyiz, hala birbirimize şunu yapma, bunu yapma gibi kısıtlamalar koymuyoruz çok şükür. Ben böyle çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. :lepi::lepi::lepi:
Onu ve İstanbul'u çok özledim biliyor musun? :asigim::asigim::asigim: Ameliyat bitsin, bi kaç gün dinlensin halam, hep beraber gideceğiz. İstanbul'a... Ama elbette onun öncesinde bizim kızlarla falan buluşacağım İzmir'de. Biraz da buraların tadını çıkaralım değil mi? sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Hadi şimdilik hoşçakal... a.s.a.s.