Eski fotoğraflara uzun uzun baktım oğlum uyurken günlük .
Ben ilk üç ay eski yaşamıma çok özlem duymuştum, içimde bir yas birikmiş gün yüzüne çıkarmaya korktuğum. Sanki onsuzluğu istemek haksızlıkmış gibi gelirdi. İstedim dünyaya getirdim utanırdım duygularımdan.
Keşke o zaman birilerine söyleyebilseydim de bana çok normal deselerdi
şimdi yeni doğum yapmış annelere en çok bunu söylüyorum . Hepsi olacak, hepsi geçecekte. Öyle günler gelecek ki eskiye sadece bir anı olarak bakacaksınız. Yeni hayatla adapteden sonra her şey çok daha güzel olacak diyorum bol bol. Umut verebildiğime mutluyum belki de o günlerden geçemesem bu derece önemsemezdim.
Eskiden gözlerim dolardı şimdi ne günlermiş be diyip geçiyorum.
Bir dost yazdı bugün ikimize . Nasıl özledim beraber çalıştığımız günleri şimdi okulda nefes alamıyor gibi hissediyorum, demiş. Ah ne güzeldi diye anımsadım o günleri . Biliyorum bir daha ne kadar çalışsam da aynı güzel ortamım olmayacak çünkü biz iş arkadaşıyken dost olduk, olabildik. O kadar az ki bunu yakalayabilmek .
keşke yine üçlü olarak çalışabilsek bir tek o günler hatırına istiyorum. Birimiz gurbette olduğu yere alışmış diğer ikimiz ben bebekli ve o çalışma hayatından yeterince görüşmemekte, olduğumuz yere alışmış ya da alışmak durumunda kalmış üç dost.
Sitem değil ama evde çok tek kaldım herhalde günlük...sonra da alıştım buna belki.
Yine de severim seviyorum derinlikli ilişkimizi.