Allaha isyan etmiyorum lakin bu nasil bir kaderdir? Yazdiklarimla kendimi ifade edemedim saniyorum. Eski kocam ermeni ve hristiyandi bense türk ve muslumanim. Evli oldugumuz sürece onu aldatmadim cunku ben inancli bi insanim ahiret ,cennet ,cehennem kavramlarina.gunah,sevap olgularina inanan bir insanim. Sirf kendi ahiretimi dusundugum icin hic kimseyle cinsellik yasamadim,bulusmalae,cafelerde cay kahve vs hic biri olmadi. Ben evli oldugum muddetce hic bir erkeklede göz temasim olmadi göz zinasi yapmadim. Bosanma asamasi 2 yil surdu,bu iki yil boyuncada fiziksel hic bir surette baska bir erkeğe yan gözle bakmadim. Hep şöyle dedim bosanayim bi ondan sonra olsun. Cocuklarim var nihayetinde,yaptigim yemeklerden bile cocuklara gecer siz bilmezsiniz ama huy olarak mi diyeyim manevi olarak sirayet eder o sebeple,resmî olarak bosanmanin bitmesini bekledip. Cocuklariminda benim gibi edepli adapli olmasini istedigim icin,bekledim sadece boşanma akdinin sona ermesini.
Bunun disinda GENLERDEN gelen yahudilik yuzyillar sonra asimile oldu ve turklesip muslumanlastik yani bosuna bi heves oldunuz. Ayrica yine anne tarafim osmanli imparator padisahlarindan 5.muratin soyundandir. Bunu nurhan sultan osmanoglu biliyor,tika'da biliyor. Tika ayni zamanda babannemin soyunun osmanlida nerede ne gorevlerde bulundugunuda biliyor. Yani sunu demek istiyorum. GENler bile bunca yuzyil muhakkak mutasyona ugramistir. Muhakkak genlerde donusum degisim meydana gelmistir.
Genlerimi baz alip cocuk istiyorsunuz benden yahu ben daha ermeni hristiyanin olumsuz etkisinden tam kurtulmus degilim. Allaha şükür ettim (umarim ömürlük ve son nefesini musluman olarak verirler cocuklarim) ayrildigim icin cunku buyuk gunahlardandir. Ozellikle biz kadinlar icin. Direkt kafir oluyorsun. Cehennem biletine hak kazaniyorsun. Ben bunu istemiyorum, cocuklarimda benimle ayni din olan musluman olarak kalsin istiyorum.
Mezhebi genis bi insan olsaydim gecen sene yine ayni gen muhabbetinden kaynakli malum amerikaliya(ismini yazmayayim meraklanir okur tee amerikali yahudi) istedigin bebek olsun derdim.
Benim duyumlarima gore bana karsilik bir anlasma yapilmis sartlardan biri israil filistine dokunmayacak yaa buna inandiniz mi gercekten? Israil ne zaman sozunu tutmusta simdi anlasmaya uysun?
Akli kitta diyorki bu senin karman, karaman maras depremini yaptirdin allah seni boyle cezalandirip cehennemine sokacak
bu yuzyilda depremi benim yaptirdigima(!) Inananlar var hala, gecen sene bunun savasini verdim ve kazandim ayni diger iftiralar gibi onu çürıttüm hakkindan geldim!
Şöyle diyende var sen filistin halki icin kendini feda edeceksin ,onca mazlum icin. Allah sana günah yazmaz dahasi sevap kazanirsin,onca sivil ,cocuklar icin. Filistin halkinin nesli icin bunu yapmalisin.
Peki ben gercekten bunu görev bilinci kabul edip bunu yapmali miyim????
Ben dünden beri agliyorum hem sinirden hemde Allah isyan olarak kabul etmesin zira burasi bi imtihan dunyasi ancak gücüme gitti yediremedim kendime ,hazmedemedim bu durumu. Bana arka cikan yok bu beni bi miktar üzsede ,ben zaten hep tek basimaydim hep tek basima savastim.kimseye güvenerek cesaretlenmedim. Yani onlarda hakli ,adam guclu ve bu adama kim guc yettirecek oyle dusunuyolar.
Neyse ben yine yineleyim İSTEMEME HAKKIMI kullaniyorum,ciaden kurtarma çözümünüze cevaben.