Popüler Konu Sevgili günlük...

Bu ilaçları önceden kullanmaya başlasaydım kim bilir nasıl olurdu, her şey çok daha güzel olabilirdi... Ahhh ah!
Aileye öfkelenmeyi, kızmayı bırak diyorlar ama olmuyor işte...

Yazar şair olmayan erkekler de bunları düşünebiliyordur ama ifade edemiyordur sanırım…

Eklentiler

• EBDD4766-E7B5-4287-93EF-0CEE7FB12786.jpeg
    EBDD4766-E7B5-4287-93EF-0CEE7FB12786.jpeg
    186,4 KB · Görüntüleme: 33
İnsanların dışarıdan gördüğü, hissettiği ama benim kendimde görmediğim, anlamadığım bir şey var gibi

Başlamadan bitti gibi günlük.
Bu da böyle bir venüs retrosu macerasıydı diyebiliriz sanırım.
😮‍💨

Güzel şeyler olabilir diye bir ümidim, inancım oluşmuştu, öyle hissetmiştim, böyle bir enerji almıştım..
Ahh..
Olmadı.
Bir hüzün, sıkıntı çöktü içime.

Bir anda içim dolu dolu oldu ve yine bir anda ıssız kaldım gibi bir his.
O'nu bulmuş olabilirim diye düşünmüştüm... Farklı hissetmiştim. Sanki her şey çok "tam" olabilirdi. Olmadı.
Çok uzun zaman sonra böyle güzel hisler yaşadım ve bazı hisler de ilkti, farklıydı, benim böyle bir isteğim beklentim yoktu hayattan yakın vadede ama oldu ve şimdi bu güzel hislerin gidişi canımı sıkıyor.

Son düzenleme:
Belki yanıldım, belki yanıldık, belki doğruydu ve yanlış yaptım, yaptık, belki de hayırlısı buydu hiç ama hiç bilmiyorum, belirsiz geldi belirsiz bitti...

"Geçinmeye gönlü olmak" diye bir şeyden bahsederlerdi, son zamanlarda ne demek olduğunu anladım. Yaştan da sebep sanırım.. :)

Allah'ım sen koru Yarabbim...
İnşallah sadece aşırı sıcaktandır...

Günlüüükk oha oha oha. Bomba bi dedikodu var yaa offf kimselere anlatamıyorum sana yazayım bari.
Düşünsene boşanma avukatısın. Evli sevgilin var ve senin elinden gelen bir şey yok😳😳
Bütün prosedürü biliyorsun. Taraflar istese tek celsede bitirirsin ve sevgilin sana kalır amaaa yapamıyosun çünkü sevgilin muhtemelen çocuklardan dolayı boşanmıyor.
Ohanzeeee😱
Ayy keşke postegro denen zıkkım çalışsaydı da az stalk yapsaydım be günlük 😌😌
Belki de boşanma işi için avukat araştırırken tanıştılar gerçi bak bu da bi ihtimal🤔

Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin canım, ya da ortadan ikiye yarılabilirsin. Benim elimden bir şey gelmez, yapabileceğim bir şey yok. B… yaldır yaldır kararları alırken bana mı danışmış. Oh çok iyi olmuş gittiği, çok sevindim. Çok üzüldüysen peşinden gidebilirsin

Benim için çok zor olan ve kendimi çok yalnız hissettiğim bir dönemde annem ziyaretime gelmişti. Giderken de ajandamın rastgele bir sayfasına " Ne olursa olsun seni çok seviyorum bunu sakın unutma. Annen." yazmıştı.

Ve ben o günden sonra kendimi kötü hissettiğimde, bazen o nefret ettiğim, korktuğum, bana kötü davranan, sevmediğim insanların arasına gitmek zorunda kaldığımda, bazen gecenin yarısı sıkıntıdan uyuyamadığımda o sayfayı bulup o nota bakıp güç bulmayı umarak ağladım.

Günlük, içimi kaplayan neşeyi paylaşmak istedim seninle. Kendimi ara ara dünyanın en şanslı insanı hissediyorum. Yüzüne bakıp bakıp benim olduğu her güne şükrediyorum. Gülerken parıldayan gözlerinin içine eriyorum. Bakışı, gülüşü, tavrı, tarzı elimle çizsem ya da dilimle tarif etsem böyle denk gelmezdi. Öyle aşığım kiii tüm hücrelerimi kaplıyor. Seni çok seviyorum canım sevgilimmm.
M 🫶

Acayip karmaşık duygular içerisindeyim... Hem sinirli ve içi sıkılan hem de bir rahatlık var...

X