Popüler Konu Sevgili günlük...

Kendine değer verip duygusuzlaşmak ne güzel bir şeymiş ya, niye kimse söylemiyor, üzerimden bir ağırlık gitti şu ara.
Tek sorun kalıcı olacak mı işte...

Ben bugün evimi çok özledim. Tabağımı, bardağımı, penceremin önündeki menekşeleri🥺Her şeyi çok özledim 🥺
Ne zaman geçecek bu😏
İçime içime ağlamalarım canımı daha çok acıtıyor.

Yalnızsın kızım işte! Yalnızsın Vivid! Bunu artık tüm mantığınla olgunluğunla her bir şeyinle kabullen ve buna göre yol al! Acıma kendine artık!
Yok senin duygularını dikkate alan! Yok!
İki çocuk yetiştirme cahili insan evlenip çocuk olarak seni yapmışlar işte. Çocuk sevgi şefkat saygı anlayış vs. ne ister bilmemişler. Baba susmuş durmuş anne desen 7/24 öfkeli. Baskı, huzursuzluk, suçlama gırla. Sana da diyorlar ki bu şartlar altında hadi beklentilerimizi yap. Ben sana alan açmam ama sen yap! Yapamıyorsan da sen suçlusun biz sadece doğurup fiziksel bakımını vermekle yükümlüyüz! Manevi yanından bize ne demişler!
İçime öfke yüklendi böyle benim de....

Bir aile evladı başarılı olsun olmasın sonsuz destek olmalıdır çocuğuna!
Çünkü koşulsuz sevgiyle seviyor olmalıdır!
Alay etmek ne ya?!
Bir çocuk koşulsuz sevgiye aç olmamalıdır, böyle bir ömür yaşamamalıdır! (saygıyla beraber)
Sanki biri ruhumu iki elinin arasına almış sıkıştırıyor şu an...
Hem üzgün hem öfkeliyim... Kırgınlığım alevlendi...
Böyle olmamalıydı çünkü...

Sevgili günlüğüm artık her gün buradayım, tatilden sonra ilk iş günümdü eskiye nazaran daha pozitif geçirdim kendimi bulma konusunda emekliyorum bu yıl kişisel gelişimle ilgili önemli adımlar atacağıma inanıyorum hayat güzel aslında niye zorlaştırıyorum kendime sanki dünyanın yükü benim üzerimde:) ben sana inanıyorum seni seviyorum hiçbir şey için suçlama kendini öyle istedin öyle oldu bazı şeyler bundan sonra daha dikkatli adımlar atacağına inanıyorum durma yerinde koş lütfen :))

Sevgili günlük,

aslinda nasil diyim iyi degilim mutsuzum hayal kırıklıklarım çok … ama tatilden evime döndüğümden beri sık sık, sebepsiz birden mutluluk duyuyorum, böyle içim kıpır kıpır oluyor “ohh Allahım sana şükürler olsun” diye dua ediyorum o an ❤️ keşke hep böyle olsam keşke hep iyi olsam 🤲🏻 enerji dolu evi pırıl pırıl, cıvıl cıvıl, etrafına neşe saçan, çocuklarına verimli bir anne olabilsem ama inanıyorum Allahın izni ile daha iyi olacağım, inşAllah 🤲🏻

Bu ruh eşi meselesi böyle bir şeyse çok can sıkıcı, yorucuymuş gibi duruyor...
Venüs retro bu durumu getirdi resmen bana ama uzun zamandır geleceğinin mesajını alıyordum...
Bir de bu retroda öz değerim arttı resmen, öz güvenimde de artış oldu, daim olur inşallah.

Son düzenleme:
Yalnız illa başka bir kadın enerjisi olacak işin içinde ayyy

Sevgili günlük sana ilk yazısım, bana iyi gelicegini umuyorum bir senedir bebeğim olmuyor prolaktin yüksekliği filan vardı bir de pcos.... 6 aydır inofolik kullanıyorum bu gün de doktora gittim sorun yok dene olucak diyor herşey normal diyor inofolic combi hp ile ilacı değiştirdi. Bu ay içime.doguyor olucak diye ama ya olmazsa ? Heves edip edip boş test almaktan sıkıldım. Her gece yatarken hamile kalırsam aileme eşime nasıl söylesem diye plan yapıyorum yaşım daha 26 ama istiyorum ya hiç olmazsa diyorum 😭😭😭😭

Kalp çakrası mesajları/iyileşmeye başlaması, yeşil sevmeler, ruh eşi/aşk mesajları, 7. ev transitleri, venüs retrosunda yine bir takım kendini sevmekle, değer vermekle alakalı iyileşmelerle birlikte birinin enerjisinin birden hayatıma dahil oluşu(juno da venüse yakınmış)... Ve hala ruh eşi mesajları almam... Ama çok ağır, yavaş, bekleme enerjisinde, sessizce akan bir süreç... Sabır mesajları da alıyorum...
Bazen yanlış mı hissediyorum diyorum...
Bakalım neler olacak...
Ama şöyle bir bakınca yukarıda yazdığım süreçlere, çok belirgin duruyor her şey...
:KK51:

Ben nasıl taktik yapıcam ki ya.. Ay hiç benlik değil, çatlıyorum yerimde...
Pff

Yok enerji gönderme yok öfkelenme enerji verirsin hiç düşünme vazgeç öyle gelecek. Ay ben hislerimi, duygularımı özgürce yaşamadıktan sonra ne anlamı kalıyor ki...
Vazgeçtikten sonra gelmesinin de ne anlamı kalacak...
Ayyy gıcık bu adam

Ünlülere, film karakterlerine falan öyle ayılıp bayılmam, pek aşık olmam genelde, olduysam da unuttum, daha çok film ve dizilerdeki aradaki aşk bağına, yaşanan duygulara, ilişkiye takılırım ama aklımda kalan hoşuma giden bir film karakteri var ki ona bakınca diyorum ki çocuk ruhlu(ve biraz da kurnaz) adamlar benim kaderim belli ki, hayatıma çektiğim tipler de çocuk gibi oluyor :olamaz: Film aşk filmi de değil.. İçinde aşk geçiyor muydu onu pek hatırlamıyorum.

Farklı hissediyorum...
Allah'ım sen hayal kırıklığına uğratma...
Dengede kalmamı sağla...
Her şey çok güzel olsun, gerçek olsun, sahici ve harika olsun, sağlam olsun.
Ve öyle de oldu ❣️
:KK200:

Gayret bizden takdir Allahtan. Gayret bizden takdir Allahtan. Gayret bizden takdir Allahtan. Gayret bizden… seni sayfalarca yazıp duvarlarımı kaplayasım, telefonuma arka plan yapasım var. Nasıl güzel açıklıyorsun sen bu dünyayı. Hayat felsefesi yapılasısın. Zaten senin sayende evlendim desem yeridir. Söyleyenin yayanın ağzına sağlık.

Rüzgarı niye bu kadar seviyorum..
Belki de bir tür okşama hissi veriyordur... Hafif rüzgarlarda özellikle..
Hele hep mesafe yaşayan bana...
Bazen de sert rüzgarlarda, rüzgara karşı dik durabiliyor olmak bir güç enerjisi veriyordur...

Günlük yüksek bir heyecan ve korku hasıl oldu bende..
O yaklaşıyor mu acaba, o yüzden mi...

X