Popüler Konu Sevgili günlük...

Sana açılır her şişe, ellerim üşürken elini tutamamak da varmış… bazı yaşanmamışlıklar üzer çokça. Konusu değişir ama o yara değişmez. Şimdi gelmiş geçmişlerimin ruhuna okurken kendi ruhumun da şifa bulması için teskin olacağım… gözyaşımla toksin atarken şefaatimi dileyeceğim, affımı beraatimi mağfiretimi merhametini bekleyeceğim. Dilime getir, aklıma getir, beni aydınlık akibetle nasiplendir. Şerlerdeki hayırlar için sabrım ve gelecek güzellikler için umudum, Senden gelecek her şeyi karşılamaya gücüm olsun 🙏

Uyumak istiyorum..eskisi gibi gezmek dolasmak..izmirde olsak kordanda elele gezsek..baska bisey dusunmeden..cocuklar iyi olsun ama onlari dusunmeden sadece ikimiz olsak..bana noldu bi sene bilmiyorum..yaslandm sanirim..dizim agriyor kalcam agriyor.sismanladim zayiflayamiyorum.bu agrilara oda yuk oluyor ama ufakligin bizi uykusiz birakmasi sinirlerimi altust ettiginden bide yemek zevkimden olamiyorum..kizdikca atiyorum agzima bisey..buyugun evde sıkılıp beni darlamasini hic katmiyorum..canlari sagolsun ama 2cocuklu hayat cok zormus be..herseyi gectimde uykusuzlugu asamiyorum..1ay sonra okullar basliyor..bide okul maceramiz olucakki evlere senlik gibi...desteksiz yardimsiz cocuk buyutmek cok zor..ananiz kayinvalideniz gencken dogurun uardim alin..ben kacirdim bu forsati ve geberiyorum..bide su agrilar eklenmeseydi hayatima..ahh babam ahh bana miras butun hastaliklarini biraktin..bari kalca cikikligin gecmeseymis bana..sana benzemek istedim ama bu kadarda degil be babam...agrilarim var ama insallah senin yasadiklarini hatirliyorumda o kadara kadar gelmem...benim daha buyutmem gereken 2bebem varr..daha esimle elele gezicegim gublerin hayalini kuruyorum ben...off off

Yahu gidip gidip etrafında bol bol kadın arkadaşı olan, kadınlarla iyi anlaşan, kadınların ilgisini çok çeken erkekleri beğenmem nedendir.
Zaten güvensiz, kaygılı, şüpheciyim, kendimi delirtmek mi istiyorum ben. Öf. :olamaz::KK34:
Erkeklerin kadınları gerçekten arkadaş olarak gördüğüne de pek inanmıyorum zaten...
Ve illa hadsiz, kıskanç, baş belası birileri çıkıyor o çevreden.

Son düzenleme:
İki seçenek var. Biri sıfırdan başlamak ve hayatın benden istediklerini yapıp defolup gideceğim günü beklemek...

İnsanları "uzaktan" biraz olsun sevebiliyorum.
Yakından can sıkıcı oluyor genelde.

Günlük, dayanamıyorum artık bitsin . Zerree mecalim kalmadı.Yaşanmıs yaşanmamıs ne varsa hepsinin ağırlı içimi eziyor artık.Cok yoruldum. Babamı,oğlumu cok özledim.Sanki hicbiyere ait degilmisim gibi heryer yabancı. Soluklaşmıs gibi hayat nefesim daralıyor. Bu sayfalar ölüler defteri olacak birgün, umarım ileride okuyacak olanlar böyle hisler yaşamazlar,yazmazlar.Konuşamayıp -aslında cok konusup- kimseye derdini anlatamayanların duvarı olmaktan çıkarsın birgun umarım.

Ben ne zaman düzenli uyuyabileceğim acaba günlük? İçimde fırtınalar kopuyor, acıdan geberiyorum resmen. Artık dayanacak halim kalmadı, bok gibi ilerliyor. Nasıl düzelecek bilmiyorum ama yoruldum. Çığlık cigliga bagirasim var. Artık dayanamıyorum ben bıktım ya :KK43:

Evde yatıp yuvarlanmak, film izlemek ve müzik dinlemek, sevgilimle çıkıp gezmek gibi şeyleri özlüyorum. Ey gençlik, ne ara kayboldun ortadan ya?? Nerelere gittin sen?

Enerji çok acayip bir şey...
Hayırlı değilse bu bağlantıyı kes Allah'ım.. Ya da bir mesaj gönder emin olabileceğim..
Hayırlıysa devam etsin bunun için de emin olabileceğim bir mesaj, rüya vb. diliyorum senden Rabbim 🙏

Son birkaç gün kaldı gitmek zorundayım. Bir parçamı burada bırakacağım.
İnsan kendine ait bir iki kavanoz kapağı gördüğü için ağlar mı? Ağlarmış...

X