Popüler Konu Sevgili günlük...

Mal mal oturmak diye bir şey vardı yaa, totoyu devirip bütün gün yatmak diye bir şey vardı bu dünyada. Offff

Yoruldum günlük. Yaşım var zamanım var diye düşünüyordum uzun yıllar, umudum ama az ama çok hep vardı, mücadele ettim bir şekilde, fiziken olamasa da ruhen çok mücadele ettim, olur bir şekilde, olacak, iyileşeceğim diye ama olmadı... Artık bundan sonra olabilir mi bilmiyorum ama olmaz gibi geliyor ve ben yoruldum. Ne yapacağım peki?

Yaşadıklarımı, hissettiklerimi bilseniz böyle davranır mıydınız acaba...
Ah...
Rabbim...

Bir şeyleri doğru yapsam da yanlış yapsam da ben üzülüyorum zira benim doğrum başkalarının işine gelmediği için yine canım sıkılıyor(gerçi bazıları can sıkacak yer aradığından ne yaptığın pek de fark etmeyebiliyor), yanlış dediğim şey de başkalarının yorumlarından, davranışlarından fazla etkilenip bir şeyler yapamamak, yapsam da tepkilere yenilmek, modumun hemen düşmesi gibi şeyler, bir tarafı yaparken umursamaz olmam gerekiyor.
İlla bir tartışma, gerilim olacak gibi kaçış yok... Ve benim de kendim için baskın davranışlarda bulunmam gerekiyor...

Bu hayatta başarı benim için sadece bir kelime olarak kaldı....

Bir duvar var, bir tarafında kara bulutlar, kasvetli, karanlık bir hava var, diğer tarafında da güneşli, hafif esintili, ılık bir hava var, yerler yemyeşil çimenlik, şırıl şırıl akan bir dere... Kasvetli tarafta bir insan var, mutsuz, diğer tarafı ara sıra zıplayarak görebiliyor, üstüne çıkıp atlayamıyor, o duvarı kırması lazım. Ama bu çok gürültülü olur... Ve kırmaya gücü yetecek mi? Gücü yetse bu gürültüyü çıkarmaya cesaret edebilecek mi? Peki o tarafta hiç gece olmuyor mu, buna hazır olmalı mı? Ya da çıkan gürültüye gelen karanlık taraftakiler salacak mı o insanı, çekiştirip duracaklar mı gitmesin diye?

Günlükçüm,
Bugün yine sabaha kadar uyku tutmadı. Bu ay güzel bir habere öyle ihtiyacım var ki...

Ama kötü haberler gelip duruyor. Yok ölüm yok ayrılık yok hastalik ... Rabbim kuluna merhamet et.

Güzel şeyler görmek, güzel şeyler duymak, güzel kokular almak, güzel hisler tatmak istiyorum... İçtenlikle...

Güçlü ve baskın olma gerekliliğinden hep nefret ettim. Ama adaletsiz dünya bunu gerekli kılıyor maalesef.

Ne gerçekten yaşayabiliyorum ne bu dünyadan gidebiliyorum. Araf'ta kalmış gibiyim.

Yaş 32...
O yaşlara daha çoook var, bir şeyler olur illaki dediğim zaman nasıl da geçti gitti...
Ve bir şeyler olmadı.
Mutsuzum.

Şu ara olan iyi halim daimi olsa.. Ve üstüne artarak daha iyi olsam..

Beni en çok kıran şeylerden biri yalan söylediğimin düşünülmesi.. Nedense çok karşılaşıyorum ve yalan söylediğim ortaya çıkan bir şeyi söyle desem söyleyemez kimse.
Beni ne kadar üzüp kırdığının farkında olmanı isterdim anne. Bunu yapan kişilerin en başında gelen sensin.
Ben ayna falan mı oluyorum insanlara acaba, en hassas olduğum, hiç yapmadığım, yapmaktan kaçındığım şeyler üzerinden darbe alıyorum, ben böyleysem ve bunlar bana oluyorsa kendilerinde var herhalde bu tür huylar ama benim kalbim, ruhum çok yoruluyor ne olacak böyle?

Çok kırgınım...
Çok.
Çok...
Çok üzgünüm.
Artık kırılmak ve üzülmek istemiyorum Allah'ım...
Yoruldum. Hasta oldum.
Artık olduğum gibi anlaşılmak istiyorum.
Çıkmasın karşıma beni kendi gibi sananlar.
Ama en en en çok aile içinde kırılıyorum. Çok çok derin.
Niye...
Niye....
Ruhuma şifa verecek şeyler yaşat bana Allah'ım..
Mesela bugün minik ama o kadar tatlı bir şey yaşadım ki, çok mutlu oldum ve bana iyi geldi... Ama aynı şey üzerinden yalan söylediğim de düşünüldü, iki zıt duyguyu bir arada yaşadım.
Kalbimi ferahlat Allah'ım...
Şu an anneme bir süre tavır almak istiyorum ama huzursuzluk, kavga çıkacak, özür diye bir kelime yok bu evin lügatında zaten, daha da geriliyor, üstüne tüy dikiyor.

Son düzenleme:
Günlük sorunlar bitmedi hâlâ devam ediyor ama ben son zamanlarda sevilme isteğini içimden atamıyorum. Sevilmek de nasip işi sanırım. Ben de karşılıklı sevginin, saygının, sadakatin olduğu huzurlu bir ilişki yaşamak istiyorum. Şu an birçok problem var ama sevilmek iyi gelirdi. Birgün karşılıklı sevgiyi yaşar mıyım merak ediyorum..

Regl ve tatlı isteğim.. Genel olarak da bir doymama hali oluyor..
Ne güzel dikkat ediyorum normalde ama bugün aştım tatlı sınırımı... :KK51:

X