Popüler Konu Sevgili günlük...

Uzun zaman sonra yine buralardayım. Ne de çok olmuş. Yine ne çok şey değişmiş ve birikmiş... Ama bu sefer kısa zamanda değil, uzun zamanda... Çok yorgunum. Önceden çok üzülürdüm, mutsuz olurdum, ağlardım ama artık hiçbirine gücüm kalmadı. Ben ayaklarımın üstünde sağlam bir şekilde durmak isterken, hayallerimi gerçekleştirmek isterken o bana engel olmak istiyor gibi. Sözde senin iyiliğini düşünüyorum diyor ama ben hiç öyle hissetmiyorum. Sanki beni başından atmak istiyor gibi. Ne de çok yalnızım şu dünyada. Herkes tek tek terk etti beni. Hele o'nu hiç söylemiyorum! Dünya bir yana sen bir yana diyen insan beni yüzüstü bıraktı ve 5 aydır ne aradığı var ne de sorduğu... İnsanlar çok kalpsiz... Hata etmişim insanları bu kadar sevmekle ve güvenmekle... Haddinden fazla değer verirsen işte yalnız kalan, üzülen sen olursun! Bu yüzden işte sırf bu yüzden bu vefasızlıktan dolayı ben ayaklarımın üstüne sapasağlam basmalıyım. O çok istediğim, hayallerimi süsleyen Çalıkuşu Feride gibi buralardan gidip öğretmen olup kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum. Bu yüzden evlenmeyi erteliyorum. Zaten böyle onun bunun tavsiye ettiği kişiler bana göre değil. Eğer bu hayat benimse bundan sonra insanların istediği gibi değil kendi istediğim gibi yaşayacağım. Herkesten de bir süre uzak duracağım.

Günlük huzurlu gecelere çok ihtiyacım var. Artık dayanmakta çok zorlanıyorum. Sabredecek gücüm kalmamış gibi hissediyorum. Çok kötü hissediyorum:KK43:

00 : 57 tarihe not duselim.sali sabaha karsi.calismaya ve arastirmaya devam..uykum gelmistir.genetikle gorusemedim.i zaten pembeliye gicigim.isler sarpa sarmaz insallah.

Genetigi halletik bakalim.abi sen nasil profsun ya.videolarin ,ameliyatlarin, calisanlari..valla buyuk emek veriyorsun.tip dunyasinin yeni cerahlari bence sansli.bu kadar opr. Videolarina kolay ulasilabilmesi buyuk nimet.kafamda soru isaretlerida var tabi .bikac duyumdan sonra acabalar olustu kafamda.tamam ekip guzel.tamam senin parmaklar iyi.ama ama iste ama.neyse niye senden bahsediyirumki ben.kafa bi milyon.uyumak guzel sey.helede gun pazarsa...oyhh

Geri mi geleceksin? Lütfen gelme, ne gerek var ki, hiç mantıklı değil ve içim istemiyor gelme bence. Sanırım yeterli sebepler… Allahım aklıma mukayyet ol. dün evde yalnızdım, bu gece de yalnızım. Kk otelde yerimi ayırttım.

Gunluk adam beyinle ugrasiyo.kesiyor biciyor dikiyor..sonrada gelip burda neden beyinlerle ugrasiyorum diye soruyor.evet nede?

Nefret ettiğim bir yerde yaşamaya çalışmak ruhuma işkence gibi. Artık öyle bunaldım öyle zorlanıyorum ki. İçimdeki isyanı susturmakta zorlanıyorum. Yeter diye oturup ağlayasım var.

Bana söyledikleri;
mal misin geri zekali
ayriliriz deyince ; s..git

Müslümanligi kabul ediyorum + 3 kez sehadet getirmesini istedim sadece.

Bugün benim telefonumu sildi günlük :)

Bugun de öğlen oldu,
aynanin önünden geçerken kendimle göz göze gelmemeye calisiyorum.
Ben yine; bir onceki gün ve ondan onceki gün olduğu gibi "yarin sabah yaparim" dedigim işleri yapmadim.

Henry Tudor iblisini neden öyle yakışıklı bir adama oynattınız acaba. Tarihe objektif yaklaşamıyorum ağzımın suyu akarken 😂 Hayır resimlerde de şişman ve çirkin yani.

X