Popüler Konu Sevgili günlük...

Kızım, "Anne sen niye hic mutlu degilsin" diye sordu.
"Çünkü babam bi öküzdü" diyemedim. Sustum. 😄

Öküzlükten aslanlığa kaplanlığa terfi ediyor adam neyse ki, çok şükür bin şükür.
* "Çünkü baban bi öküzdü" diyemedim. Sustum 😄

Merhaba günlük. Şöyle çok bunaldım deyip çağırdığımda beni gerçekten dinlendirecek akrabalarım olmasını çok isterdim. Kim gelirse gelsin mutfaktan çıkamayan ben oluyorum. İki çocuğum olmasa ve deliksiz uykuya geçebilmiş olsam neyse ama şu durumda çok yoruluyorum…

Maddi dünyanın yüzeyselliğine uyumlanmaya çalışırken manevi derinliğini de koruyabilmek..

Sevgili günlük, az önce açılan bir konu buraya yazdığım acı dolu mesajları hatırlattı. Şimdi ile karşılaştırıyorum da ne kadar çok yol almışım . Kendime sarılıp öpmek istiyorum başardın diye🤩

Mükemmel bi' film tadında hatta gözlerin önünde
Bana göre biri var, kabul delice
Ona haber veriyo', o gün gelicek
Dilime dolandın, dilim dile gelip dedi "Eyvah”

Gerçek günlük yazmak istiyorum ama hiç güvende değilim bunun için. Özele saygısı olmayanlar var çevremde. O Harry Potter kasasını alsam mı işe yarar mı ki :KK62:

Yeğenleri kalmaya çağırarak başıma iş mi açtım diye düşünmüyor değilim

Pek çoğumuz hayatımız boyunca yaşamın bir kayıp, kaybın da yaşam olduğunu anlamadan kayba karşı savaşır ve direniriz;ama hayat değiştirilemez, biz de kayıp olmaksızın büyüyemeyiz.

Artık her söylediğimin ters anlaşılması durumu bitse mi hayat? Gerçekten çooooooook canımı sıkıyor. Ya ben niye öyle söylemek isteyeyim, niye! Niye direkt kötü/yanlış olan aklınıza geliyor! Biraz da ilk iyi/doğru olan gelsin aklınıza, arada "şöyle söylemek istedi muhtemelen" diye düşünün? Sizin anladığınız şeyler hiç aklımdan geçmemiş oluyor ve şok yaşıyorum! İnce ince düşünmek istemiyorum her söyleyeceğimi, uzun uzun açıklamak istemiyorum "ya yanlış anlaşılırsa" diye... Sonra neden kaygılıyım!
Keşke bilsem bu durumun nasıl aşılacağını... Bazıları da kasten yapıyor o ayrı...

Son düzenleme:
Nerdeyse 1 yıldır aramayan o değilmiş gibi nasıl da yüzsüz davranabiliyor. Egoist bencil dengesiz

Sevgili günlük;
Her ne kadar üzerimde yorgunluk olsa da gerçekten bugünüme şükür.Çok insan hayatımdan çıkarmanın getirdiği can sıkıntısı olsa da şundan eminim artık kafam ruhum alengirli olayları durumları kaldırmıyor.İnşallah kötü haber alacağım,kötü şeyler duyacağım tedirginliğini de atarım üzerimden.
Bugünlük bu kadar

Sevgili günlük…

Allahim kendimi güzel ve dogru ifade edebilmemde bana yardim et 🤲🏻

Hayatındaki en büyük negatif enerjinin ebeveynlerinden biri ya da ikisi de olması ne kötü.
Tüm hayatını etkiliyorlar ama bunu asla kabul etmiyorlar ve suçlusu daima sensin..
Çok kötü... Çok yorucu...

X