Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük dört gündür onun sesini duymuyorum. Gündüzleri oyalanabiliyorum ama akşamları ya da bu saatler oldu mu ağır bir özlem basıyor. Öyle işte ona yazamadım bari buraya yazayım.

Selam yıllar sonraki ben, nasılsın :) bu satırları hangi guzel telaşlarla okuyorsundur kimbilir. Farklı duygular içindeyim acaba müspet bir durum mu var? Hislerim yari yariya pozitif ve nötr. Sevgili allahım, aldıklarına şükürler olsun. Ama yerine daha mükemmelini vereceğini biliyorum. Sadece sabirsizım. Evren yasaları hiç saşmaz. Boşlukları doldurur. Bana bir işaret gosterir misin. . Seni seviyorum. Teşekkur ederim ozur dilerim lütfen beni affet. bugünun muhteşem hediyeleri neler acaba..

Sevgili günlük,

bugün çok gerginim… içimden hep küfür etmek saydırmak geliyor. Bilhassada o adi şahısa. Benki küfürün “K” sını bilmezdim…
Beni ne hallere getirdi…
Gençliğimin çürüdüğü yetmedi hala enkazım, ne zaman iyileşirim, acaba iyileşirmiyim….
Allahım sana sığınıyorum

günlükcüm, nerden nasıl bulurum? Ağlamak geliyor içimden. Kredimi de bitirmek istemiyorum ama kimseden istemeden bu konuyu nasıl halledebilirim. Cok basit bir durum belki ama nedense dokundu bana. Ñasıl halledeceğim allahım. Kolaylıkla nasıl çozülür bu konu? Altı üstü az bir güne ihtiyacım var. Nasıl nasıl nasıl?

Kendi paramı kazanıp kendi evime çıktığım günler gelecek mi? İnşallah o yıl bu yıldır hayırlısıyla. Bir yaştan sonra aile evinde durmak cidden zor geliyor zaman zaman.

Hatırlıyor musun günlük nasıl da gün sayıyordum. Bu mucize o zamanlar gerçekleşseydi ne olurdu diye merak ediyorum bazen. O anlık şokla kısa vadede inanılmaz mutlu olurdum eminimki . Ama sonra güç onun eline geçerdi. Bunu fark etmiştim son zamanlarda. Her şey ilahi bir sıralamayla usulünce oldu. Gerçekten Allah geciktiriyosa bir hayır var

Ne garip rüyalar görüyorum... Bu yaratıcılığı gerçek hayata da yansıtabilsem güzel olurdu.

Maddi dünyaya, çevreme ilgi duymaya çalışmak, yaşam enerjisini arttırmak ve korumak beni çok zorluyor.

Günlük o kadar huzursuz hissediyorum ki. Bu huzursuzluğu tarif etmekte bile çok zorlanıyorum. Stresten karnım ağrıyor. Son günlerde gece olunca ağlama krizine girer gibi ağlıyorum sürekli. Bu gece de öyle oldu. Kendimi nasıl sakinleştireceğimi bilmiyorum. Ben ne zaman iyi olacağım

Sağlığıma kavuşmak istiyorum. İyi değilim Atanmak ve buradan gitmek istiyorum. Bu evde sanki ruhum boğuluyor. Çok kötü hissediyorum günlük ne yapacağım ben böyle?

Günlüğüm bugün rutin şeylerden sıkıldığım halde bir türlü kıramadığın çemberim için adımlar attım bir süredir yapmadığım ertelediğim hayatımda neler var ise onları ortadan kaldırmaya çalıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…