Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şöyle de bir şey var ki bazen neye ne kadar açık olman, neyi nasıl değiştirmen gerektiğini de bilmiyorsun, keşfetmen lazım ve keşfetmek için de sabırla beklemek...
Şöyle doğayla iç içe bir yere gitsem oh be dünya varmış diyeceğim gibi geliyor, buna ihtiyacım var gibi... Ya da başka bir yerde yaşam kursam da benzer bir şey olabilir... Yine de bir deniz ve doğa yakınlarına gitsem iyi olurdu... Deşarj olurdum...
Kişinin aradığı da onu arıyordur benzeri bir söz ya da sözler vardı şimdi kim dedi nasıl dedi tam hatırlamıyorum ama ben huzuru arıyorum umarım o da beni arıyordur ve kavuşmamıza az kalmıştır
İyi manada şoktan şoka giriyorum ve anlatabileceğim birileri olmadığı için çatlıyorum... Sanki anlatırsam bir daha yaşamazmışım gibi, olumsuz etkilenirmişim gibi...
13 yillik bir evlilik fikir ayriliklari artik bizi hic konusamaz yapti eskidende ayniydin sen ama ben daha umutlu daha pozitiftim hayal kirikliklarindan hemen sonra toparlanip yine seni sevmeye devam ediyordum ama hic degismedin sen hep bildigini yaptin sevgini hic gostermedin ayrilmayi cok dusundum ama pisman olmakdan korktum ama birbirimizi sevmiyoruz farkindayim ne önume bakabiliyorum ne arkama
Bazı insanlar baba olamıyormuş mesela sen baba senin ölümüne niye üzülüyorum ki keşke daha önce ölseydin u kadar acı yaşanmazdı belkide ne istedin sen hep bizi dövdün ama dışarı da herkes ten korkardın sen ve senin gibilerin gücü ancak evdeki ailenize yeter bıktım senden anladın mı bıktım ne zaman iyi bir baba olucaksın He yine kaçtın işte yine kaçtın
Allah'ım konuyu biliyorsun, şu an aklımdaki sorunun bir çözümü olsun gerçekten çok aşırı derecede kırıyor beni bu durum, yoruyor, bunaltıyor, yetsin bitsin artık bu haksızlık, ben haksızlık yaşamaya boş yere suçlanmaya mı geldim bu dünyaya. Neden oluyor bu... Neden çekiyorum bu tarz insanları.
Buradan uzaklaşabilecek güzel, tatlı, güvenli, huzurlu fırsatlar çıkar karşıma Allah'ım ve ben de doğru şekilde değerlendirebileyim... İhtiyacım var... Enerjimin artması ve koruyabilmem için...
Sana yüzlerce şans verdim ama hiç kullanmadın pişman değilsin ama bir gün olucaksın bir saat önce büyük bir tehlike atlattım o kadar korkuyorum ki senin yüzünden herşey daha kötü olucaktı evinizin ordan geçtim belkide kaza geçirecektim senin yüzünden bu kadar risk almama değmez sen şimdi rahat rahat takılıyon ama ben korkunun pençesindeyim haberin yok olsada kılını kıpırdatmazsın daha önce yaptığın
Karma işliyor inanıyorum yakında senden kurtulucam kendi pisliğinde boğılucan sana ben fazla geldim zaten ama sen de kaybettin farkında değilsin gözünde pul kadar değerim yok biliyorum ama sorun değil benim değerimi sen belirliyemezsin lan oğlum seni kim insan yerine koyar benim gibi bir enayi bul bakalım
Beni ezmeye çalışyon öyle mi naparsan yap ben gidiyorum sen de bir parça kaybettin aynı benim gibi o parça seni bulucak yalnız ve yalnız kalıcaksın senin neyine 3 senemi verdim neden bekliyorum sen beş para etmez bir canlısın korkuyorum çok korkuyorum senin yüzünden tehlikeli bir duruma düşecektim ama bitiyor