Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün biraz çenemde düşüklük var, hadi hayırlısı.

Sevgili günlük,
Yarın acıların yıl dönümü. Nasıl da hastalanmıştım. Nasıl da yerimden kalkamamıştım. Ah neler neler yazmıştım. Şimdi her şey nasıl değişti. Çok bedel ödedim günlük. Yarın acıların yıldönümüne gülümseyerek bakacağım

Maddi dünyaya biraz yaklaştım, ilgim arttı şükür, artsın ve daim olsun, tabi dengeli de olsun.
Maddi dünyadan uzak oldukça bir şey başarmak, gerçekten yaşamak için uğraşamıyorsun, çevrene, olaylara ilgin çok az oluyor.

Allah'ım ne beni kimseye muhtaç et ne de birilerini bana...
Özgürleşmek istiyorum artık tamamen...

Sanki oturmuş bir kör düğüm çözüyorum hayatımın başından beri.. Ufacık bir çözülme için bir sürü çaba harcıyorum... Ve aslında bir çok insan için çok basit, kolay olan şeylere ulaşmak için böyle çaba harcıyorum... Geride ve uyumsuz kalıyorum bu sebeple, farklı bir zamanda yaşıyor gibiyim, geç kalmış gibi.
Bazen o ufacık çözülme için hah az kaldı diyorum, bir ön görü hali yaşıyorum ama tam anlamıyla hemen çözülmüyor, hala zamanı var...
Kızgınım bana bu blokajları yaratanlara, doğru bir temel, destek, dayanak vermeyenlere, aksine engel yaratanlara, köstek olanlara elimde değil... Çok fazla üzülmemi, kırılmamı, enerji kaybetmemi, stres yaşamamı sağladılar.

Son düzenleme:
Kendime hayatın zorunluluklarından uzak durabileceğim bir alan yaratmam lazım...

Sevgili günlük,

Hayatım acaba neden tam anlamıyla düzene girmiyor, neden oh be herşey yoluna girdi düzeldi çok şükür derken diğer taraftan başka şeyler çıkıyor ve beni aşağıya çekiyor.
Ben yoruldum artık…

Sevgili günlük isyerim zam yapmadı 2 senedir boşa kürek cekiyormusum gibi benden daha vasıfsız olanlar evlerini arabalarını aldı. Borçlar iyice sırtıma bindi. Gururuma esimede söyleyemiyorum. Ezik hissediyorum kendimi 😔 Bir yandan meleğimi yanima istiyorum o biran önce gelir inşallah 😇

Hiç kimsenin enerjisinin olmadığı sadece kendi enerjimle baş başa kalabildiğim bir ortam/ev olsa ne güzel olurdu... Başkalarının enerjilerinden çok etkileniyorum ve ara ara tamamen bu durumdan kopmaya ihtiyacım var. Kendimle ilgili fark edemediğim şeyler olabilir bu sebepten...

Zırt pırt bela okunmayan, huzurlu bir ev ortamı için neler mümkün?

Sevgili günlük,
Başardım, başardım, başardım. Tırnaklarımla kazıya kazıya kaldırdım zafer meşalesini.

Kimsenin huzurumu mutluluğumu bozamadığı, enerjimin çabuk değişmediği, çevremde doğru insanların olduğu zamanlara ne zaman geleceğim. Umarım tez vakitte olur.

Bir yerlerde, başka boyutlarda, alemlerde artık her neyse, tamamen iyi niyetten oluşan bir dünya olduğuna inanmak istiyorum.
Yoksa niye bu kadar zor kabulleniyoruz burayı?
Niye bu haksızlık diye bas bas bağırasım geliyor?
Niye tamamen iyi niyetten, masumiyetten ibaret çocuklar ve doğa zarar görüyor... Zarar görmedikleri bir dünya mümkün değil mi?

Bebeğim🐣😭 15 yılımın mükâfatı😢sabırla beklediğim😔dua dua istediğim🤲🏻🐣🐞 gözyaşlarım😭geçip giden ömrüm😐 uğruna adaklar adadığım😭teninin kokusuna hasret kaldığım😭geç bulup çabuk kaybettiğim😭kısada olsa bana anneliği yaşatanım😭hiç bişey acitmadi canımı seni kaybetmenin acısı kadar ne iğneler ne başka bişey😭iğnelerin izleri hala üzerimde ama sen yoksun😭şimdi yüreğimde koca bir boşluk😢😐 yüreğim hergün paramparça canim çok acıyor😭sensizlik yüreğimi yakıyor😭o minicik kalbin nasilda güzel atıyordu hala unutamıyorum😭 bana yaşattığın tüm güzel duygular için çok teşekkür ederim minik kelebeğim 🦋🐣😭🤲🏻🐣inşallah birgün cennette kavuşuruz🤲🏻seni hiç unutmayacağım😔😭

Bir kuş şakıması, bir bebek gülümsemesi gibi şeyler gördüğümde bazen masumluklarından güzelliklerinden ağlayasım geliyor normal mi ki :) Bunun içinde hüzün de var aslında... Hayatın acımasızlığının hüznü ve bu hayatın içindeki muhteşem güzellikleri, içten, masum şeyleri görmek bana bunu yapıyor arada, mutlu oluyorum. İçten bir davranış gördüğümde de benzer bir şey yaşıyorum, hasretlik var...

Sevgili günlük,

asik olmak… yeniden o duyguyu tatmayı o kadar çok isterdimki,
karnımda kelebekler uçsun
güzümün içi gülsün
içim kıpır kıpır
kalbim yüreğim heyecan dolu
bulutların üstünde uçmak
dünyayı toz pembe görmek
içinde sürekli mutluluk …
ahh ne kadar güzel duyguymuş aşık olmak…

X