Birilerine anlatmayı çok istediğim ama anlatmamam gereken şeyler var günlük... Bir gün zamanı gelecek mi ya da anlatabileceğim belli kişiler mi bulacağım bilmiyorum... Çatlamazsam iyidir :) Belki daha bu durumlarla ilgili başka farkındalıklarım da olacak... Bir şekilde günlük tutmam gerektiğini de hissediyorum... Aslında gerçekten deftere tutmak istiyorum ama sıkıntılı bir durum, yine dijital olarak denemeliyim belki de... Üşenmesem güzel olur, yazı yazmak, kafamı toparlamak hep zor oldu, çabuk da yoruluyorum ama anlamlı bir zamanda biraz günlük tutmuştum ve yakın zamanda bunun çok anlamlı bir geri dönüşünü yaşadım, bence bu günlük tutmam gerektiğini gösteriyor...
Bir de, sen istediğin kadar diren, hayat seni kendi istediği, gitmen gereken, gidersen daha iyi olacak olan yere zorla çekiştirerek götürüyor, gitmiyor musun al sana acı, üzüntü, zorluk. Direnmek kendi hayatını kendin kontrol etmek istemek, benim istediğim olsun demek, zorunluluklara kafa tutmak faydasız, her şeyi doğru bilmiyorsun, her zaman kafanın diki de pek iyi olmuyor, ipleri tamamen kadere de veremezsin tabi, bir şeyleri anlayıp çözüp birlikte dans edebilmek gerekiyor. Ha yine kolayca salamıyorum şu noktada, emin olma isteği de hep oluyor ama bir farkındalık kazandım. Belli bir çerçeve içinde bir şeyler yapman lazım zamanla açılabilmen, alanının genişlemesi için, dengeli gitmek lazım mümkün mertebe, çünkü belli bir çerçeveye doğuyorsun istemesen de. Zaman gösteriyor her şeyi. Ama pes etmemek lazım. Bilmekle uygulamak aynı değil tabi. Umarım bundan sonra daha da iyi olurum. Ama bence olurum, bebek adımlarıyla da olsa her daim ilerledim, geriye düşmedim çok şükür... Yine de umarım adımlarım artar, büyür artık, artık bir tamamlanma yaşarım... Rabbim beni korkularımdan, blokajlarımdan arındır ve doğru zamanda doğru kararlar alarak, azimle, disiplinle, yüksek yaşam enerjisiyle bunları sürdürebilmemi sağla, hayatımı daha iyiye götürmeme yardım et...