Popüler Konu Sevgili günlük...

Rüyalarıma geçmiş kişiler gelip duruyor, sıkıldım bundan..
Bir de pek iyi hissetmiyorum günlük... Sağlığımdan endişe ediyorum.

Keşke "yeter" deyip her şeyi, önümdeki tüm engelleri bir çırpıda saf dışı bırakabilsem... Ama olmaz, olamıyor, doğru da değil bir çırpıda düşünmeden olması...

Merhaba günlük. Yine yalnız olduğum bir gecedeyim. Böyle zamanlarda tedirginlikten midir nedir uyku tutmuyor geceleri, alışamadım halen. Kk’da takılmak iyi geliyor, iyi ki var burası...

merhaba günlük
odama çekildim gündemi takip edeceğim bi gece olucak inşallah

İyi hissedebilmem adına birileri için kötü olmam gerekiyor sanırım. Hatta en yakınlarıma karşı...

Ay inanmiyorum. Kafayi nasil takip, stres yaptiysam vucudum tepkiler vermeye basladi. Sivilceler, gogus agrisi, adet gecikmesi.. eskiden baskalarinda duyardim. simdi kendim yasiyorum. Bir de heveslenmesem. Hevesim kursagimda kaliyor. Akisina birakabilsem bi. Bosver diyebilsem. Ne olursa olsun, hayirlisi neyse o olsun. Zorlamayla olmuyor iste. Kabul ediyorum. Bir de rahatlayabilsem. Basim agriyor artik stresten.

Allah'ım bu insanlar hep böyle takıntılı mı kalacak? Neyin hırsı bu ya, niye çekiyorum ben böyle insanları, ne yapmam lazım canımı sıkmamaları için? Çok ağzımı bozasım var!

Allah'ım olacağım küçük operasyonların sıkıntısız geçmesini, sonrasında da sorun yaşamamamı sağla.. 🙏

Pek değerli günlük... bazı şeyler var ki buraya yaZmak bile olmayacak bir şey. Buraya yazmak bile yanlış, ağır, utanç verici. Sadece benim bildiğim bir şey. Bazen birine anlatıp rahatlamak istiyorum. Ama işte bir günah işlediyseniz bunu yaymayın öğretisi beni durduruyor. Kusurları örtmede gece gibi olmalıyım ama unutuluyor maalesef. Sonuç olarak iyi ki hislerimizin hesabını vermeyeceğiz ahirette. Allahım amele geçmekten beni koru, düşüncelerimi akla...

Bu gece ve yarın gece evde yalnızım günlük. Uyumam gerekiyor ama daha yarına tişört ütüleyeceğim, kızımın beslenmesini ve okul çantasını hazırlayacağım, bulaşık yıkanmadı vs vs... hayat zor. Uyumam lazım çok yorgunum. Ama belki de vesvese yapıp hiç uyumayacağım. Bilmiyorum. Masterchef dinleyip bdv’de takılıyorum. Bir de şu aklıma takıldı günlük: nerde eşini el ğstünde tutan bir erkek gördüysem geri planda hep çapkınlıklarına denk geldim. Tesadüf mü, yoksa bizim hödüklerin savunduğu gibi o kılıbıklar arka sokaklarda neler çeviriyor tezi doğru mu...

Bu gece ve yarın gece evde yalnızım günlük. Uyumam gerekiyor ama daha yarına tişört ütüleyeceğim, kızımın beslenmesini ve okul çantasını hazırlayacağım, bulaşık yıkanmadı vs vs... hayat zor. Uyumam lazım çok yorgunum. Ama belki de vesvese yapıp hiç uyumayacağım. Bilmiyorum. Masterchef dinleyip bdv’de takılıyorum. Bir de şu aklıma takıldı günlük: nerde eşini el ğstünde tutan bir erkek gördüysem geri planda hep çapkınlıklarına denk geldim. Tesadüf mü, yoksa bizim hödüklerin savunduğu gibi o kılıbıklar arka sokaklarda neler çeviriyor tezi doğru mu...

Uyumadan önce aynaya bakip kendine biraz Moral ver. Sen kendine yeterlisin ☄

Kaçınılmaz son... bulaşıkları yıkamadım😂 tencereler tezgahta duruyor kirli kirli ıyyy, hiç yapmam aslında. Cilt bakım rutini yaptım tabii ki atlar mıyım 😂 bebenin çantası da hazır. Şimdi su alıp odama çıkarım. Kk’da takılırım. Bebeleri kontrol ederim ve yatış . İnşallah da uyku

Sevgili günlük,

duygularım köreldi, sadece ona karşı değil ama…
Bu normalmi bilmiyorum, kimseye eskisi kadar acıyıp üzülmüyorum artık…
Artık canım nasıl istiyorsa öyle!
Beni bu hale getireni Allaha yüce Rabbime havale ediyorum…

Narkoz alacağım.. Zaten normalde de kendimi tutmasam pot kırmaya çok müsait bir yapım var bu yüzden korkuyorum biraz :KK53:
Allah'ım saçmalamama, sonrasında canımı çok sıkacak şeyler söylememe, yapmama engel ol 😅

Nasıl bebek, kedi, köpek falan sevesim var, rüyalarıma giriyor artık 🤷‍♀️ 😅

X