Popüler Konu Sevgili günlük...

Kendi düşüncesinin herkes adına doğruluğundan emin olup(?) da kendilerinde başka görüşlere "saldırma" hakkı bulan insanlar...

Satışı deli gibi bekliyordum artık umursamıyorum. Yavaş yavaş kabulleniyor gibi farkındayım ve bu sefer hissediyorum. Yarın belli olur belki de kim bilir :) Sanki bu defa gerçekten bir mucize olacak gibi :)

Sevgili günlük...

Çok aşık olmak, deli gibi sevmek, gözünü kırpmadan hayatını onun için feda edebilmek, bulutların üzerinde yürümek, karnının içinde kelebekler uçuşması...
Ahhh, keşke 20 yıl geri gidebilsem...
Yanlış seçim/ kararlarla kendi hayatımızı kendimiz mahvedebiliyoruz....

Bir ameliyat olmam eksikti..
Sıkıldım hastalıktan.
Neyse tüm bunların dersi almaya ve sağlık sorunlarımın bitmesine niyet ediyorum.

Sevgili günlük... evde yalnız olduğum sayısız gecelerden birinden merhaba. Sayısızıncı kez kafamda kurduğum boşanma konuşmamın provasını yaptım yine. Böyle şeyleri kurup planlamak çok kolay ama yüzyüzeyken kendini ifade edebilmek hiç kolay olmuyor. Ya da karşındaki bazı şeyleri anlayacak duygusal ve zihinsel yetkinliğe sahip değil...

Hayat sürekli kendinle ilgili kararları kendin ver ve kendine güven, kendinden şüphe etme diyor... İlla birine danışacaksan da gerçekten o konuda bilgi sahibi olmalı, işinin ehli olmalı, yargısız olmalı vs.. Yoksa sonucu hep kötü...

Sevgili günlük,

ben hep yanlizdim “hayat arkadasim” vardi ama su koca dünyada yapayanlizdim...

Sevgili günlük,
Gerçeklerle yüzleşmek iyi mi geldi kötü mü geldi bilmiyorum ama en azından saklı gizli bir şey kalmadı. Allah'a isyan etmiştim bir dönem. Şimdi çok üzgün, çok pişmanım . Yeniden Rabbime sığındım. "Kaç geceyi gördün sabaha varmamış?" diyorum kendime. En güzel şeyler dibe vurduktan sonra yaşanır. Ben de vurdum dibe . Hiç yaşamadığım sinir krizleri yaşadım, takıntılarım oluştu, ağlama ataklarım başladı. Şu an bu satırları gözyaşları içinde yazıyorum. Yaklaşık beş saattir ağlıyorum. Bir mucizeyi bekliyorum. Bunca sabır boşa gitmesin Allahım ne olur. Biliyorum bir gün burayı okuyup ne çok acı çekmişim bu mutluluğa ulaşmak için diyeceğim. O günler çok yakın

Sevdiklerim ile ilgili herşey bu sefer güzel giderken yine bir soru işareti, yine strese neden olabilecek bir ihtimal vuku buldu.
Allahım lütfen herşey şu zamana kadar sağlıklı ilerlerken olumsuz şeyler çıkmasın, lütfen bu süreci sorunsuz bir şekilde atlatalım, mutlu haberler almaya devam edelim lütfen rabbim

Dişim kırıldı. Harika. Yoruldum ve isyan edesim var, yeni doktorluk bir şeyler olmasın artık... Bedenim sakin ol, iyi ol, lütfen, lütfen...

Günlük kalbim kırgın, ben de üzgünüm. Canım da bir hayli sıkkın, sinirlerim de bir o kadar bozulmuş vaziyette. Hani bir söz var ya onu seviyorum ama onu sevmeyi artık sevmiyorum diye. Ben de tam olarak bunu yaşıyorum. Onu çok seviyorum ama bu durumu hiç sevmiyorum. Keşke kalbime söz dinletebilseydim. Keşke kalbimden çıkarabilsem, bu kadar sevmesem. Onun sadece tek bir kelimesine kalbim bu kadar çarpmasa, onu bu kadar sevmesem, sesi bu kadar güzel gelmese keşke bana

Olmuyor günlük diyete girmeyi beceremiyorum az önce 2 tereyağlı kurabiyeyi daha mideye indirdim neden irademe hakim olamıyorum bu kadar zor mu yahu bu kadar zor mu diyete girdim demeye utanır oldum beceriksizsin beceriksizsin Niloya!

Bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye,
Kimse bilmez, kimse bilmez...

Deli gibi sevdiğin insana istemeden zarar vermek, o razıyken, sen istemezken..
üzerinde sabit durmaya çalıştığım buz pisti, ben denge sağlamayı öğrendikçe yayılıyor sevgili günlük. dengede durmakta daha maharetli olsam da, dengede durmak zorunda kaldığım alan büyüyor. evet engebeler düzleşiyor, ancak eriyip çukurlaşıyorlar da...

hep böyle mi olacak? hep böyle mi olacak? evet hep böyle olacak. sabitlediğim her şey yine kayganlaşacak. her şey yeniden başalayacak şiddetini azaltarak. bugün yine nasıl hayatta kalabildiğime şaşırdım. şans veya rastlantı. ya da onun beni kaybetmek istememsi. ya bensiz daha iyi bir hayatı olacaksa? bu da tercih mi?

Son düzenleme:
Bana sosyallik haram galiba. Ben de bayılmıyorum ama haksızlık yaşıyorum anlamsızca, canım sıkılacak illa.

Benim dualarım, dileklerim var ama hakkımda en iyisinin, hayırlısının ne olduğunu en iyi sen bilirsin Rabbim, en hayırlısı neyse o olsun... Bana zor da gelse o anlar kolayca uyumlanabilmeyi, anlayabilmeyi, kabullenmeyi, maksimum fayda sağlayabilmeyi diliyorum.

Selam günlük. Kızım 2.5 yaşında. Geceleri korkarak uyanmaya başladı. Her gece birkaç kere uyanıyor. Sallıyorum, dua okuyorum, yarım saat sonra yine. Gece terörü dönemi mi başldı, ekstra bir şey mi yaşıyor anlayamadım. Bildiğim tek bir şey var ki 2.5 yılda bir gece deliksiz uyumadım. Zihinsel ve fiziksel anlamda aşırı yorgunum. Ne zaman dinleneceğim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…