Popüler Konu Sevgili günlük...

"Biri beni anlayarak özgürleştirsin." demiş biri, katılıyorum kendisine.

Bir kuşum vardı zamanında günlük.. Aradan yıllar geçti ama galiba kendisi bende travma yarattı, onu üzdüğüm için çok üzüldüm. Hasta oldu iyi edemedim, veterinere götüremedim. İlk geldiğinde kafesten çıkmak için deliriyordu hatta yarım bir şekilde tellerin arasından çıkmış sıkışmıştı. Özgür olmak için çırpındı resmen. Ben de yeterince özgür değil(d)im zaten kuşum, hala uğraşıyorum.. O günden sonra yeterince imkanım olmadığı sürece herhangi bir hayvan dost istemeyeceğim dedim bir zaman sonra da kuş almanın ne kadar kötü olduğunu fark ettim(galiba biz almamıştık zaten)... Çok seviyorum, onlarla dost olmak isterim ama özgürce kanatlarını çırpmaları gerekiyor... Sevmek de öğreniliyor işte, çevren doğru öğrenmediyse doğru da öğretemiyor...

Kendini bil, kendini tanı, kendini sev ve kendini daha çok dinle Vind.
Sana en yakın sen varsın bu dünyada.
Kendinin çocuğusun.

Bir buçuk yıl olmuş en son yazalı..
Ters yüz, alt üst olalı bir buçuk yıl olmuş...

O evim guzel evim yok artik...
Balkonu da kalmadı toplanacak...
Şimdi eski bir evin içinde emanet yaşıyorum işte...

Sırtımdaki yükleri tek tek atıyorum artık...
Heybem boşalıyor hafifliyor ruhum...
Tek eksigim sevdiklerim...
Ayni sehrin gökyüzüne bakıp, ayrı ayrı ayrı ayrı evlerde olmak üstelik bilememek cok acı....

Yine de umutluyum ey hayat!
Şimdiyi en güzel haliyle yaşıyorum.
Ne geçmiş pismanligim var
Ne gelecek tasam...
Evren en güzelini sunacak
Bana ve evlatlarima...
Buna inaniyorum...

Kötüyüm iki gündür cok kötüyüm aglayıp susuorum gizlesemde göz yasımı gören yavrularım beni memnun etmeye çalısyo en güzeli gözünün yaşını silen o minik elleri ile kızm sonrda beni üzmeyen oglum cok sanlı oldugumu ve degerli oldugumu hisetiriyorla bana ama beni düşnmen şeri düşündükce birkez daha üzlüyorum insan yavrusunu düşnmez mi

Sevgili günlük, güzel günlerin yakın olmasını diliyorum. Hayallerimi yaşamak bazen çok uzak bazense çok yakın geliyor. Umarım her şey yoluna girecek ve çok geçmeden hayallerimi yaşarken bulacağım kendimi. Yoksa bu ümitsizlik beni bitirecek

Mali konularda iyi yardımcı olabilirim gibi geliyor ama imkan vermiyorlar. Hatta bilmediğim noktaları da öğrensem güzel yönetebilirim gibi geliyor. Bunu hissederken durmak zor oluyor.

Günlük sanki ben=huzursuzluk. Ama bu son bir aydır dayanılmaz bir noktaya ulaştı sanki. Sadece huzursuzluk da değil, gerginlik, stres, kaygı. İyi değilim yani. İnşallah işlerim düzelir. Bu huzursuz günler biran önce geçer.:/

Çok teşekkür ederim Allah'ım. Gelişiyorum, teşekkür ederim.
Sanıyorum ki bazı zor günler var önümde ilerleyen zamanlarda(dilerim olmaz), senden dileğim her durumda yaşadığım zorlukların, sıkıntıların bana verdiği mesajı, bana öğretmek istediği dersi algılayarak o süreçlerde doğru ve daha kolay yol alabileyim, neyi nasıl yapacağımı bileyim. Bir de lütfen hasta olmayayım artık, gittikçe iyi olayım mevcut durumdan, sağlıklı yıllar diliyorum kendime(ve aileme de), daha sağlıklı olabilmem için ne yapmam gerekiyorsa fark edip kolaylıkla yapabilmeyi diliyorum. Üzüntüden kısa süreli hasta olduğum bir vakit olmuştu, biraz korkutmuştu beni, tekrarının olmamasını dilerim. Bir de yaşam enerjim daim olsun.

Son düzenleme:
Bırakmam gereken, bana hizmet etmeyen enerjilerden de arınmayı, kendiliğinden, sorunsuzca o enerjilerin hayatımdan çıkmasını diliyorum...

Gördüğüm rüyanın gerçek olmamasını diliyorum, anlamlı da bir zamanda gördüm ama hayır olmasın.

Yorgunum, gücü tüketmiş gibi hssediyorum. Başımdaki şu belanın biran önce gitmesi için dua ediyor ve sürekli sabır deyip dişimi sıkıyorum. Beddua etmiyorum ama Allaha havale ediyorum. Ama diğer tarafa kalmadan bu dünyada karşılığını bulurlar inşallah. İyi değilim. İnşallah biran önce kurtulurum bu musibetten. bu iğrenç insanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…