Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük
Canımın canı acıyor. Sarılıp her şey geçecek insan her şeye alışır desem faydasız. Onun kırıldığı yerden kırılıyorum, incindiği yerden inciniyorum. O hayatıma girdiğinden beri sevindiğim üzüldüğüm şeylerin seyri değişti. Ne demiş Birhan Keskin : “ dünya soğur, akşam serinlerken, benim sensiz sevinecek bir şeyim yok.”

Bugün bizim günümüz

Eklentiler

• C9FA5113-5A7D-4C8C-A45C-A1E16AD08E5B.jpeg
    C9FA5113-5A7D-4C8C-A45C-A1E16AD08E5B.jpeg
    37 KB · Görüntüleme: 21
Bugün gözlerimi açamıyorum.
Adeta üzerime koca bir kaya bırakmışlar gibi.

Günlük çok yorgun hissediyorum kendimi. Hem ruhen hem bedenen, aslında bedenen yorgunluk kötü bir şey değil ama ruhen olan kısmı bir hayli zorluyor beni. Avazım çıktığı kadar bağırmak geliyor içimden ama susuyorum. İçimden gelenlerle yaptıklarım bambaşka olduğu için sıkışmış gibi hissediyorum kendimi. Ama başka çarem de yok işte ne yapayım? Bu yaşta burada olmayı hiç düşünmemiştim. Bin yıl düşünsem aklıma gelmez derler ya heh işte tam da öyle. Büyük konuşmamak gerekiyormuş işte. İnşallah kurtulurum şu durumdan biran önce günlük. İyi bir sonuç alır, mutlu olur, huzurlu olur, sağlığımı düzeltip o zaferin tadını ben de tatmak istiyorum. İnşallah nasip olur be günlük. Çünkü gidişatım iyiye gitmiyor, bu şeyin olmasına ihtiyacım var.. En büyük isteğimden biri de önüme engel çıkmasın ve hayırlıya çevrilerek olsun bu kez..

İnsan bazen yapmaması gereken bir şeyi rezil olacağını bile bile yapıyormuş, deneyimledim ve gördüm.
Kendini kontrol edemiyor maalesef bazen.
Sonra da kendime kızıp duruyorum
Neden yaptığını bilmeden, hatta nedensiz yapıveriyor işte..
Neden acaba kendimi bile isteye küçük düşürdüm, manyak mıyım ben?

Günlük...

bugün yine iyi degilim...
Bazen iyi oluyorum bazen cok kötü, bugün oldugu gibi...
Bu gel gitler gececekmi?
Hic zannetmiyorum!
Bu icimdeki aciyi ölene dek icimde tasimak istemiyorum!
Keske hersey kolay olsa...
Neden neden neden...
X bana bunu niye yaptin...

Keşke sevdiklerim hep mutlu olsa, hayatlarında hep olumlu gelişmeler olsa, iyi haberler alsalar..
Halimize bin şükür ama ne mutluyuz ne de mutsuz.
Şöyle doya doya mutluluklar yaşasak tez zamanda.
Bir de çocuk gibi saf duygularla insanlara bu kadar değer vermesem, aynı değeri karşıdan beklemesem, verdiğim değeri haketmeyen insanları kestirip atabilsem.
Can Yücel gibi noktayı koyabilsem; ''Karşınızdaki insan sizi hayatında nereye koyuyorsa sizde onu tam oraya koyun, ne eksik ne fazla''

Bana bir cesaret Allah'ım... Bana güzel, maddi manevi tatmin olabileceğim temeli sağlam bir başlangıç... Bana bir özgürlük...
Yepyeni bir başlangıç lazım bana...

Son düzenleme:
Sevgili günlük ben yine bir işler peşindeyim ya allah sonumu hayır etsin .Bu sefer sonu iyi gibi hissediyorum ama bak ..Ama olmazsa da ilk seferki kadar üzülmem ben de akışına bırakmayı kendimi sevmeyi öğrendim işin eğlenme boyutundayım hayat dediğin 3 gün onu da can sıkarak geçiremem ..2021 den umudum çok en çok bu umutlu yanımı seviyorum.İyiki varım yahu ...

Sevmeyi öğrenmek diye bir şey var, istemeyi öğrenmek diye bir şey var, öğrenmeyi öğrenmek diye bir şey var, öğrenileceği düşünülmeyen şeyler öğrenilebiliyor, büyüdükçe daha iyi anlıyorum... Farkında olmadığımız çok şey var...

Okumak, öğrenmek, yapmak istediğim çok şey var, arada geliyorlar böyle, uzun bir tembellikten sonra genelde.

Sevgili günlük,

cok yorgunum, bu cagda/devirde anne olmak cok zormus...
Icimde kendi sorunlarimla, üzüntülerimle, hayal kirikliklarimla savasirken, üstünede
yavas yavas ergenlige adim atan erkek annesi olmak eklenince yorgunlugumu kat be kat dahada arttiriyor.
Cok yorgunum...

Sevgili günlük yine bol virüslü bir günde yine evdeyiz. Bitse de sosyalleşsek artık. Belki bişeyler değişir hayatımızda🙄

X