Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlerimi çok boş geçiriyorum, kayıp giden zamanın dönüşü yok.
Zaman çok kıymetli ama değerini bilemiyorum bir türlü.
Pandemi nedeniyle eve hapsolmak da psikolojimi olumsuz etkiliyor, bunalıyorum.
Verdiğim değeri göremiyorum, bu durum ile kaç kere yüzleşsem de her seferinde sanki ilk kez başıma geliyormuş gibi üzülüyorum.
Ne idüğü belirsiz arkadaşlara fazla değer veriyorum, sonuç hep hüsran
Bir konu var ki o konuda sürekli gelgitler yaşıyorum, gelgit yaşayacak bir şey yok aslında ama işte aptallığıma doymayayım..

Çok fazla düşünüyorum, düşündükçe derinlerde detaylarda boğuluyorum. Düşünmemek istiyorum, beni içine çeken kötü düşüncelerden kurtulmak istiyorum. Artık kendime zarar vermek istemiyorum.

Herkes muhteşem, mükemmel düzeyde olgunmuş gibi senden de bunu bekliyorlar ya deliriyorum. Ama sen yapınca göze batıyor başkası yapınca değil. Maddesel dünyada yer edinmeyi direkt "olgunluk" kabul ediyorlar ama yeterli olmadığını gördüm hep, orada "nasıl" var olduğun mesele.

Son düzenleme:
Yirmilik çektirdim (bu ara herkeste de bir diş problemleri var hayırdır inşallah)
3 gün oldu hala ağzımı çok fazla açamıyorum
Araştırdım ama bir halt da bulamadım bununla ilgili.
Burada konu açtım diş bölümüne ama zar zor cevap gelir biliyorum.
Sinir oluyorum şu duruma

Zaten içim daralıyordu aşı olayı netleşememişken bir de mutasyon çıktı iyice bunaldım şuan. Rabbim güç versin hepimize.

21.12.2020
Pek melankoliğim şu sıralar...
İlgi beklemek ama umursanmamak,
Neden ilgi beklemediğime anlam verememek,
Anlam veremediğim halde üzülmek,
Üzüldüğüm için kendime kızmak,
Tam bir paradoks içerisindeyim...
Bir taraftan mutasyona uğramış corona geleceğe dair umutlarımı sömürüyor..
Offf bugün modum çok düşük.

Son düzenleme:
Bugün dilime dolandı bu nostaljik şarkı;
Kara çiçeğim, yaşamadığım çırılçıplak duygularım
Kara çiçeğim, yok olup giden sevda baharlarım..
Sözleri beni çok hüzünlendirir, kendimden bir parça bulurum her dinlediğimde

27.12.2020
Sabah sabah yine hüzünlü uyandım, offf şu melankoli peşimi bırakmıyor.
Allah'a şükür mutlu olmak için çok nedenim var, en önemlisi benim ve ailemin sağlığı yerinde, bundan büyük şükür nedeni olamaz ama..
İşte insanoğlu yetinmeyi bilemiyoruz.
Saçma sapan insanlardan gelmeyeceğini bildiğim ilgiyi bekliyorum.
İnsan değer verdiği arkadaşının 2 haftadır hiç halini hatrını sormaz mı, aramayı geçtim bir naber mesajı bile atmaz mı, demek ki hiç kıymetim yokmuş.
Oysa bense aptal gibi hala değer veriyorum, verdiğim değerin karşılığı olmadığını bile bile.
Neden bazı insanları hayatımdan kestirip atamıyorum, atamadığım gibi üzmelerine izin veriyorum.
Ben adam olmam, kaç yaşına geldi ama hala bir çocuk saflığındayım. Beni kandırmak, ikna etmek o kadar kolay ki...

Keşke her şeyin herkesin çok sakin, iyi olduğu bir zamanda bir süre sıkıntısız, rahat şekilde yalnız yaşayabilsem, benim için, hayatım için çok iyi olacak gibi geliyor, keşke böyle bir imkanım olsa.

Sevgili günlük,

bugün hassaslığım üzerimde, veya etrafımda yaşadıklarım beni hassaslaştırdı...
Allahım yavrularımı ve beni kimseye muhtaç etme kimsenin eline düşürme, yavrularımı öksüz bırakma

29.aralık 2020
ne çabuk geçti yıl sonuna geldik.
ben hala 60 kiloma ulaşamadim
2 senedir 8'lerdeyim nedeeeeeeeeennn.
çildirma noktasina degiyorum.
kilonu ver migi veerrr yeter be diye haykırmak istiyorum.
inan ki çok yoruldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…