Popüler Konu Sevgili günlük...

Zihnimin netleşmesine yardım et Rabbim. Artık netleşsin her şey ve kendi yolumu çizebileyim. Lütfen...
Maddi de gerekli ama daha çok manevi tatmine ihtiyacım var benim. Başka türlü yapamam...

Sevgili Günlük
Şu an tek düşüncem dileğimin kabul olup yolumuza bakabilmemiz. Ama bunun için önce evimizin satılması gerekiyor. Ben bunu gerçekten çok dert ediyorum. Gerçi buna kalana kadar milyon tane dert var ya başımda neyse...

Allah'ım, olgun, düzgün, akıllı, iyi niyetli, ön yargısız, hayırlı insanlar nasip et çevreme, bana hayrı olmayacak zararlı insanlar da kendiliğinden gitsin, yenileri de gelmesin lütfen

Sevgili Günlük,
Zaman daraldıkça iç sıkıntım artıyor. Düşünmemeye çalılıyorum ama olumsuz duydular sardı zihnimi . Dua edip duruyorum elimden sadece bu geliyor

Sevgili günlük

elhamdülillah iyiyim, dahada iyi olacağım inşAllah...

Yine karar aldım, umarım önceki alıp da uygulayamadığım kararlara benzemez.
Yine beklenti içine girip yine beklentim karşılanmayınca modum düştü.
Kendime inanamıyorum, herşeyi kestirip atan ben bu durumdan kurtulamıyorum bir türlü.

Günlük ölmeden önce şu işi halledeyim. Üstümde o kadar büyük bir yük var ki. Kendimi öyle huzursuz hissediyorum ki. Kelimelerle tarif edemiyorum Allahım şu işi hayırlısıyla lütfen halledebileyim. Rahat nefes alayım ya

Bu maddi dünyada en çok beni kendime dost eyle Rabbim. Zihnimi, yolumu netleştir, dengelenmemi ve dengede kalmamı, kendimle ilgili ne yapmam, nasıl kararlar vermem gerektiğini her daim bilmemi sağla, maddi-manevi kendi ayaklarımın üzerinde durmamı, özgür olmamı, hem gerçekçi hem pozitif kalabilmemi sağla, hayatla, koşullarla, insanlarla denge içerisinde, kendimi ezmeden uyumlu yol alabilmemi sağla, tüm bunlar için uygun şartları oluştur, engelleri kaldır

Sevgili Günlük,
Eğer yaptığım uygulama gerçekten de sonuç verirse ihtiyacı olanlara da bunu öğreteceğim içimde huzurlu bir his var . Belki dua edenler sayesindedir. 41

Sevgili günlük,

beni bu acıyla yaşamaya mahkum ettiği için onu hiç bir zaman affedemeyeceğim...

Çok şükür Allah'ım. Çok teşekkür ederim. Binlerce kez.
Yanımda olduğunu hissettirdiğin için çok teşekkür ederim.
Biliyorum isyanlarım oldu, oluyor özellikle haksızlık yaşadığım, çok canım yandığı zamanlar ama biliyorum ki sen beni anlıyorsun, yargılayan değilsin, yine de yanlış bir şey yapar ve seni hissetmezsem diye endişe etmiyor değilim bazen. Ders alabildiğim, farkında olduğum, farkındalığım arttığı, geliştiğim için çok mutluyum, daim olsun. Teşekkür ederim. Minnettarım. Senden ala dost mu var?
(Balık dolunayıyla mı ilgili nedir, çok içimden geldi : ))

02.09.2020 21:14
Şaşırdım mı hayır
Şaşırmak ister miydim? Sanırım evet..
Neden şaşırmak istiyorum diye de kendime çok kızıyorum şu an.

Çocukları suçlamak en kolayı hep...
Kendine bakmaksa en zor olanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…