Popüler Konu Sevgili günlük...

gizemliasli gizemliasli seni hatırlamışken yazayım, günlüğe estetik yaptıracağım demistimde beğenmedi bırakmıştın senin için delimi ne demistim, ameliyat oldum :KK53:
estetiğe karşı değilimdir ben korkmasam kendime de yaptırırım ama çok tırsıyorum :KK70: :KK70: başka bişeyi beğenmemişimdir :KK70: hayırlı olsun iyi günlerde yıprat

estetiğe karşı değilimdir ben korkmasam kendime de yaptırırım ama çok tırsıyorum :KK70: :KK70: başka bişeyi beğenmemişimdir :KK70: hayırlı olsun iyi günlerde yıprat
Bilmem artık, bir daha baktım sen beğenmemişsin :KK53: tövbe de ne yıpranması, anca kendimi hazırlayıp memikleri küçüktüm, diri diri kalsınlar :KK53:

Bilmem artık, bir daha baktım sen beğenmemişsin :KK53: tövbe de ne yıpranması, anca kendimi hazırlayıp memikleri küçüktüm, diri diri kalsınlar :KK53:
:KK70: :KK70:
1599157270817.jpeg

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: nazar değmesin erik gibi kütür kütür kalsın hepimizinki :KK70:

Sevgili Günlük,
Çok şüphelendiğim bir şey var. Kanıtlamam çok kolay ama kanıtlarsam da hayatıma etkisi ne olur bilmiyorum. Umarım ben yanılıyorumdur. Ama eminim ki öğrenirsem kendimi tumamam. Zaten şu an uğraşmam gereken bir sürü dert var. Onların büyüklüğünden başka şeylere yer kalmıyor. Hayalimin ertelenmesinden deli gibi korkuyorum. Haberleri seyredemez oldum. Başka bir şey düşünemiyorum. Allahım ne olursun buraya şükür mesajları atacağım günler tez vakitte gelsin. Çözümü elimde olmayan dert çok zor . Dert varsa derman da sensin yarabbi

İçim bir umut dolu bir bomboş, bir saniye mucizenin benimle olduğunu hissederken, devamında ‘ne hevesleniyorsun saçmalama çocuğun olacak olsa bu zamana kadar olurdu’ diye kızıyorum kendime. Bir hayat doluyum bir bezgin. Nasıl bir gelgittir bu...

Geleceğim dakikalar içerisinde değişiyor sanki... defterime yazar gibi yansıtamıyorum içimdekileri..

Dua ederken tam da meaajınız denk geldi. Bu öübarek cuma günün de size de dua ettim. Başkasının böyle tesadüfen ettiği dualar kabul olur ki tesadüf diye bir şey yok aslında her şeyin bir sebebi var. Bu karşılaşmamız da ikimiz adına bir mucize olsun. Bir sonraki aya dileklerimz gerçekleşmiş olsun🤲

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa çok teşekkür ederim Allah razı olsun ben de size edeceğim 🤲🏻

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de buraya bişeyler yazasım geldi. En sinir olduğum şeyi yazayım bari.
3 yaşındaki oğlum kadar aklı olmayıp maske takmayan insanlara sinir oluyorum. Maskesi olupta çenesinde tutan veya koluna takanlara sinir oluyorum.
Gidip gelmediğimiz için gönül koyan, laf sokmaya çalışan akraba ve arkadaşlara da sinir oluyorum.
Kızım anasınıfına gitmek istiyor ama ben korkuyorum.
Bana bişey olurda çocuklarım yalnız kalır diye korkuyorum 😔

Korkma Vind, olur mu, lütfen..
Her şey berbat olabilir. Korkma :dua: Çok fazla da düşünme iyi gelmiyor, korkudan, kaygıdan düşünüyorsun zaten.
Bilmiyorum bir şey olacak mı ama öyle bir his var, olmazsa da son anda tersine dönmüş olur gibi geliyor.
Bunun gibi tüm olumsuzlukları, engelleri iptal ediyor, olumlu bir gelişme, ilerleyiş ve ayakları yere sağlam basan bir cesaret diliyorum kendime, hayırlısı ile... Hem gerçekçi hem pozitifte kalmalıyım.

Allahım bu zamana kadar kınadığım şeyler olmuştur, başıma getirme esirge beni... bu zamandan sonra da ağzım dilim aklım hiçbir şeyi kınamasın, beni durdur... çok korkuyorum bu nasıl bir şeydir başıma gelen...

Buraya yazmaya bile cesaret edemediğim, yok saymaya çalıştığım, gülerek andığım işler içindeyim. Allahım aklıma mukayyet ol...

Günaydın günlük...Sabah uyandım aklıma gelen ilk şey yine aynı.... zaten hiç aklımdan çıkmadığını söylememe gerek yok herhalde...

Dün gece rüyamda gördüm . Anlamlı olaylar sayılmazdı ama çok uzun geldi.

Sen gideli leylam karardi dünyam
hic yasamadim birsey anlamadim...
90 lar
Rafet El Roman
ahhh ah, icim yaniyor...
Gecmise cok özlem duyuyorum...

Huzurlu, güvenilir, kendimle kalabileceğim bir ortam istiyorum.. O ortamda da uzun uzun bir şeyler yazmak, karalamak, farkındalığımı arttırmak... Yalnız kalabileceğim anlara ihtiyacım var, zihnim, ruhum daha rahat, özgür oluyor.

X