Popüler Konu Sevgili günlük...

31.07.2020 04:32

Bu kadar saat çalış, ortaya somut yarım sayfa çıkar, onun da neredeyse üçte biri başlık olsun...
Zekâ başka bir şey, hele böylesi...Nazar değecek diye korkmaya başladım...
Somut başarımın haklı gururu ile gidip yatayım, huzur içinde uyuyayım madem.
Bravo...

Sevgili günlük zaman geçtikçe biraz daha huzursuz oluyorum. Zaman geçtikçe daha güç oluyor bazı şeyler benim için.

Sevgili günlük suan evdeyim ve TEK’im bir şey eksik biliyorum ama onu bulamıyorum . Yarın misafirim var ve bir sürü iş var. Kendimi bi boşlukta hissediyorum.sanki gözüm kapalı Birşeyin akşina kapılmiş gidiyorum ney ama bilmiyorum zamanla yolculuk yapıyorum bazen çok karmaşık ve acayip duygular içindeyim

Günlük yarım bıraktıklarımı tamamlamaya ve başlamak isteyip başlayamadıklarıma başlamaya niyet ediyorum.

sevgili günlük 05,08,2020

bir gün ölürsem yazacagim şu olsun.
saçmasapan düşünüp anlamsiz konuşan Migi vardi burada....
anksiyete olduğumu bilmeden....
artık sağlıklı düşünemiyorum...
beynim error veriyor..
hayatimla ilgili tek başına karar veremiyorum..
çok yoruldum...
yordun beni HAYAT!

Kalbimin yolunda, duygu-mantık dengesinde kendi hayatımı kurup bağımsız olmama yardım et Allah'ım. Ve açıkçası bunu evlilik üzerinden istemiyorum, önceliğim bu değil en azından. İstediğim ilk değişim bu değil. Yine de sen benim için en hayırlısını bilirsin tabi, her şeyi doğru bilip doğru tahmin edemeyebilirim, sandığımdan farklı olabilir ama gönlüm bundan yana...

Sevgili günlük,
Molamda Kahvemi yaptım yine derse geçtim. Sınava 1 ay kaldı. İnşallah bu yıl olur ve bu Kpss sürecinden kurtulurum artık. Hem yarabandım hem yaram oldu bu sınav. Sayesinde genel kültürüm ve matematik seviyem pik yaptı.
Ama artık olsun!

06.08.2020 06:55

Kahvemi yaptım, ilk 80/15'e başlıyorum 5 dakika içinde nasipse.
Toplam 8 saat, 15:00'te biter.
Ondan sonra temizlik yaparım.
Hastayım, gece sabaha kadar çıkardım.
Umarım daha fazla hasta olmam.

sevgili günlük 06,08,2020
bugün kızı anneme biraktim...eşim beni işe birakti... işe girerken ateşimi ölçtü .. girdim herkese GÜNAYDIN dedim...
çantami çikardim... bilgisayarimi açtim.. evraklarimi hazirladim..
bide yanina çay aldim..ohh.. var mi böle hayat...
kısır döngü hayat yaşiyorum.. hergün bu şekilde günüm geçyior bi bakmişiz yaş 31 olmuş..
çocuk kalmayı özledim.. Ama şunu diyelim İçimdeki çocuk ruhum hala ÖLMEDİ ...

Allah'ım insanlarla uğraşırken sinir krizi geçirmemem için bana yardım et, bazen çok zorlanıyorum, çok doluyum taşasım geliyor ama sakin kalmak istiyorum. İnsanı zorluyorlar sonra sinirlenince yine sen suçlu oluyorsun, delirirsin. Ben bu insanlara niye kendimi anlatamıyorum?

07,08,2020
kendimi bi boşlukta kalinca akla salak salak düşüncelerim geliyor..
ula git başımdan beyinsiz diyesim var.
ama hiç uygulamiyorum. keyfim yerinde yanima kahve

Sağlığım bana iyi bakmıyorsun diyerek isyan bayrağını çekti galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…