- 16 Temmuz 2010
- 19.695
- 55.169
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada alıntı yapılıyor mu bilmiyorum ama çok etkilendim geçmiş olsun.Sevgili günlük
Gücüme ne gidiyor biliyormusun,
Ben tertemiz olup hayatima hiç „eşim” helalim haricinde bir erkek sokmamama rağmen bana cinsel hastalığın- hpv’in bulaşmış olması, hemde en tehlikeli olanları 16 ve 18...
kimbilir içimde daha ne tür cinsel hastalıklar taşıyorum
Biz severek evlenmiştik be günlük, Ona sağlıklı üç tane evlat hediye ettim be günlük, ona toplam 18 yılımı verdim be günlük...
insan yanında tertemiz eşi-karısı dururken nasıl gider or..bularla yatar, daha önce kimbilir kaç adamla yatmış bir kahpeyle... aklım almıyor nefesim kesiliyor kaldıramıyorum be günlük... çok yorgunum, konuşacak dertleşecek hiç kimsem yok, bu acı bu dert kimle paylaşılırki, bu iğrençliği kime anlatabilirimki, çok yanlızım...
Günlük ben iyileşebilirmiyim bir daha mutlu olurmuyum
Seni Allaha havale ediyorum “kocam”
dediğim adam
tesekkür ederimBurada alıntı yapılıyor mu bilmiyorum ama çok etkilendim geçmiş olsun.
Üzülmeyin tedavinizi olun çokk geçmiş olsun Allah şifa versin.tesekkür ederim
Allah razi olsun, Allah kimsenin hakkini kimsede koymaz, tek tesellim o.Üzülmeyin tedavinizi olun çokk geçmiş olsun Allah şifa versin.
Kesinlikle. İlahi adalet er ya da geç tecelli edecek.Allah razi olsun, Allah kimsenin hakkini kimsede koymaz, tek tesellim o.
InsAllah en kisa zamandada kurtulacagim bu hastaliktan
Kesinlikle. İlahi adalet er ya da geç tecelli edecek.
Ama ne olur o oksijen israfından boşanın ne olur.