Popüler Konu Sevgili günlük...

25.07.2020
Hayatta katı kuralları olan insanları bir kez daha anlayamadığım bir gün oldu. Kelimelere, cümlelere hatta ve hatta dökülen gözyaşına dahi değer vermeyen insanların olduğunun farkına vardığım bir gün oldu. Mutlu geceler...

Sevgili günlük

Gücüme ne gidiyor biliyormusun,
Ben tertemiz olup hayatima hiç „eşim” helalim haricinde bir erkek sokmamama rağmen bana cinsel hastalığın- hpv’in bulaşmış olması, hemde en tehlikeli olanları 16 ve 18...
kimbilir içimde daha ne tür cinsel hastalıklar taşıyorum ❗
Biz severek evlenmiştik be günlük, Ona sağlıklı üç tane evlat hediye ettim be günlük, ona toplam 18 yılımı verdim be günlük...
insan yanında tertemiz eşi-karısı dururken nasıl gider or..bularla yatar, daha önce kimbilir kaç adamla yatmış bir kahpeyle... aklım almıyor nefesim kesiliyor kaldıramıyorum be günlük... çok yorgunum, konuşacak dertleşecek hiç kimsem yok, bu acı bu dert kimle paylaşılırki, bu iğrençliği kime anlatabilirimki, çok yanlızım...

Günlük ben iyileşebilirmiyim bir daha mutlu olurmuyum❓❓❓

Seni Allaha havale ediyorum “kocam”
dediğim adam❗
Burada alıntı yapılıyor mu bilmiyorum ama çok etkilendim 😔😪geçmiş olsun.

Sevgili günlük, söyleyecek hiçbir şey bulamamak, yaptığım hataları telafi edememek,kendinden utanmak ve kaybettiklerimin geri gelmeyeceğini bilmek canımı yakıyor.ben bile savunamiyorum ki kendimi ,onlar nasıl affetsin....

25.07.2020

Diğer üfürükten maddeler arasına sıkıştırılmış esas madde kapsamında alacağım pozisyonu buraya şimdiden yazayım ki, yazılı da dursun;

Yavaş çıkar da saçın başın dağılmasın.

Allah toplantıdan sonra utanarak okumayı nasip etmesin.

duygularım bedenimi ele geçirdi sanki. Aşırı mutluyken nasıl aşırı mutsuz olabiliyorum bilmiyorum. sanki uzay boşluğunda sürükleniyorum. eşimide üzdüm. ama elimde değil.....

Sevgili günlük uyamz oldum uykum geliyor ama artık uymak istemiyorum. Bu aralar ruhen iyi degilm .o malum kişi saolsun .beni aradıktan sonara .kendimi hakim olamz oldum ve benden vicut dilime sahip olamıyorum istemsizce tepkiler veriyorum yda sesli düşünğyorum. Bunu nasıl atlatırm bilmiyorum ama. Bir süre daha onu görmek zorumdayım .. işin kötüsü düşncelerime fikrlerim bozldu. Dogru karar ve3miyorum. Bi kac dersim var ken nide bu cıktı başima. Allah yardımcım olsun.

Sevgili günlük,

çocukluğumu özledim, 90 lar ❤️
ahhh neler vermezdim zamanı geri almak için...

İstediklerimi yapabilmem için sürekli isyan etmem, tartışmam lazım galiba. Beni zorluyor bunu yapmak gerekliliği.

Eski sevgilim eşiyle mutlu değil aşık olarak evlenmediğini söylüyor hâlâ seni seviyorum seni bitiremedim diyor ben bitirdim artık düşüncelermz uyuşmuyor

29.07.2020, 22:12

Bir duş al, bir kahve yap, otur işinin başına.
Nasipse, Pazartesi'den sonra, normal düzeninde uyursun.
Haydi..!:KK9:

Günlükcan; bomboş geçen günler. Pandemi bende uzun süreçte hiçbirşey yapamama, sürekli yatma hissi doğurdu. Eski halime dönmem uzun zaman alacak gibi görünüyor.

Sevgili günlük,

cok yorgunum, bugün doktorda hem agladim hem kan verdim HIV testi icin. Kim derdi benim birgün bu testi yaptiracagimi...
karma karisik duygular icerisindeyim, tuhaf karman corman...
üzüntü, korku, hayal kirikligi.
Allah seni bildigi gibi yapsin „kocam“ dedigim adam❗

X