1787 sayfayı kendi başıma yazabilirim :) kimine göre çoğu belki dert de değil... belki geçmişe takılı kalmak... aslında hepsini aşmıştım hiç aklıma gelen şeyler değildi... ama şimdi çok ekstrem bir dönemden geçiyoruz. son 1,5 yıldır hayatımız tamamen tepe taklak oldu.... öncesinde cennete yaşıyorum duygusu, huzur vardı hayatımda. beklentilerim farklıydı, yeniden çalışmak, kendime yetmek falan istiyordum... kimseye muhtaç olmadan kızıma bakmak istiyordum, eşime bile muhtaç olmadan... 2. çocuk istiyordum mesela, kızıma kardeş olsun., bize birşey olursa bir dayanağı olsun diyordum. sonra eşim işsiz kaldı, sonra kayınvalidenin yanına taşındık, sonra zaten birçok konuda tahammülüm yokken sınırların aşıldı, aylarca devam etti... sonra asla yaşamam dediğim bir şehire iş nedeniyle gelmek zorunda kaldık... sonra tamam dedim bu düzende de bir dikiş tutturabilirim, baştan başlarım vs derken eşime 4. evre lenfoma teşhisi kodu, teşhis konulana kadar aylarca süründük hastanelerde. bu arada korona patladı... öyle çok daralıyorum ki aylardır... yaşadığımı hissetmiyorum artık. ve sürekli geçmişe takılmaya başladım.... benim de kanser geçmişim var, ameliyatlarım var mesela. hepsini hep tek başıma atlattım, hep tek başıma savaştım her şeyle, her zaman tek başıma ayakta kaldım... şimdi ise benzer şeylerle savaşılıyor ve o günlerde eşim bile yanımda değilken var gücümle hepsi için savaşıyorum. hepsi aslında kızım için.... kızım babasız kalmasın diye... ama o bile öyle değişti ki son dönemde, bazen ona bile yetemiyorum... aynaya bakamıyorum, kendimi sevmiyorum... biri bişey dese, 15 yıl veya 3 yıl önceki veya geçen yılki olayı suratına vurmak istiyorum... kimsemiz yok bu şehirde, yardım edecek kimse yok. kendi kontrollerim var mesela, ama ne eşimi ne kızımı bırakıp gidemiyorum. çünkü 1 saatim yok doktora gidebilecek. ayda 3 kere regli oluyorum mesela, sonraki 45 gün olmuyorum, sonra 20 gün sürüyor reglim... kisterim var yumurtalıklarımda... ağzımdaki dişler düştü, dişszim, gülemiyorum, konuşamıyorum ve ağzım yara içinde... sürekli iş yapmaktan, evi temizlemekten kız ve eşim arasında koşturmaktan bacaklarımdaki damarlar mosmor çıktı, ağrı yapıyor... ayakta durmaya mecalim yok, uyumak istiyorum, kızımla kaliteli vakit geçirmek istiyorum, kaşımı bıyığımı falan almak istiyorum, en basiti ile bi tane şarkı dinlemek istiyorum (açsam bile duymuyorum ne çalıyor).... tükendimmm.....