Popüler Konu Sevgili günlük...

İnşallah boşuna gitmiyorumdur da canımın sıkılmasının bir anlamı olur, yoksa kendime iş çıkarmış olacağım ve ruhum yorulacak. Tabi umarım canım sıkılmaz...

Zihnimin netleşmesini, neyi nasıl yapabileceğimi bulmayı diliyorum en çok.. Bu olsa gerisi gelecek... Lütfen Allah'ım :dua:

Hiç birşey yolunda gitmiyor meleğim sen beni bırakıp gideli oysaki ne güzel konuşurdum seninle karnımdayken o iki ay ağrılı olsada çok huzurluydu ama şimdi yoksun😔senin yokluğun yermiyormuş gibi başka başka sorunlar yaşıyorum ve galiba çok yoruldum😔biraz kırgın biraz eksik birazda buruğum galiba hayal kurmaya bile gayretim yok...sevgili günlük💔

Sevgili günlük

Gücüme ne gidiyor biliyormusun,
Ben tertemiz olup hayatima hiç „eşim” helalim haricinde bir erkek sokmamama rağmen bana cinsel hastalığın- hpv’in bulaşmış olması, hemde en tehlikeli olanları 16 ve 18...
kimbilir içimde daha ne tür cinsel hastalıklar taşıyorum ❗
Biz severek evlenmiştik be günlük, Ona sağlıklı üç tane evlat hediye ettim be günlük, ona toplam 18 yılımı verdim be günlük...
insan yanında tertemiz eşi-karısı dururken nasıl gider or..bularla yatar, daha önce kimbilir kaç adamla yatmış bir kahpeyle... aklım almıyor nefesim kesiliyor kaldıramıyorum be günlük... çok yorgunum, konuşacak dertleşecek hiç kimsem yok, bu acı bu dert kimle paylaşılırki, bu iğrençliği kime anlatabilirimki, çok yanlızım...

Günlük ben iyileşebilirmiyim bir daha mutlu olurmuyum❓❓❓

Seni Allaha havale ediyorum “kocam”
dediğim adam❗
😔çokk zor çok yanlız çok kırgın çok buruksun be güzelim boşver seni kaybeden düşünsün Allahım sana üç tane melek nasip etmiş onlar için çabala🌺

Şu an ki ruh halim aşırı sinirliyim. En çok da kendime. Kendime bunu nasıl yaptım. Şimdiki aklımla bir 12 yıl önceye gitmek isterdim. Salaksın salak yemin ediyorum salaksın. Aşk ne ya gerizekalı mal aşık olmak hemde hıyarın tekine. Birde evlenip çocuk yapmak. Eziksin. Boşanmaya cesaretin yok. Dışardan çok başarılı güçlü havalı görünen bir eziksin. Senden nefret ediyorum öküz herif. Sürekli beni engellemenden sürekli herşeye karışmandan varlık içinde yokluk yaşatmandan nefret ediyorum. Küfürden nefret ediyorum ama sana etmeden rahatlayamıyorum

Sevgili gunlukculer
Ben geldim

Usandim biktim gecmis yasantimi ozlemekten
Anilarimin onune gelmesinden
Simdiki hayatim daha guzel ve duzenli ama arabaya binip gezmeyi ozledim bas bas muzik dinlemeyi ozledim
4 yillik evliyiz ve evimizi yeni aldik araba icinse bayagi birikim yapmaliyiz 0 istiyorum cunku

Sevgili günlük

Gücüme ne gidiyor biliyormusun,
Ben tertemiz olup hayatima hiç „eşim” helalim haricinde bir erkek sokmamama rağmen bana cinsel hastalığın- hpv’in bulaşmış olması, hemde en tehlikeli olanları 16 ve 18...
kimbilir içimde daha ne tür cinsel hastalıklar taşıyorum ❗
Biz severek evlenmiştik be günlük, Ona sağlıklı üç tane evlat hediye ettim be günlük, ona toplam 18 yılımı verdim be günlük...
insan yanında tertemiz eşi-karısı dururken nasıl gider or..bularla yatar, daha önce kimbilir kaç adamla yatmış bir kahpeyle... aklım almıyor nefesim kesiliyor kaldıramıyorum be günlük... çok yorgunum, konuşacak dertleşecek hiç kimsem yok, bu acı bu dert kimle paylaşılırki, bu iğrençliği kime anlatabilirimki, çok yanlızım...

Günlük ben iyileşebilirmiyim bir daha mutlu olurmuyum❓❓❓

Seni Allaha havale ediyorum “kocam”
dediğim adam❗
Allah belasını versin öylelerin 😔

Kafamın tam dikine gitmek istiyorum. Engeller istemiyorum artık...

Rabbim doğru hedefi bulmamı ve o yolda yılmadan azimle, sabırla ilerlememi sağla. Lütfen...
Sağlığım da iyi olur umarım netleşir önümüzdeki süreçte...

Baskıyla insanlardan yapmacık davranışlar görmek isteniyor, deliriyorum.

Günlük kendime olan öfkem artıyor. Kendimi nefret eder bir duruma getiriyorum. Canım çok sıkkın. En son yıllar önce böyle olmuştum. Sonra da zaten hayatım alt üst oldu. Şimdi tekrardan öyle hissediyorum. Nefret ediyorum sanki kendimden. Kendime olan sevgimi tüketiyor gibiyim. Kendime yaptığım haksızlığı yediremiyorum kendime. Çok üzgünüm. Kendimi çok kötü hissediyorum. Konuşmaya ihtiyacım var. Ama ben köşeme çekilip sus pus olmuş bir durumdayım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Ben ne yapacağım? Nasıl kurtulacağım bu durumdan? :KK43:

Bugün huzursuz mutsuz ve umutsuzum. Ay sonunda ikinci çocuğuna hamile olan sevgili eltim gelecek ve ben onun nazını niyazını çekmek zorunda kalacağım. Sürekli bebek konuşulacak, herkes kendi doğumunu hamileliğini anlatacak ben ezik, bakıp duracağım 😞

Allaha isyan etmekten korkuyorum o yüzden öfkemi kederimi eltime yönelttim. Ben bebek sahibi olmak için bu kadar uğraşırken o ikinci çocuğuna hiç uğraşmadan hamile kaldığı için ondan nefret ediyorum.

Sevgili günlük

Bana deseler bir tek dileğin var ne dilersin, hiç gözümü dahi kırpmadan 90’lı yıllara gitmeyi isterdim...
Ne para ne pul, ne ev ne araba, hiç ama hiç bir şey sadece 90 lar ❤️

Ahhh içim acıyor, ahh çocukluğum❗

Bugün 09.07.2020
Ben, herkesin herşeyi hep en iyi, en çok, en kesin, en doğru bildiği bir günü daha, umarım ki, bitirdim.

P. hastanede. Allah yar ve yardımcısı olsun... Kim derdi ki o bi-lokmacık lay lay loy loy kızcağız, böyle acılar yaşayacak. Çok üzgünüm...

Domino etkisi oluşturacak hatalar yaptım. Ama bu son hata çok ağır oldu günlük. Ağlasam da çözümü yok. Çok kötü bir hata oldu. Tam da şuan konuşmaya ihtiyacım var. Önceki yıl gittiğim o terapiye tam da şuan ihtiyacım var. Ama gidemiyorum. Doldum taştım. Kendi ellerimle adım adım hayatımı berbat bir hâle getirdim. İnsan bu kadar akılsız olabilir mi? Nasıl böyle olabildim? Nasıl böyle yapabildim? İçim huzursuzluk dolu. Tüm gün çocuk gibi ağladım. Aynada kendime bakınca acıdım, kızdım, üzüldüm o gördüğüm kıza. Ben kafamın içine tüküreyim nasıl böyle yaptım ya..

Ben fazla bir şey istememiştim. Normal genç kızlar gibi evlenmek düğünüm olmasi kısaca mutlu olmaktı niyetim. 2019daGüzel bir yola girdik ilk adimimizi attik herşey normaldi.. Bu süreç içinde tanismada istemede hep sikintiyla karşılaştık. Hastaliklar doğumlar ölümler yaşandı hersey istedigimiz gibi olmadi aksadı. Bir şekilde bitti gunumuzu aldık ve malum 2020 senesi içindeki yasadigimiz salgın üstüne kanser eklendi bütün kotu durumlar bizimi bekliyordukii. Hersey düzelecek dedim ama sadece 1 ay sonra işsizlik başladı.1 ay sonra acaba ne çıkacak diye düşünmekten duramiyorum. Artık olumlu bir sey gormek istiyorum buna çok ihtiyacım var..

X