Popüler Konu Sevgili günlük...

Bir ebeveyn en iyi çocuğuyla anlaşabilmeli, en iyi çocuğunu anlayabilmeli, başkalarıyla karşılaştırmamalı. Hiç bir şekilde.
Başkalarını övüp, çocuğuna yapmadığı tavrı gösterip karşılaştırmak neden.
Çünkü o senin çocuğun değil, sorumluluğu sende değil, evde seninle değil vs., davranışlar buna göre değişiyor.
Dışarı farklı, ev farklı.
İstese çocuk da yapabilir, karşılaştırabilir... Söylemese bile yapmıştır zaten, değerini hissetmediyse de haklıdır. Başka ailelerin çocuklarına kötü sözler söylediğini duyan ve bunları hiç işitmemiş bir çocuk gelip ailesine teşekkür edebiliyor.
Seninle iyi anlaşabilirdik anne, ben de yapamadıklarımı çoktan yapmış olurdum, beni engellediğin için yapamadığım şeylerden dolayı suçlanmazdım bir de üstüne. Bazen bu yazdıklarımı düşününce, benimle olmadığın kadar iyi tavır gösterdiğini görünce ve yine bu yukarıda yazdığım ev-dışarısı ayrımına varmadığını görünce canım sıkılıyor, hak etmediğimi düşünüyorum. Yengeç yeni ayı geliyor ondan herhalde...

Son düzenleme:
Bugün huzursuz mutsuz ve umutsuzum. Ay sonunda ikinci çocuğuna hamile olan sevgili eltim gelecek ve ben onun nazını niyazını çekmek zorunda kalacağım. Sürekli bebek konuşulacak, herkes kendi doğumunu hamileliğini anlatacak ben ezik, bakıp duracağım 😞

Allaha isyan etmekten korkuyorum o yüzden öfkemi kederimi eltime yönelttim. Ben bebek sahibi olmak için bu kadar uğraşırken o ikinci çocuğuna hiç uğraşmadan hamile kaldığı için ondan nefret ediyorum.
Özür dilerim karışmak istemezdim ama bu bir eziklik değil. Lütfen öyle düşünmeyin lütfen.. Herkesin imtihanı farklı sadece. Eltinizin suçu yok. Öfkenizi dağıtacak şeylere yönelseniz çiçek bakımı, bir hayvan sahiplenmek sevdiğiniz aktiveteler mesela 🌸 siz ezik değilsiniz, çok değerlisiniz lütfen bunu unutmayın iyi akşamlar

Sevgili Günlük,
Aşırı mutsuzum. Bunu değiştirmek elimde ama yapamıyorum. Çok saçma. Aşırı saçma hemde. Aynı evin içinde iki yabancıyız resmen. Hayallerim neydi, hayatlar ne oldu. Çok acı ama onu sevmiyorum. Aşık olduğum evlenmek için 40 takla attığım adamı sevmiyorum. Zoraki devam ettirdiğim bir evlilik. Ortak hiç bir şeyimiz yok. Anlaşamıyoruz bile. Tek bir lafıma bakar söylesem, ailem arkamda durur, ekonomik olarak da özgürüm. Ama bu nasıl bir kehanet ki boşanamıyorum. Korkuyorum ama neyden korktuğumu bile bilmiyorum. Mutlu değilim ya var mı ötesi. Herkesin bir imtihanı varmış, benimki de bu diyorum. Tek hayalim bir gün gerçekten sevecek değer verecek biriyle mutlu huzurlu bir evlilik yaşayabilmek. Nasıl bir şey gerçekten merak ediyorum 😢

Ben her sabah 5'te kalkayım, eşek gibi 8 kilometre yürüyeyim.
Bütün gün kafa patlatayım eşek gibi çalışayım.
Her Allah'ın günü döne döne iki katı sileyim süpüreyim.
Her Allah'ın günü sebze ayıklayayım, doğrayayım, salata yıkayayım 2 saatim bir kap sağlıklı yemek için mutfakta geçsin.
Sen yat.
Sonra, ayyy ablaaa senin yediğin dondurmanın onda birini yesem iki günde duba olurum, o yaşta sana nasıl bi şey olmuyor.
He gülüm he... Doğru diyorsun, şanslıyım, ondan.:işsiz:

Sevgili günlük bügün başıma öle birşey geldiki yazamıyorum bile buraya birnede anlatamıyorum anlatsam kafamın etini yicekler ama artık kendimdem korkmaya başlıyorum ne hiseetiysem ne düşysem su ana kadar hep oldu ve çıktı . Kendimi düşnmekten alı koyamıyorum anlatıcak paylaşıcak akıl alıcak kimsem yok .içimi azdan coktan sana dökebiliyorum:KK43:

Allah hayırlı çocuk versin demeden önce Allah hayırlı ebeveyn olmayı nasip etsin demek lazım aslında...

Günlük

Iyi degilim...
Korkuyorum...
Icimde ne tür hastaliklar virüsler var bilmiyorum. Bunlardan ötürü hastalanmak acı çekmek hatta ölmek istemiyorum...
Şerefsiz insan❗️ sana bela okumak istiyorum ama çocuklarımın babasısın maalesef, ucu onlara dokunsun istemiyorum.
Beni yıllarca aldattığın, bu acıyı korkuyu yaşattığın için ...
Allah seni bildiği gibi yapsın❗

İllegal şarkılar dinliyorum sevgili günlüğüm.. ve bu şehre alışmaya çalışıyorum.. insanları izliyorum, yaralı ve yorgun.. kendimi izliyorum, yaralı ve yorgun ve muzaffer. yenilgilerim dans ediyor gecemde. evet, mağlubum, yitiğim bunu kabul ediyorum. ama beni bu şehre getiren kaderime gene de teşekkür etmek istiyorum bu gece. yersizliğim yurtsuzluğum suratıma tükürüyor, yarabbi şükür dercesine akıyorum kara geceye.... arsızım canım. neylersin. sığındım bu kadim şehre, beni bağrına basmasını bekliyorum, şefkat dileniyorum göğünden, suyundan, havasından..

Sevgili günlük, bu aralar nasıl hissediyorum bilmiyorum. Değişiyor muyum ya da başka birşeyler mi oluyor bunu da bilmiyorum ama sanırım yorgunum. Ben hiçbir şeyi içime atmadım bu zamana kadar ne hissediyorsam dilimdeydi. İyi kötü ne varsa dökerdim içimi. Şimdilerde çok yorgunum bu yönden. İyisini kötüsünü ayırt etmeden susmak istiyorum. Yoruldum.

Sevgili günlük 2 senedir istedigim tek sey sevdigim adamdan ona benzeyen bir bebek malesef deniyoruz ama olmuyor umarım birgün bu yazıyı bebegim benimleyken okurum 😔

Günlük

ben bağımlı oldum sanırım, elimden telefon hiç düşmez oldu... sıkıldım sürekli telefona bakmaktan ama içimden başka birşey yapmakta gelmiyor. Saatlerce boş boş oturup telefonuma bakıyorum...
Şuan en yakın arkadaşım telefonum bunu anladım❗

Hayat bana kendine bakmaz, kendini dinlemezsen böyle olur diyor...

Yaşadığım herşeye rağmen güçlü olmam lazım kendimi sevmem lazım çünkü ben çok önemli biriyim

Günlük.

5 yıllk evlyim çocuğum var. Evliliğim tutkuyla aşkla gitmese de (çocuk için kavga da etsek)

Kirpikleri bakışları etkileyici olan eski sevgilime gidiyor aklım . Tam evlenecekken olmadı onunla. Biraz sinirli biriydi birden parlıyordu. Yüzü nadiren gülerdi. Ama ÇOK güzel şeyler yaşadık.

Ve bilinçaltımda oldugu ıcın ona ulaştım. O da evli çocuklu hatta Ama mutlu olmadıgını söyledi.
İlk resmi konuştuk sonra geçmişe gittik.

Kendisi şeriatçı olmuş. Çocugumu okula göndermem diyor bizler evde eğitiriz diyor
Hiçbir sözlü müzik dinlemiyor.
Küfüre girermiş.
İşleri iyiyken bırakmıs pazarcılığa başlamıs.

Her işi de yapmiyormus.

Düşüncelermz uyuşmuyor günlük.

Hatta bu eşini de bırakmayı düşünüyor eski sevglm...

24.07.2020
Sabah şırıl şırıl su sesiyle uyandım, ne güzel.
Patlak bir tesisat borum var. Bu güzel değil.
Sen aylardır eve kimseyi sokma, gel böyle hazin bir final yap...

Umursanmadığım bir günün ertesi sabahı...
Heyecanımı paylaştım, ama sallanmadım.

X