Popüler Konu Sevgili günlük...

sevdiğime ve bana yardım et ALLAHIM. bu kötü günlerden, başımızdaki sıkıntılardan kurtulalım ve mutlu huzurlu bir hayat kuralım ve yaşayalım inşallah.

biz bunları yapmaya çalışırken, yolumuzu ve işlerimizi kolaylaştır. beni ondan onu benden ayırma.

sevgili günlük
bugun huysuzluğum üstümde.
Geceden kalma şiddetli karın ağrısından kırıntılar hala içimde içimde.
Birde üstüne işe geldim. Normalde gelmezdim ama ay sonu bugun personellerin maaşlarını hazırlamam gerek.
ve salı günlerini sevmiyorum

Sevgili günlük,

herşey geçecek iyi bir insan olmaya ve iyi niyetli olmaya devam et hiçkimse senden önemli değil ailene sımsıkı sarıl asla ama asla aklının karışmasına yanlış yola gitmesine izin verme umudun hala var birgün sende mutlu olacaksın 😛😛🤩

bugün beni yalancılıkla suçlayan bir gurubun içinde kendmi aklamaya açlaışmaktan yorulmudum. sevgili günlük. isnanların umutlarıyla dalga geçen ve menfaat sağlayan bir topluma dönüştüğümüz için sonumuz erken gelicek galiba. ölümde var demeden hareket eden herkesi allah bildiği gibi yapsın. benim gibi onlarca kişinin kanına girenleride allah doğru yola saptırsın. ne dim ben

sevgili günlük yaşamak beni yoruyor.Sinirlerim allak bullak sanırım fena bir şekilde dinlenmeye ihtiyacım var.ama nerdeeeee.ev iş çoluk cocuk derken kendimi unuttum :anne::anne:

Sevgili günlük yarın OPU'm var. Allah'tan son OPU'm olmasını, bana hayırlı embriyolar getirmesini, o embriyolarımın yaşamasını ve tutup hayırlısıyla Allah'tan gönlümden geçen güzel bir kız çocuğuna, DURU'ma kavuşmayı diliyorum. Ben elimden geleni yaptım günlük... İnşallah ALLAH'ım bana hayırlı yazılar yazmıştır ve inşallah güzel bir evladım olur. O evlat ki biliyorum hayatımıza çok daha fazla bereket, sıhhat ve bolluk getirecek. Annesinin balı :KK200: :nazar: :anne:

Sevgili günlük 22 Ekim 2019 tarihinde transferim gerçekleşmişti ikiz bebeklerine hamileydim ve bir topik vardı ekim kasım ayı Tüp bebek transferi bekleyenler O topikte birkaç arkadaş edindim ve Ya aramızda bir hafta önde ya da bir hafta geride olanlar vardı Şu an onların doğum haberlerini almak çok canımı acıtıyor arada bir girip konuşmalarına bakıyorum herkesin bu hafta bende kucağıma alabilirdim bebeklerimi hepsi Sağlıkla kucağına aldı bebeklerini Haziran ayı benim için çok durgun geçiyor tüm günleri İnsan görmediği kokusunu bilmediği bir varlığa nasıl bu kadar içten yanabiliyor Allah'ım bana en kısa zamanda kaybetmiş olduğum evlatlarımın yerini doldurmayı nasip et Amin

Sevgili günlük,

Ben iyi değilim ne zaman iyileşeceğim❓
Acaba iyileşecekmiyim❓
Ben mutlu olabilecekmiyim ❓
Böyle içimden taaa en derinlerden gülmek isterdim, ama olmuyor ❗

Sevgili günlük,
birkaç hafta önceye kadar bu zamanlar için farklı şeyler umut ederken, şimdi hiç de dilediğim ve beklediğim gibi olmadı. yine başladığım yere geri döndüm. bu kısır döngüden ne zaman kurtulacağım bilmiyorum. ama artık umut etmekten de, beklemekten de, kendimi hissedememekten de çok yoruldum. eski 'ben'i özlüyorum. ve o 'ben'in hayatını...
bir mucize olsun artık.

Sevgili Günlük;

Bugün benim için çok ama çok zor bir gün...

Evimin hemen yakınında olan bir şirketten daha iyi bir pozisyonda iş teklifi aldım.. Hem de eski patronumun yeni şirketi...

Ama şu an çalıştığım şirket ise eski patronumun en yakın arkadaşının...
Sağolsun onun yanından çıkmak zorunda kaldığım için işsiz kalmayayım yabancı yanında da çalışmayayım diye 1 yıl önce şimdiki çalıştığım yeri ayarlamıştı ama evimden çok uzaktaydı...

(Eşimle aynı yerdeydik o sahada ben içerideydim ama evliliğimi etkilemişti bu yüzden işten ayrılmak zorunda kalmıştım... Şimdi ise 2. bir şirket başka alanda kuracağı için eşimle aynı firmada olmayacağız bu durum etkilemeyecek..)

Bugün çıkışımı vermek zorundayım. Ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Bi iş yerinden ayrılırken aslaa söyleyemiyorum aslaa... Utanıyorum sıkılıyorum çekiniyorum... Akşamdan beri kafamda konuşma yapıyorum, olmuyor saçmalıyorum... Burada da bir problemim yok birden nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum .Eşim zaten buradan çıkmamı istiyordu.. Patronuyla 15 yıldır iş yapıyorlar bu yüzden benim de onun yanında çalışmamı istiyor hem gözüm arkada kalmaz diyor hem de daha iyi bi pozisyon ve birbirimizi etkileyecek bir iş değil diyor...

Allahım bana yardım et çıkacağımı çabucak söyleyebileyim.. Zaten hemen gitmiycem 1 ay onları idare edicem yeni birilerini bulana kadar...

(buradan ayrılırken yolu, eşimin istemediğini, ev düzenimin bozulduğunu söyleyeceğim.. Ama nasıl.. Aslında doğru şeyler ama işte ben söyleyemiyorum :dua:)

sevgili günlük
her şeyin sonu var başlayan gün gibi
her şeyin bir sonu var açan bir çiçek gibi
her şeyin bir sonu birde vakti
sadece önemli olan var ile mutlu yok ile umutlu olabilmek.
her daim umudumuz olması dileğiyle

Bugünüm de aynı çok şükür eşimi seviyorum o da beni seviyor. Sadece tek eksiğimiz bebeğimiz. Seni bekliyoruz bebeğim :)
Rabbım hayırlı evlat versin bana ve isteyen herkese. :KK9:

Bildirim gelmiş yazayım bari... Bugün spor sonrası ağrıdan kıpırdayamıyorum...
Sıkılıyorum daralıyorum bunalıyorum 😅 podcast dinliyorum da günlükcüm hadi bye bye

Sevgili günlük neden hayat bana şimdi ki aklımı 20 yıl önce vermedi..O zaman bilseydim güçlü durabilmeyi,kendimi kimseye ezdirmemeyi şimdi daha ayakları yere daha sağlam basan biri olurdum..Artık bazı şeyler için çok geç bazı şeylere hala imkan var. Ama içimde o 20 yaş heyecanı ,enerjisi yok.Bıkmışlık ,usanmışlık, boşvermişlik var.O zaman beni mutlu edecek bir küçük şey bile şimdi kamyonla gelse fark etmiyor. O zaman bir dal bile koparıp getirseydi eşim mutlu olurdum.Şimdi güllere boğsa samimi gelmiyor..40 yaş hayatın ortasımı ,sona yakın mıyım uzakmıyım bilmiyorum ama yaşadıkları çok yoruyor insanı..Oysaki ben ne güçlüydüm. Tüm kötü olaylara rağmen okyanusta su biterde bende umut bitmezdi.Küçücük mutluluklatla bile gökyüzünden daha engin daha kocaman olurdu yüreğim...Şimdi dünya yansa oturup izlerim.Ama bu haksızlık el birliğiyle öldürdüler beni içimde..Şimdi ben onları içimde öldürdüm ama kendime hayat veremiyorum ki...Ah hayat o eski benden az kırıntı ver de kalan ömrüm böyle sıkıcı geçmesin...Umut ver umut ver umut ver..Umutsuz yaşamak aç susuz yaşamaktan daha zor............

Dost görünümlü düşmanlarım, ben gerçek sizi görüyorum. Yani beni kandırdığınızı zannedip mutlu oluyorsunuz ya, olmayın :KK53:
Benimle konuşmak zorunda değilsiniz ki, sizin gibi binlerce insan var, onlarla muhatap olun, beni bana bırakın lütfen :KK16:

Bazen ufak bir hata edersin, karşındaki insan patır patır dökülür. İçinde dışında ne pislik varsa kusar. Şaşırırsın, bunca zaman içinde neler tutmuş diye. Şükredersin Allah' a, ufak bir hata ettirip insanları sana tanıttığı için.

Günlük bugünler çok karışık, boş ilerliyor. Sürekli bir yemek yeme durumunun içindeyim sanki. En son mutsuzluğumu yemekle kapatmaya çalışmayalı hayli zaman olmuştu. Ama son birkaç gündür acıkmadığım halde, sırf bir şeylerden kaçmak için durmadan yiyorum, yiyorum. Kilo aldım. Sporu tamamen bıraktım. Kitap okumayı bıraktım. Sınavlara çalışmayı bıraktım. Sağlığım daha da bozulacak böyle giderse. Ve çalışamıyorum :KK43:Düzen adına birçok şeyi bıraktım desem doğu olur. Ne olacak böyle bilmiyorum. Hiç memnun değilim ben de bu halimden. Yorgunluk var üstümde. İçimde hiç azim, istek, güç yok gibi. Canım sıkkın biraz günlük. Toparlanabilecek miyim?

Günlük bugün yine çok dalgindim. Birsuru hata yaptım. Bide üzerinde çalıştığım devre yine çalışmadı kendimi faydasız hissettim

X