Çok üzülüyorum ..
Yaşlı haliyle bu saate kadar çalışan babama, sokakta boza satan amcaya, peçete satan çocuğa teyzeye..
Allah'ım bize helalinden çok para ver ve bizi aracı kıl nolur. Yoksa sanırım ben huzurlu olamayacağım yeterince.
Birkaç gündür taktım ozguven düşüklüğüne. Yalnızlık korkuma..
Kendimi yeterince sevmememe. İnsanları hep kendimden üstün görüyorum hayatımda en altta ben varım. Ooof sıkılıyorum !!!
Herkes bana saf iyi niyetli.muamelesi yapıyor ama ben bu durumdan çok sıkıldım.
Annem hasta olmuş yatin teyzeme gidicektik vazgeçtik zaten.orayi gitmeyi de hiç istemiyorum ne zaman gidelim desek bir şey çıkıyor zaten dedikoduları da içimi.sisiriyor amaaan.
M de güya yakın arkadaşım bu nasıl arkadaslik ya ne zamandır görüşmüyoruz .
Ö nün oğlunu çok seviyorum kendi yegenlerim olsaydı nasıl olurdu acaba ya da kardeşlerim olsaydı . Kimseyi kardessiz bırakmayın ben bu yüzden anneme bazen.cok kızıyorum annem dedim de bütün kaygı olumsuz düşünme tez canlılık hallerini annemden almışım. Bu huylarimi sevmiyorum.
Bazen A yi ne kadar sevip sevmediğimi.bilmiyorum. tamam seviyorum ama sanki.daha çok beni sevmesini seviyorum. Acaba gerçekten mantik ilişkisi mi bu gevezenin dediği gibi
Babam geldi tembelliğim bana çok.sey kaybettiriyor bazen mesela babam geldiğinde uyuyor numarası yapıyorum aslında uyumuyorum ama kalkmaya üşeniyorum bir gün babama bir şey olsa bu yaptığımı hatırlayıp çok pişman olacağım.
A'nin yavaşlığı bazen beni çıldırtıyor. Çok ağır ben ne kadar tez canliysam o da bı o kadar yavaş. Sinir oluyorum. Hep her şeyi sonraya bırakıyor. Ben çok.sinirleniyorum.
İşler iyi gidiyor aslında nasıl gittigiyle çok da ilgilenmiyorum da benim maaşım net sonuçta.
Artık bakımlı olucam diyorum ama usengeclikten onu da yapamıyorum .
Şunu kesin yapacağım dediğim.seyi en fazla iki gün yapiyorum . İrade sorunum var heralde. O yüzden artık şunu şöyle yapicam diye ne karae alsam devam etmiyor.
İnşallah yazmak bana iyi gelir. Bir kere yurtta tek başıma calisitken sayfalarca yazmıştım o an aklıma ne gelirse çok iyi gelmişti kafam boşalmıştı resmen.
Tatilde ananamelere gideceğiz çok istemitorum çünkü annem orda takılacak bir şey bulur yine kendine. Bence bazen yengemi ve küçük teyzemi kıskanıyor çünkü ananen hep evlat ayrımı yapmış.
Of ne yazdım be yine günlük. Neyse iyi oldu.