Kizim egzama cikardi
bizim yuzumuzden,bizim stresimiz kizima bu sekilde yansidi.. iki bilegide cok fena ,aleo verali kremi vardi onu surunce biraz aciliyokirmizilik sanki pempe gibi oluyo..dokununca sanki yanmista kabuk tutmus gibi cok cok fena
(( bugunde oglanin ellerinde parmaklarinda kirmizi minik ici su dolu kabarciklar cikti,kasiniyo belliki oglan habire elini parmaklarini isiriyo ,,, bebek ne anlicak dememdk gerek belki oglumdakide stresten
((
Yuzum sivilcelendi yine stres,uzuntu,kaygi ne ararsan var
Bugun kadinla apartman girisinde karsilastik,bana bakmamak icin nereye bakacagini sasirdi..bende sasirdim hayret bon bon bakan kadina nolduki dedim.. bugun kadin soyle bisi yapti..kizini almaya evden cikti asagi inmek yerine yukari cati merdivenine tirmandi bekledi bi 45 sn kadar.. bende kapidaki damacanalari alcaktim kapi gozetleme durbununden bakinca yaww bu kadin napiyor dedim.. sonra bulundugu yerden hizlica asagi inip apartmandan cikti..sanirim kapiyi acmami bekledi..bekledide cati merdiveninde ne isi vardi..veya bilerek cikti aklinca beni mibasacakti ,kafama birsryler mi firlatacakti veya beddua falan mi edecekti bilemiyorum..
Esim ..... hala bir umit bekliyo ,daire kapisina yakin oyalaniyo orda burda falan..bu aralarda belini incitmis ohh beter olsunn agir mi kaldirdi usudumu nolduysa artik..bu hasta haliyle bile pez..pesinde!!!
Hic huzurum kalmadi tebrikler buna sebep olanlara
Haftaya ins ameliyat olursam sonrasinda kilo verme calismalarim olacak..simdikihedefim zayiflamak..
Arabayi suremedim,esim otokoltuklari sokup bodruma atmis,oglani ayak ucuma koysam durmaz ,trafikte tehlike..kizdim koltuklari neden cikarttin ve neden takmiyosun diye eveleyipgeveledi ancak..
2 gune goredaha iyiyim,iyiolmak zorundayim cocuklarim icin.