Popüler Konu Sevgili günlük...

Psikologların yazdığı bazı yazılar okuyorum çocuklarla, ebeveynlerle ilgili. Anne değilim, evli değilim, yanından bile geçmiyorum henüz. İyileştirmeye çalıştığım bir çocuk var içimde, küçülüveriyorum okurken, bazen az bazen çok canım yanıyor, bir yandan da geleceğimi iyileştiriyorum aslında, terapi gibi geliyor, doğruyu yanlışı daha iyi fark etmeye çalışıyorum, nasipte varsa eğer çocuğuma iyi bir anne olabilmek için eğer yoksa da çocukları daha çok anlamak için, belki de başka yollarla ilgilenme fırsatım olur onlarla, bilmiyorum. Zaten dünyada çocuklar ve doğadan başka güzel bir şey yok ama biraz soğuk biriyim işte, iyi iletişim kuramıyorum sevsem de.
Kendi çocukluğumun "manevi" annesi olmakla nasipte varsa gelecekte çocuğumun annesi olmak arasında bir yerdeyim...
Yaralarım dışında sevmediğim, keşke doğmasaydım dediğim yere çocuk getirmek de bencillik olur gibi geliyor diğer yandan ama bakalım.

Yazmam gerektiğini hissediyorum, özellikle bu ara... Düşüncelerimi somutlaştırmam gerekiyor...
Bir sohbet sırasında, yazarken aydınlanırım bazen, bu yüzden yazmam gerektiğini düşünüyorum, biriyle konuşur gibi.
Yazı yazmayı sevmiyor değilim, istiyorum ama hep zor gelmiştir, çabuk yorulurum, yavaş geldiği için sıkılırım ve çirkin yazarım. Bir de zihnimi toparlayıp kelimelere dökmek zor olmuştur hep. Yine de kendimle veya gerçekten rahat hissettiğim birinin yanında fena değilim.
Bunu yapsam ve alışsam güzel olur ama bir de bunu koruması var.
Günlük dediğin kişisel hazine, zamanında yazamamamın bir sebebi de bu, baskıcı ailem. Aslında şimdi yazmak istediklerim günlük şeylerden ziyade felsefi düşünceler, sorgulamalar, çıkarımlar vb.
Elektronik ortamda yazmak çok tatmin etmiyor ama belki de öyle başlangıç yapmaya çalışabilirim.
Aslında yalnızlığa da çok ihtiyacım var bunun için ama zor...

Bugun hic bi yapmadim .... bugun yapmadigim isler yarin bana birikmis olarak geri donecek yaaa olsun..belki bi haftada yapmam is nolcakmis nolsunmus.. zoraki yaptigim yasama istegidekayboldu gitti..yasayan ölüde olamiyorum cocuklar var,sorumluluk var kucukler daha.. mumkun olsada hic yataktan cikmasam..bugun sadece cocuklarima yaslarina gore etkinlik yaptirdim her zaman oldugu gibi okadar.. bu is birikmesini de sevmiyorm..tembelikten kurtulmakta bi zor geliyo insana.. neyse 10da yattiydim oglumun yataga sigistik ikimiz artik kendi yatagima geceyim dedim bu seferde sivrisinek uyutmuyo... deliksiz uykulara cook var Allah omur verirse

Kizim egzama cikardi bizim yuzumuzden,bizim stresimiz kizima bu sekilde yansidi.. iki bilegide cok fena ,aleo verali kremi vardi onu surunce biraz aciliyokirmizilik sanki pempe gibi oluyo..dokununca sanki yanmista kabuk tutmus gibi cok cok fena (( bugunde oglanin ellerinde parmaklarinda kirmizi minik ici su dolu kabarciklar cikti,kasiniyo belliki oglan habire elini parmaklarini isiriyo ,,, bebek ne anlicak dememdk gerek belki oglumdakide stresten ((
Yuzum sivilcelendi yine stres,uzuntu,kaygi ne ararsan var
Bugun kadinla apartman girisinde karsilastik,bana bakmamak icin nereye bakacagini sasirdi..bende sasirdim hayret bon bon bakan kadina nolduki dedim.. bugun kadin soyle bisi yapti..kizini almaya evden cikti asagi inmek yerine yukari cati merdivenine tirmandi bekledi bi 45 sn kadar.. bende kapidaki damacanalari alcaktim kapi gozetleme durbununden bakinca yaww bu kadin napiyor dedim.. sonra bulundugu yerden hizlica asagi inip apartmandan cikti..sanirim kapiyi acmami bekledi..bekledide cati merdiveninde ne isi vardi..veya bilerek cikti aklinca beni mibasacakti ,kafama birsryler mi firlatacakti veya beddua falan mi edecekti bilemiyorum..
Esim ..... hala bir umit bekliyo ,daire kapisina yakin oyalaniyo orda burda falan..bu aralarda belini incitmis ohh beter olsunn agir mi kaldirdi usudumu nolduysa artik..bu hasta haliyle bile pez..pesinde!!!
Hic huzurum kalmadi tebrikler buna sebep olanlara
Haftaya ins ameliyat olursam sonrasinda kilo verme calismalarim olacak..simdikihedefim zayiflamak..
Arabayi suremedim,esim otokoltuklari sokup bodruma atmis,oglani ayak ucuma koysam durmaz ,trafikte tehlike..kizdim koltuklari neden cikarttin ve neden takmiyosun diye eveleyipgeveledi ancak..
2 gune goredaha iyiyim,iyiolmak zorundayim cocuklarim icin.

Canın sağolsun...
Akılsızın tekiymişim ben, her defasında bana bunu hissettiriyorsun..

Onlarin bu cilvelesmelerine alisiyorum sanirim..umursamaz olmaya basladim..annem dediki tapu sende neden bu kadar dert ediyosun..kocanin elinin kiri o kadin dusunup durma,sen kendi hayatina bak..senindeihtiyaclarin var,keyfine bak yasa hayatini dedi..bende heeaa heaa diye gecistirdim..
Dun esim y.odasindan banyoya gidecekken bayilmis..bi gumburtu patirti koptu bende salonda yatiyorum odalari ayirmistikta..gerci benim y.odasinda yatmam gerekiyo niye ben salonda yatiyosam her neyse uyandim gurultusune..bu inliyo ahh vahhdiye oncegitmedim..kizimda uyaninca gitmek durunda kaldim,ayagi kaymis ama ayaginin kayacagi bi yer yok Allahin sopasi boyle isliyo iste!!! Kafasini yere carpmis,dirsekleri yuzulmus baya degisik bayilip dusmus iste..nezaketen kaldirayim dedim yok istemem dedi..geri yattim uyudum..bugunde kavga ettik iyi oldu dedektif cetgit miney onun gibi ix surecem cok heyecanli oluyoboyle gerci mune geri donmedibana ya olsun,arastirmalarim devam ediyo..
İslr birikti yapasim yok,keyfim yok oyle iste..
Neyse uyuyim bari

Veee yine sudan cok kahve ictim yine ,neyse yarin suyu cok icicem,kahveyi 4 kupayla sinirlandircam azaltalim biraz cok cok gidiyo bu aralar

Aile prangalarından kurtulma çabasıymış gibi hissediyorum hayatımı...
Allah'ım lütfen yardım et. Tek sen varsın...
Ne gücüm varsa içimde hepsini keşfedeyim, kendime güvenim artsın, yeterince hırslı, cesaretli, azimli, disiplinli, doğru kararlar alan, dengeli, kendi ayakları üzerinde duran bir insan olayım.
Şu maddi dünyaya ayak uydurmam lazım bir şekilde, özgürlüğümü kazanıp huzurumu koruyabilecek kadar en azından.

Cok basim.donuyor yaa ,sanki sarhos gibiyim..oylede guzel bi kadin degilim ki nazar degsin bana tansiyonum ya dustu ya yukseldi artik ... cocuklar uyuduktan sonra geciversin bi zahmet..isim cok,,kisisel bakimim var..malum haftaya bugunlerde ameliyat olcam..ama bu hafta sonu hamama gitcem , daha gidemem uzun sure..kramp seklinde cok sanci oluyomus,ayakta durulmuyomus falan bakalim ben nasi atlatcam bide mirena cok kanama yapmaz umarim..dr organlarini koruyacagim dediydi umarim cok yayilmamisyir veya rahimden cikmamistir mi diye dua etsem n
Bilemedim...
Basim agrisaydida ,bas donmesi olmasaydi yaa oturdugum yerden zor kalkiyom

Rahatça, dengeli sevememek, benimseyememek, güvenememek.. Ailede olmayınca olamıyor.
Dışarıya yöneliyorsun bir zaman, o eksikliği tamamlama çabasına giriyorsun farkına varmadan, birilerini çok önemsiyorsun, sonra zarar görüyorsun, yine kırılıyorsun, olmuyor.
Olmuyor.
Farkındalık önemli.

Yer değiştirmek istiyorum artık, tek başıma ya da ailemle. Sabit ve gezmek için ama sabit olsa daha güzel olurdu. Tabi hayırlısıyla.

Günlük küfür etmem ama şuan ağzına edesim var birilerinin. Şuan son ses müzik kulağımda ve sessiz çığlıklarım var beynimimin içinde. Hay ben o günün de o kabul eden aklımında içine tükürem.

Apartmanda uzerime oynanan bi oyun var.. arkadas ne cekemeyen varmis beni! İykim bi manuel araba kullaniyomusum..iykim boyum 1.83 mus.. sacimi sariya boyatmisim,kendime ceki dusen vermis bunca yil sonra kendime bakar olmusum..olmusumda meger farkinda olmadan sivrilmisim..meger goze batmisim haberim yok...
Siz daha duruuuunnn.. ben bi zayjfliyimmm..ben su suvu bi kullanayim...bide sagligima kavusayimmm...bide tekrar mi hazirlasam sinava acaba.. daha iyi kadro daha cok para (sanki ihyiyacim var olsun miras bana gevene kadar evet parsya ihtiyacim var..annem maddiyaten bonkor oldugu kadar maneviyetende bonkor olaydya ) baska bi sehir,belkide erkekkardedimin yanina yerlesirim..ohh miss havuzlu bahceli denize sifir diyebilirim..ben gibi gunese allerjisi olan birine bati,guney yaramaz.. neysdbilmiyorum ... burdan gitmek istiyorum sadece.. bosanalim dedim kabul etmedi..sensiz bi hayatim olsun ayrilalim dedim kabul etmedi...
Bu diyardan gidemiyoz demekki bu deveyi gudecezz.. kafami mesgul etmem gerekiyoo..surekli bisey olmali..aklima dersten baska bisey gelmiyo

Simdiik oncelikle bu assos mavisi nasil guzel bi renkmis,gozlerim dinlendi..
Univ 2-3 siniftayken bi kiz arkadasim erkek arkadasini bu sekilde kaydetmis tlfnuna ailesi cskmasin diye ,aslinda biliyolardi yazlik askiydi..asosta yazliklari vardi bu arkadasin her yaz giderlerdi falan.. kafa kizdi iyi anlasiyoduk simdi nerelerde kimbilir..yazlik ananesinindi zaten ,okul biter bitmez evlendim hizlica salakmisim! Ailelrr tanisti 2 ay sonra nisan,nisandan 3 ay sonra nikah sonra dugun.. iste insanin kafasinda kavak yellei ucunca neden bu kadar acele evlendikki diye dusunemiyo..bide insan kankasiyla neden evlenir..ben " kankama" kiz ayarliyorum ,evlenilecek kizlsr bidr..kankam bana ne gozle bakiyo..bi dusiniyim..kankamin yani esimin iliskileri uzun sureliydi en sonuncusu 7 yil surmustu..bense en uzunu 1 yil surmustu ,bi kere cinselligegeldimi konu hoop bitiriyodum..ben cinsel obje degildim,denek degildim,erkeklerin level atlama basamagi hic degildim..amann neyse nerden geldik bu konulara..esim en yakinimdi ksnkamdi yaa,arada beni sevdigi soylerdi anlsmazdim,bende seni seviyom nolmuski kanka derdim bi turlu anlayamamisim..kismetlerime engel oldu mu oldu cok guzel..hemen bi karalama kampanyasi,sogutma durumlari cocuktan vs nasip mi boyleymis diyeyim ,bak simdi ne haldeyiz..
Velhasil bugun ben bir zafer kazandim ,ben bu kadini mat ettim!! Fena cuvalladi.. dun yine esimi bekledi asagida giriste birlikte ciktilar yukari cilveleserek,esim iceri girerken kapiyi tuttum disari ciktim..kadin dairesinden iceri girecekti ancak kucuk kizi henuz yukari cikiyordu..kadin arkasina donup bakamadi bana,kapisina iyice sokuldu ve kizina seslendi cabuk olmasi icin..kesinlikle arkasini donupte ne bana bakabildi ne kizini cagirmak icin asagiya..cok ödlekti..donseydi nolurdu bilmiyorum ben sadece ruhum bedenime sigmayacak bicimde diktim gozlerimi kadinin bedenine..bugun yolda yine karsilastik tam kosede gidecek kacacak yeri yok bana bakmak soyle dursun nereyebakacagini bilemedi..esiminde o heyecani gitti beklentisi kalmadi foss..
Tek kadina degil kocamada had bildirmis oldum boylelikle..
Bundan sonra ustune ustune gidicem arsizin oyle gormemezlik yok..bu develeri gutmeye basladim !

Ne çabuk geçti 15 gün
evimde son gecem yine ayrılık yine hüzün doyamadan geri gidiyorum hayat bu kadar zor olmak zorunda mısın gerçekten ?!
Ait olduğun yere artık “misafir “ olarak gelip gitmek çok zor.Böylesi hayırlısıymış demekki benim için diye kendimi teselli edeyim kalbim içim beynim paramparça ama güçlü olmak güçlü durmak zorundayım artık şu kaos dolu günler geride kalsa hayatımda güzellikler bir bir yerini alsa öyle güzel şeyler yaşasam da acı dolu günler aklıma gelmese Allah’ım sen yardım et Ben can çekişirken sebep olan o şahıs ve şahısları mutlu etme nolur Allah’ım
İçim buruk , hüzünlü ...
Hoşçakalsın şimdilik herşey ve herkes.

Ah günlük..
Ah...
Diyorlar ki aile travması yaşayanlar ileride başarılı insan olurmuş, yine erteleyenler, tembellik yaşayanlar da öyle. Bakalım olacak mıyım?

Sevgili günlük
Birşeylerin olmasını istedim ama olduktan sonra keşke olmasaymış diyorum. Benlik bir şey değilmiş bu.
İçinde bulunduğum durumdan; kendimi sıkışmış, darlanmış, öfkeli ve çıkar bir yol bulamaz hissediyorum. Kısaca depresifim.
Bir an önce bu durumdan kurtulmam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…