Popüler Konu Sevgili günlük...

Ruyamda site sahibinin anne babasini gordum ,ölcem heralde işaret geldi 😉 ne alakaysa yinede hayra ciksin diyelim..

Esimle nikahimiz olduktan kisa bir sure sonra tayinin golcuge ciktigini ogrendik ben depresif hallare burundum tabii ,deprem bolgesi yok yok en buyugunu atlattik zaten daha olmaz diye telkin etmeler kendimi.. esim tutturdu d.dere olsun ,ben denizi gormeden yapamam icim bunalir bilmem ne.. tuttugumuz apartmanin 3. katiydik ,iki cadde sonra korfez,tupras onumuzdeydi 99 depreminde yikilan ve yerine yapilmayan iki apartmanlik bos arsa vardi onumuzde..apartmanin guney-kuzey cepheliydi..guney cephesi dibe gocmus,apartmanda derin catlaklar vardi..ceyizim geldi,istemeye istemeye yerlestim eve artik sansizligima orda bulundugumuz surece bazen sık bazen seyrek depremler oluyordu..bu depremlerin yuzunden panik atak olmustum..3 yil sonra tayin cikti ben nasil mutluyum ,bir daha burayi yazma diye tembih ediyorum esimi..esimin ara sira kurslari cikiyordu istanbul tarafina bizide goturuyodu yolda golcukte duralim mi derdi ,hayir derdim kesinlikle olmaz..egede tayinken son bir yil boyunca ruyamda golcugu harabe gordum,d.deredeki leyla atakan caddesine kadar denizin girdigini , evlerin yikildigini vs deprem pdikoloji belki dedim..simdi bi kslkidma dediler darbe dediler ,tsknin gece emriyle hopp golcuge geliverdik iste ,,,, kaderden kacilmiyor,,, bak yine burdayim belkide son nefesimi yikik dokuk evlerin altinda vericem..buyuk konusmamak gerekli..cocuklu insanlar kendileri olunce cocuklar ne yapacak diye endise duyuyor hepdi bu.. belki depremede gerek kalmaz iste.dr pek ic acici konusmadi ,acik ameliyatta tedbir amacli herseyi alirim dedi..sadece cocuklarim icin uzuluyorum ,herkesin imtihani farkli.

Sevgili Günlük, yanlış yerde konu açan birini "tiye" almadan duramadım bundan 1 hafta önce. Yani aslında normal bir cevap verdim ama cevaben yazmıştı ki sizene onunla olmazsa başkasıyla yaparım bunu bu benim ihtiyacım demişti, benimde elim durmadı işte "yanıyosun fuat abi" film repliğini yazdım diye Fuat abi yok ben geldim dediler aha böyle :KK59:sakız patlatarak beni alıp götürdüler sonra o kişinin yanlış konu açtığı belli olup o da banlandı ama olan bana oldu. Niye böyleyim günlük kimseye zararım olmasa da. Bir daha yazmadan direkt yöneticilere söylerim 7 gün ağır oldu ama bir replik için ama olsun adaletin kararına boynumuz kıldan ince saygılar sevgiler sevgili günlük hörmetler efenim söyleceklerim bu kadar Hoppa

Bir değişiklik yok her şey aynı bıraktığın gibi bıraktığın yerde

Serotonine kavustum sonunda 😁 17 Ekim yaz bi kenara. Korksunlar artık benden, GELİİYORUM! 😀

Bir insanın yetiştiği ortam, oradaki kalıplar onun yeteneklerini bastırıp köreltebilir, beceriksiz, yetersiz hissedebilirsiniz. Bunun farkında olmak zaman alabilir... Bazen de ne kadar farkında olsan da yolun açık değildir, nasıl yapacağını bilemezsin, zaman, sabır, çaba gerektirir, körelen yanlarını yeniden yeşertebilmen gerekir.
Herkesin farklı yetenekleri var, başkalarının beklentilerini karşılayamamak beceriksizlik değildir.
Bu kalıplara çok sinirleniyorum.

Yillar sonra ilk kez 7 km yurumenin mutlulugu icerisindeyim.. yorulurum sandim yorulmadim ama yarina mi cikar acisi bilinmez.. d.dere merkezden golcuk merkeze.. kollarim iyj kas yapti 20 kg + 14 kg+sirt cantasini tasiyan bebek aabasini iteklemekten ... dolmus bana zor oluyo,vapurun saati tutmayinca tabana kuvvet dedim : )😂😉😉

Selam günlük baya oldu galiba yazmayalı
Ailemi çok özledim evimi odamı herşeyi çok özledim bazen kafam atıyor bas git ait olduğun yere ama yapamıyorum herşeyden herkesten uzakta sıfırdan başlamak zorluyor beni gerçekten çok olmadı ama ilk başlara göre biraz daha alıştım sayılır sevdim mi burayı eh minicik bir sevgi ... inşallah küllerimden yeniden doğduğum geriye dönüp baktığımda çok güzel günler geçirdiğim bir şehir olur burası 🙏♥️

Çok kötüyüm neden biliyorum bitmedi bitmiyor eve sıgamıyorum nefes alamıyorum bitsin bitsin bitsin bitsin

Ben kucukken halam bana "biz seni evlatlik aldik, etegine yapistigin kadin senin annen degil derdi.. senjn annem yok baban yok derdi.. acimasiz gaddar... cunku ben cocukken cok inatmisim..( simdi az inadim 😉) cok inatmisimda bu bir cocuga soylenecek en son sey olmali degil mi? Bir cocugu iste boyle sindiriyorlar,senin sahibin sana sahip cikacak kimse yok diyim hem kotu davraniyorlar hemde istediklerini yaptiriyorlar..eger bunlari o kadinla adama (annem babam) soylersen seni kzgin masayla yak yaka dover sonrada sokaga a5arim,,,siyah kurtlar seni yemeyegelir..derdi..cok korkardim..cok icime kapaniktim tamamen sindirilmistim..neyse simdi halamla gorusmuyorum tabii baska sebeplerde var.. ölüsunede gitmucem,o da benim olume gelmesin !!! Once kim ölür bilinmezde.babam kiz kardesini taraf tuttu.. meger silmis beni coktan..artik bende onu sildim ayni kiz kardedi gibi ,kredilerini bitirdiler bende.

Aptal Ellizan insanlar yüzüne gülüp iki tatlı dil gösterince nasıl da kanıyorsun, samimi sanıyorsun, değer veriyor sanıyorsun..
Meğer çıkar ilişkisinden ibaretmiş o tüm iyi davranışlar, istediğini yapmayınca nasıl da yüz çevirdi..
Şu yaşıma geldim ama insanları hala tanıyamıyorum, ne kadar aptalım offff

Hayat bana fazla fazla agir gelmeye basladin😭😭😭😭😭 Allahim bu yasadigim hayatta bana dayanma gucu ver

Fala inanma falsiz kalma demisler
Simdik kocacim sutten cikma ak kasikmis ,kadin ayartmis ve durmayacakmis..beni komplex yapmis beni gormek istemiyormus ,kiskanmis beni ,,, sonracima esimi beni delirtmek sinir etmek vs icin kullaniyormus..henuz iliski olmamis (haftaya yadanir artik) gostermis vee vermemis (cok heyecanli) ,

Neremi komleks yapmis kiskanmis anlamiyorum.. benden cok daha guzel estetikle burnunu kaldirtmis,dudaklar botoxlu,yanaklardada bisi var sanki her neyse guzel iste,saclari beline kadar ...benim saclarim kisa vee evet onun kadar guzel degilim..kendi duz vites kullanamiyo ama kocasi otomatikte almiyo..bu mu yani kiskanilacak tek konu budur buysa yani..benden zayif ancak o 175, ben daha uzunum..sanmiyorumki boyda degil yani bulamiyorum bi turlu yok yani ,ikimizinde oglu var kizi var..
Hatta benim eksiklerim var,,hastayim ne bilim omrum var mi bilmiyorum..
Yani dusunuyom dusunuyom yok yani : (
Cocuklarim.kucuk bana bagimlilar ,elverdikce cikip dolasmaya gayret ediyorum eve bagli kalmamaya ugrasiyorum
Bilmiyorum
Bipmiyorum
Esime gelirsek hep inkar full inkar yanlis gordum ben yanlis hissettim ben,asla kabul etmiyo.. elinde kanitin bile yok diyo evett o an sinir kupu olmaktan elime tlfnu alip video cekmek aklima gelmedi kusura bakma!!
Kadinin kocasiyla gayet resmiyiz bide,hani soyle yakinlik samimiyet yoktu olmadi hic bi zaman hani intikam aliyo,cani yanmis desek..
Gecen yaz 1 ay yazlikta kalmam mi olay bu mu yani.. yazlik benim degilki erkek kardesimin bunuda biliyor
Yokyaniii nedir niye boyle oldu bilmiyorum sunu net gordum esim kaymaya musait kim.olursa olsun.. tek kadin tabiki suclu degil ! Esim olcak adamda bekliyomus bide akrep erkegi sadik olur derler..pehh hepsi yalan dolan iste...

Ben şimdi sana nasıl anlatayım ki, geceleri uykusuz kalacak kadar kırıldığımı.

Son düzenleme:
Sizden daha uzakta, daha mesafeli, sizinle daha az paylaşımda olmak istiyorum... Elimde değil...
Pf...

Kafama estiği gibi fiziken yalnız kalabilme özgürlüğü diliyorum... Ahh ah...

Bundan 3 yil once kardesim bi anda isini birakti..yasadigi sehri terk etti..avare avare 9 ay gezdi sonra sıkıldi bos gezmekten taaa alakasiz bi yerde ise girdi , 1 yil sonra ev aldi ( biz ona yazlik diyoruz) ama biz afalladik tabii .. nolduda boyle oldu derdine dustuk..soylemiyor kesinlede cok ketumdur ,biktim ist kalabaligindan ,kalkisma oldugunda arabasini tank ezmisti bunun onu bahane etti.. aldigim ev rahat degil cok merkez ben capa yapmak istiyom toprakta gibi sacma alakasiz seyler soyleyip durdu..biz boyle bön bön bakakaldik.. annem diyo arkadasi ayatti bunu kurulu duzeni vardi evlencekti nolfu simdi...meeegeerr kiz arkadasi ,kardesimin is yerinde calisan bi baskasiyla aldatmis ,kardesim.bunlarigormus .. duzenini bozma sebebi buymus..o gitsin sen niye gidiyon oglum dedim,,cevap vermedi ama kizlara hic guveni yok..hic evlenmek istemiyo uzuldum acikcasi..umarim bu kotu dusunceleri beyninden siler önüne bakar ... simdiki evinin bahcedinde domates,biber,fasulye kabak ve daha nicesini yetistirdi ,hasati toplayip yedik.. balik tutmaincelkklerini ogreniyo aklini bi sekilde mesgul ediyo ama evlilik lafini hic actirmiyo..kardesiminde hakki koca olmak,baba olmak insallah o kixi ve yaptigi hatayi unutabilirde zorr burcuda yukselenide akrep biraz zor bi insandir kardesim ,yasi 33 ..annemde uzuluyo babânnee olamiycam mi diye : )))) kardesim deliye donuyo,annem boyle soyleyince
Allah herkese hayirli yasamlar versin

Vayy be ne kadar gözü kararmış, nasıl da hırs yapmış o istediği şeyi elde etmek için..
Gerçekleri söylediğimden dolayı çirkef yüzünü sonunda bana da gösterdi.
Ve ben tam bir aptal gibi ona kıymet verdim ve hala vermeye devam ediyorum.
Allah'ım sen büyüksün bana da ona da akıl fikir ihsan et, onun şerrinden beni koru..

Demek ki bu sakinlestirici, 1 hafta toz pembe yapti hayatimi, 1 hafta duygusal diplerde yapti... Olmadi mi acaba...

Eve dondu esim ama gozu karsidakinde ,kendini gosterme derdinde tabii yarim kslan mevzuulari var onu tamamlamalari sart! Sadece mutfaklarimiz bitisik olan karsi komsucugum dun esiyle hararetli kavgaya tutustu ses bize geliyor.. adam diyorki sen kadina had bildirme bahanesiyle adama kuyruk salladin ,adamda bekliyor ama sende bekliyorsun hetecanla..kadin yemin billah ediyor bana guvenmiyor mysun diyor..beni tanimiyormysun diyor..maksadimi biliyorsun haddini bildircem o kadina diyor ( yahu ben ne yaptim acaba da bana had bildircek bu kadin???!) Simdi adam karisini kacriyor kocacimdan ... kcacim anlam veremiyor ustune dumur olmakta yetiniyor zavalli.. o degilde esim tlfnunu benden sakliyor,gizliyor 😂😃 velhasil adam karisi ve kocami oldurmeye kalkarsa diyecemki mustehak devam et kardesim..
Bana had bildirmek icin kocami ayartmis bakseen..kocasina diyor vee kocasida musade ediyor ,degisik bir aile yapisi..neyse 1 saatlik uykuyla bu kadar " yalan ruzgari" tadinda hayatimi irdelemeyi birakiyorum..gunduz uykusunu sevmeyen biri olarak ,kshve icseemm sol bacagim cekmeye baslafi cok kahve icmekten mi acaba diyorum,yurutmuyor bazen..damar tikaniklihi fslan yaziyor..damar sertligine hangi dr bskiyosa bideona gidiyim bari veya bi dahiliyeye o beni yonlendirir..
Annem ,teyzem yuzunu asma,daha sicak olkocana karsimeydani bos birakma diyolar..hiihiii ben heykelim yaa benim gururum yok duygularim yok yahuu daha sinirim gecmedi..gururum incindi ,ama kadina kardi nötrum bu bile bi gelisme kademe bence esimede bilmiyorum ofkem gecmedi,kolayda gecmez.. arabayi kullanmayi karar verdim,bos vakitlerimde arabanin ozelliklerini bakiuorum.netten.. youtubefen durus tekniklerine devam,yoksa kagayi yerim ben

Adamin gözlerine bakarak tatli tatli aşk şarkısı (bekarliktaki sarkilarimizdan birini) soyledim, iyi hos, gulumseyerek dinledi ama gerisi yok. Ya bi kalk gel sarıl, öp, "aşkım sag ol ne tatlisin" filan de, yok. Lafimi saydim, kalktim mutfaga gittim.

X