Fala inanma falsiz kalma demisler
Simdik kocacim sutten cikma ak kasikmis ,kadin ayartmis ve durmayacakmis..beni komplex yapmis beni gormek istemiyormus ,kiskanmis beni ,,, sonracima esimi beni delirtmek sinir etmek vs icin kullaniyormus..henuz iliski olmamis (haftaya yadanir artik) gostermis vee vermemis (cok heyecanli) ,
Neremi komleks yapmis kiskanmis anlamiyorum.. benden cok daha guzel estetikle burnunu kaldirtmis,dudaklar botoxlu,yanaklardada bisi var sanki her neyse guzel iste,saclari beline kadar ...benim saclarim kisa vee evet onun kadar guzel degilim..kendi duz vites kullanamiyo ama kocasi otomatikte almiyo..bu mu yani kiskanilacak tek konu budur buysa yani..benden zayif ancak o 175, ben daha uzunum..sanmiyorumki boyda degil yani bulamiyorum bi turlu yok yani ,ikimizinde oglu var kizi var..
Hatta benim eksiklerim var,,hastayim ne bilim omrum var mi bilmiyorum..
Yani dusunuyom dusunuyom yok yani : (
Cocuklarim.kucuk bana bagimlilar ,elverdikce cikip dolasmaya gayret ediyorum eve bagli kalmamaya ugrasiyorum
Bilmiyorum
Bipmiyorum
Esime gelirsek hep inkar full inkar yanlis gordum ben yanlis hissettim ben,asla kabul etmiyo.. elinde kanitin bile yok diyo evett o an sinir kupu olmaktan elime tlfnu alip video cekmek aklima gelmedi kusura bakma!!
Kadinin kocasiyla gayet resmiyiz bide,hani soyle yakinlik samimiyet yoktu olmadi hic bi zaman hani intikam aliyo,cani yanmis desek..
Gecen yaz 1 ay yazlikta kalmam mi olay bu mu yani.. yazlik benim degilki erkek kardesimin bunuda biliyor
Yokyaniii nedir niye boyle oldu bilmiyorum sunu net gordum esim kaymaya musait kim.olursa olsun.. tek kadin tabiki suclu degil ! Esim olcak adamda bekliyomus bide akrep erkegi sadik olur derler..pehh hepsi yalan dolan iste...