Popüler Konu Sevgili günlük...

Olmadı be böyle olmadı....
Yine duygusal anlamda kandırılmaya ne kadar müsait olduğumu, ne kadar aptal olduğumu anlamış oldum.
Gerçek ile yüzleşmek üzüyor insanı.
Ama ilk sefer ki kadar koymadı bu kez.
Sadece yapayalnızlığımı tekrar hissettim, yalnızım yapayalnız..
Ve kahretsin sevmeye sevilmeye o kadar muhtaç hissediyorum ki kendimi son 1 yıldır.
Ama olmuyor...

Sevgili günlük,
O kadar keyifsiz ve mutsuzum ki. Uyku düzenim berbat, iştahım sıfır. Saatlerce müzik dinleyerek yürüsem de kafamı dağıtamıyorum.
Böyle mi olması gerekiyordu gerçekten?

Günlük geçen arkadaşlar ev kiraladık buluşup içelim diye. Hoşlandığım çocuk da geldi. Sonra saatler geçti ben arkadaşıma sarıldım sonrasında da ona sarıldım. Ama ne sarılmak... Yarım saat boyunca kafamı omzuna koydum ve o kadar huzur doldum ki. O da hiç şikayetçi değildi sonrasında kolunu omzuma koydu öyle oturdu, kafasını yasladı öyle durduk filan. Rüya gibiydi anlayacağın :) Ben ona karşı inanılmaz güzel şeyler hissediyorum. Bu hislerin karşılığı var mıdır bilmiyorum. O da beni sevsin istiyorum. Saatlerce sarılmak, doyasıya öpmek istiyorum Sabaha kadar yan yanaydık çok tatlıydı. Bekledim belki yazar diye ama yazmadı. Bu konularda çok kötüyüm ben de yazmadım. Karşı taraftan bekliyorum hep. O günden beri leyla gibiyim. Bu gece erken yattım ama uyandım yine aklımda o var. N’olur bi mucize olsun, karşılık bulayım. Uzun süre sonra ilk defa birini bu kadar çok istiyorum nasip et Allah’ım. Amin.

Tatsızım şu ara. Sanırım daha çok mevsim değişikliğinden, vücudum hasta olmaya direniyor gibi.

Üzüldüm günlük.. Ben daha zaman var sanıyordum kaçırmışım...
Bu iş, para konuları hayatımın konuları gibi. Özgürlüğümün anahtarı.
Ama çok zorlanıyorum... Aşmam gereken manevi şeyler var çünkü... Öz güven gibi mesela...
Ruhum daralıyor resmen bu konuyla ilgilenirken...
İstiyorum ama zor geliyor.
Şuan moralim çok düştü bir fırsatı kaçırdığım için ve bu halimden nefret ediyorum. Çok kolay moralim bozuluyor, karamsarlık yaşıyorum...
Ağlayacağım şimdi.
Vazgeçmemeliyim...

Son düzenleme:
Kendi kendime uzun uzun bir yazı yazsam güzel olacak.. Özet bir günlük gibi... Aslında dua gibi de...
Eğer üşenmezsem ve modumda olursam inşallah yazmak istiyorum, iyi gelecekmiş gibi hissediyorum.
Hazır zihnim daha berrakken eskiye göre, kullanmam lazım bunu...

Özledim be günlük ... :KK43:
Memleketimi , evimi , yatağımı , sevdiklerimi , beni sevenleri. Sonsuza dek özlem içinde olucam galiba artık herkesin kendi memleketiymiş derler ya doğduğun yer mi doyduğun yer mi sonuna kadar doğduğum ve doğduğuma pişman edildiğim yer derim ! Koca şehirde bir başınayım istediğim buydu aslında hep gitmek , uzaklaşmak , arkama bakmadan alıp başımı gitmekti ama bitmiyormuş gitmekle herşey bitmiyormuş yeniden başlıyormuş aslında herşey.
Hey gidi 30 yaşım ! Hayatımın kalan yarısını geçen 30 senemden güzel yaşarım inşallah Allahım sen beni koru kolla sadece sana emanetim lütfen herşey güzel olsun sıfırdan kurup başladığım bu yeni hayatımı hep gülerek gülümseyerek hatırlayacağım anılarla doldur.(amin):dua:

Artık zamanı geldi, kendimi hazır hissediyorum.
Allah'ım tez zamanda hayırlısı ile nasip et bana.

Ruhen büyüdüğüm için, farkındalığımı arttırdığın için şükürler olsun sana Rabbim...
Manevi gelişim en önemlisi, her şeyin temeli. Çok şükür... Kendi kendime yol aldım hep bu dünyada, bir de senin yanımda oluşunu hep hissettim...
En az bu noktada kalmak ve daha da gelişmek duam.
Bu dünyaya daha çok alışmak...
Kendi hayatımın kontrolünü tamamen elime almak...

Ah günlük bak bende geldim buraya demekki neymiş günlük gibi dost yokmuş hayatta.Herşey karmakarışık hayatım da sanki bir daha hiç düzenli ve güzel bir hayatım olmayacak gibi...Yinede çok şükür diyorum bugünüme hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.

Her hareketimden, lafımdan bir şeyler çıkarmaya çalışıldığını hissettiğimde çok fazla huzursuz oluyorum, geriliyorum.

Bir plan yapmam, amaç belirlemem ve ona odaklanmam lazım...
Çok ruhumu daraltıyor ama artık yapmam lazım...
Olabildiğince kaygısız ve karamsar olmadan, gerçekçi ve yapıcı şekilde pozitif kalarak...
Yardım et Allah'ım...:dua:

Büyük lokma ye ama büyük konuşma diye boş yere söylenmemiş.
Kendimi çok iradeli sanıyordum değilmişim meğer, işin içine duygular karışınca o işler öyle olmuyormuş.
Kendime inanamıyorum, hayatı, yaşam biçimi, görüşleri bana taban tabana zıt birinin nasıl etkisi altına girebildim.
Asla ama asla olmaz dediğim tüm özelliklere sahip birinden nasıl hoşlandım ben.
Allahım sen bana akıl fikir ihsan et, bu duygularımdan arındır beni lütfen...

Hayat çok tuhafsın sürprizlerle dolusun bana çok güzel dersler verdin yaşadıkça yaşattıkça öğrendiğim birçok şey ...
Gençliğim , en saf duygularım ,en güzel günlerim en güzel geçen yıllarım bunca acının üzerine bugün kısa süreli de anmak yaşamak çok güzeldi keşke bu şekilde olmasaydı ama bu da KADER ...
06.10.19 🙏

'99 depremi oncesi sanirim 1 hafta once gece23 te kuzenimle basketbol sahasinin kenarinda cimlere oturmus gokyuzundeki kayan yildizlara bakip dilek tutmaya cabaliyoduk lise 1 gidecektik cocuktuk daha..sonra gokyuzunde ucak gibi suzulen (ufo diyelim en iyisi) mavi-kirmizi-saribeyaz gibi renk sacan bisey gecti ustumuzden,buyuktu ama sesi yoktu..korktuk ve eve kactik..deprem gecesi ayni kuxenimle birliktelunaparka gittik evet cok sicakti,yildizlarcokcok yakindi falan ,dayim bizi eve birakti normal siradan gunler iste.. gece uyuduk sonra ben aniden uyandim,kalbim uyanmisti naptiysam geri uyuyamadim saat gece 2.55ti.. gezindim evde,mutfaktan su ictim..ranzanin ikinci katinda yatiyordum ,yataga yattim yokk uyuyamiyorum..yataktan asagi indim camdan bakiyorum saga solagokyuzune yildizlar okadar buyuk okadar yakindi ki sasirdim..sonra goz kamastiracak bir isik yansidi gunduz gibi oldu, aydinlatma fisegi sandim veya bomba attilar ( baba meslegi 4 yil batmanda kalinca bu sekilde dusunmem gayet normal) dedim.. ilk once kuzey-bati bi cok sidettli salladi..evimiz son katti 7deydik.. babam y.odasindan bagirdi korkmayin deprem oluyo ,yataktan kalkmayin dedi..yataktan kalkayin deyince bende o sallantida ranzanin merdivenine tutunup zar zor yataga attim kendimi..neyse kuzey-bati sallasi yavaslayip durunca bu seferde dogu-guney salladi yine cok siddetliydi.sonrada hem kuzey-bati hemde dogu-guney sanki bir girdap gibi ayni anda bizi silkeleyip dibe cekmeye devam etti.. ranza duvara vuruyordu,dolap kapaklari birbirine carpiyordu..Allaha sukur apartmanimiz yikilmadi.. babamin deyisine gore site zemini kayaydi ve sitedeki ilk apartmandi yani denetlemete tabii tutulacak ilk binayi cok saglam yaparlarmis,denetleme gectikten sonraki binalara ayni ozeni gostermezlermis.. neyse deprem bitti.. elektrik yok.. fener bulduk pil yok.. pil icine akar diye baska yere koymus ,pilleri zifiri karanlikta bulamadik..mum yaktik.. telefon yok .. akrabalar hep carsida bi bizim ev uzakti.. bizim sitede yikilan yoktu ama sanki silkelenmis gibi apartmanlar vardi veya catlak vardi falan.. babam boylebuyuk depremin buyuk artcilari olur,yanimiza biseyler aldik indik.. babamda depremden 1 haftaonce cadir almis annem cok kizmsti me gerek var diye.. 6 kisilik cadirda teyzemler dayimlar baya kaldik ,evin yakininda bos arazideydi ,apartmani giren cikani gorebilcegimiz sekilde yagmacilara karsi bekcilik yaptik.bide depremden 2 saat sonra radyo dinlemek aklimiza geldi,arabanin radyosunu actigimizda felaketin baska sehirleride vurdugunu gorduk,ne kadar buyuk bi badire mi diyim afet attigimizin o zaman farkina vardik
Daha yazmak istemiyorum,Allah boylesine buyuk afetleri bir daha Turkiyeme yasatmasin insallah

İnsanın annesi niye savaşır, uğraşır çocuğuyla ya. Niye!?

Allah'ım bana hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle, kendi imkanlarımla kendimi geçindirebileyim ve kendime ait, huzurlu, yalnız kalabileceğim alanlar yaratabileyim.
İnsanlar çok yorucu, çok... Bazen herkesten kaçmak istiyorum. Sıfırlanmak...

Bugun dr iki yol var dedi.. ya sezeryan gibi acik ameliyat ki bu banada zor ,sanada zorolucak.. diger yol ise histerektomi dedi.. egerhisterektomiden sonrada kanamalari durduramazsak tek mecbur yol sezeryan gibi acik ameliyat dedi..annem gelmez bu cocuklara benim bakmam lazim kim bakacak dedim..tmm seni hastanede yatirmcam dedi.. tam narkoz alsanda seni bi sekilde iogleden sonra taburcu etcem dedi..esimin bana tek faydasi hastanenin anlasmasi varmis ,epey indirimli olacak.. biraz endiseliyim narkoz sonrasi nasil olucak,nasil yapicam diye.. 1cmde olsa oyle bi yere tutunmuski tumor dr onu ordan nasil temizlerimin derdine dustu bende narkoz sonrasi napicamin ,cocuklara yetebilcem mi diye derde dustum.. herkesin endisesi farkli iste....

Erkek kardesimle epeydir konusmamistim bana sen bu arabayi suremcen belli kendine yenisini al dedi.. yok ille surcem diyosan izmitte ralli pisti varmis sanirim orada belli ucret karsiligi bu yaris arabalarini kullandirtiyorlarmis.. ben burda surersem kapinin onundeki suvu kullanirmisim.. sacma gelmisti ilk soylediginde ama simdi mantikli gibi.. kizim okulda eee oglani napicam ki annemin keyfini beklicem demekki.. yeni arabayi nasi alayim okadar param yok beni kendiyle karistiriyo tabii..
Arabanin onunu goremiyorum diyorum bana ,arabanin onunu gorup napcan diyo..yaa cok yanasipta carparsam nolucak..neyse beni gazladi arada cikar bi motoru calistiririm vitesi bosa takar,arada 2.vitestede olsa agir abi olarak gezerim mahallede.. belki vites denemeleri yaparim,bi sekilde arabaya alismam gerekte park etmek,parktan cikmak cile kaba araba nolcak milletin arabasina carpcam diye korkuyorum
Yarin cocuklarimi gezdirecegim outlette panayir varmis ama simdi cok kalabaliktir,izmit merkeze vapurla mi gideyim yoksa otobus veya dolmus mu.. 2 cocuk alcak kapasiteli buyuk bebe arabasi,buyuk sirt cantasi ile hangisi beni az yorar acaba.. ameliyat olmadan cocuklarimla bi gezeyim daha cikamam ,havada guzel hem.. agrilarim biraz gecmisken uyuyim ben artik..malum oglan erkenci zaten,cok uyumayacagim..

X