Popüler Konu Sevgili günlük...

Sevgili günlük;

Birazcık şans istiyorum.. Hayatın iyi yönlerini düşünmekle geçiyor günlerim hep, ne zaman olacak niye olmadı diye isyan etmek yerine, olacak hemde en güzeli! diye kendimi telkin ediyorum.. Ama bende yoruluyorum.. Hep iyiyi düşünmek iyi hoşta ne zaman olacağını bilmemek zor geliyor biraz... Yüzlerce hayalimiz varken maddiyat denen bu illetten kurtulamadık bi türlü.. Bu iki yılda ikiyüz bin hayal biriktirdim ben... Sabah onunla uyanıp, gece onunla uyumak.. Evimin her yerinde sevdiğim adam kokacak olması bile ayrı bir neşe... acaba bu akşam hangi sevdiği yemeği yapsam.. Karnım kocaman olsa da bebeğimizi sevsek... Bu hayallerle haftalarımı aylarımı geçiriyorum be sevgili sözlükçüm.. Sevgi saygı hoşgörü merhamet sadakat herşey hazır ama gözünü sevdiğimin dünyası son anda maddiyat golü attı bize.. Ama olsun diyorum sonra, tevekkül etmek, sabır etmek, Allah’a sığınmak ve Allah’tan bıkmadan istemek elimden gelen en güzel şey... Rabbim herkese sağlık sıhhat versin de gerisi kolay olacak inşallah...

Hoşçakal sözlük, bi ara uğrarım yanına...

sevgili günlük
günümwe adapte olamadim sana..
günümü iyi geçiremedim.
resmen modum düştü..

Asıl bu sene, oğlak-yengeç tutulmaları beni etkileyecek gibi geliyor...
Hayırlısı...

29 haziran 2019dan yaziyorum geçen sene 2 gün sonra düğünüm vardı.simdi boşanma asamasindayim...böyle olacağını kim bilebilirdi.onu çok sevmistim ben sadece huzurlu mutlu bi yuva istemiştim onun elini tuttugumda huzurluydum özledim ya kim nederse desin ben seni o ilk gunlerimizi özledim evet.o gelinligi giydigim gunki heycanim unutmiycam keşke gelse pişman oldugunu görsem.suan mutsuzum içim yaniyor kalbim enkaz yeri ben bende değilim sanki kendimi dışardan izliyorum bu ben değilim ruyadamiyim yoksa biri beni uyandırsın...seneye bu satırları gülerek okumak istiyorum lütfen lütfen yüzün gülsün beyaz bak bu günü hatirla...seneye notum gül hep gül mutlu ol tamammi oldugunda burayada yaz..ya ölürsem ozman ölürsem de arkamda bıraktığım hikayeler kalır işte ✋ hoşçcakal

Vindcim, elinde kontrol edebileceğin tek an var o da "şuan" şunu bir anla, kafana sok iyice.
Geleceğin de "şuana" bağlı, bunu en iyi bilenlerden olman lazım.
Ruhen çok şey yaptın, zorluklar yaşadın, kendi başına olduğu kadar içine içine büyüdün geliştin, çok ağladın, kırıldın biliyorum tamam ama maddi dünya için de çabalamak zorundasın, bunun için bir şey yap(a)madın...
O kadar kaygılı, bir şey bekleyerek geçirdiğin süreçlerden eline ne geçti şimdi? Aynı değil mi her şey?
Aslında istedin ama üzerindeki ataletten, ağırlıktan, öz güven gibi bazı manevi gelişimleri yaşaman gerektiğinden(henüz tamamlanmadı) yapamadın biliyorum ama şuan bir farkındalık kazandın ve bunu kullansan mı artık? Bir güç hissediyorsun, farklı bir hava var bir süredir, yapabilirsin bir şeyler bence...
Artık tembellik yapmasan mı? Bu da var sende...
Hadi...

En yakın arkadaşın; Ben.

Artık daha mı güçlüyüm bilmiyorum. Sessizce ağladım o lafları duyduğum için. Kan bağım var işte bir şey diyemiyorum.
Günlük geçmiş yıllara bakıyorum bir de şimdiye. Hayatım sanki daha zor gibi. Ama ayağa kalkmaya çalışıyorum. Bu gece gözümü kapattıktan sonra yarına gözümü açabilecek miyim onu da bilmiyorum. Sana bir şey söyleyeceğim günlük; hayat daha doğrusu yaşamak sanıldığından çok daha değerliymiş.

Bazen hiç bir şeyi umursamamak, salmak, kontrolü bırakmak istiyorum tamamen ama bunu yaptığımda hayat direkt hata yaptığımı gösteriyor... Sürekli bir şeylere hazır, kontrollü durmalıyım...

Selam günlük ;
Her gün şükürle uyanıp kendimi motive edip her güne güzel anılar bırakmak için çabalarken bir bakıyorum her gün ben birşey daha kaybediyorum ağladıkça hayır güçlü olcam ben dedikçe ertesi gün hayat bir tokat daha atıyor bana yine şükür diyorum ertesi gün yine aynı ... et tırnaktan ayrılmaz derler yalan ya öyle bir ayrılıyormuş ki teşekkürler hayat bu kadar acıya da şükrediyorum ben isyan yok !
Zerre kadar hak etmeyen bir insana bu kadar zulm edilmesi anormal geliyor vicdanım rahat en azından o yüzden gören duyan bilen Allah.
Bugün ki kayıplarım ben değil siz kaybettiniz çember daraldı belki ama olsun yine de benim şükredecek bi ton şeyim var.
İnanıyorum ben buraya güzel anılarımı da yazmaya gelicem🙏😘

Bu kadar gerilmek istemiyorum hoşuma gitmeyen, sinir eden şeyler özellikle üst üste olduğunda. Kalbim çok hızlı çarpıyor ya.. Gerginliğimi nasıl sakinlikle anlatabileceğim karşımdakine diye düşünüyorum, anlaması lazım diyorum, dümdüz olmak istiyorum...

Niye ki yani, niye aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz. İstemiyorsam istemiyorum niye, gerçekten canımı sıkıyor bu durum...

Eğer ki kötü bir şey olacaksa bana olacak, el alem yorum yapmasa keşke her şeye. Kimse yapmasa.
Anlayacak kimse yok, anlatabileceğim kimse yok, anlayamazsınız.
Susunca herkes kendi kafasındakini doğru sanıyor.

Allah'ım ben ne gerizekalı bir insanım, sen akıl fikir ver bana lütfen, aklımı başıma getir, merrhametini yardımını esirgeme benden, çok ihtiyacım var çokkkk

İnşallah sizin yapamadıklarınızı yaparım... İnşallah... Ve size benzemem.

Hayatta kimseye olumlu anlamda büyük oranda minnettar olamadım. Bazen çok istiyorum.
Yardım vs. değil istediğim, değen birine çok değer vermek, benim için anlamlı olması, hayatıma ayrı bir katkı sağlaması.
Rahatça sevmek, değer vermek aslında işin özü de, zor biraz.
Bilmiyorum belki de böyle olması gerekiyor, daha çok kendimle kalmalıyım ama işte.

Allah'ım. Teşekkür ederim bugünüme. Şükürler olsun.
Dualarımı duyduğunu biliyorum, hissediyorum. Çok dua ettim, çok yardım diledim ve 28 yıl geçti... Manen yorucuydu.
Büyümek, güçlenmek, alışmak, olgunlaşmak... Büyüdüğüm için memnunum. Zaman çok yavaş aksa da iyi geliyor.
Ama artık kendi hayatımın kontrolünü ele almam lazım, dış dünyada bir yer edinmem lazım... Zamanı yaklaştı, öyle hissediyorum, inşallah... İnşallah... İnşallah... Son 2 yıl çok farklıydı ve lütfen bu halim kalıcı olsun, lütfen... Üstüne koymaya devam edeyim ama geriye düşmeyeyim.
Kendimi yeterli hissetmem için ne gerekiyorsa onu diliyorum, benim için doğru dua bu gibi, genelde bu dualarımın sonuçlarını aldım... Şuna sahip olayım değil, o şeye sahip olmak için, atmam gereken adımlar için gerekli özellikleri, gerisi hallolacak gibi... Öz güven, sağlam, yerinde bir cesaret, doğru ve kendinden emin kararlar, davranışlar, söylemler, disiplin ve sabır... Kuruntulara, gereksiz kaygılara pabuç bırakmamayı diliyorum.
Daima en çok kendimi sevip, değer vermeyi, insanları sadece gerektiği kadar takmayı... Anın değerini daha çok bilmeyi.
vs. vs. vs...

Yine başbaşa mıyız seninle eski dostum?
Aslında milyonlarca göz var üzerimizde şşşşşşt bilmiyormuş gibi yap :)
Maskemi çıkarıp astım yine duvara..
Gece üzerini örttü üzerime ...
Ve yine aklıma sen geldin...
Hiç gitmedin ki benden..
Yıllar var ki gitmedin...
Bazen güçlü kadın konuşmaları yaparken yoruluyorum bil.
Ama zayıf olduğumu bilmeni istemiyorum.
Aynı gökyüzü altında olduğumuzu bilmek güzel.
Aynı şehirlerde olmasakta olur..
Alıştım ben...

X