Allah'ım. Teşekkür ederim bugünüme. Şükürler olsun.
Dualarımı duyduğunu biliyorum, hissediyorum. Çok dua ettim, çok yardım diledim ve 28 yıl geçti... Manen yorucuydu.
Büyümek, güçlenmek, alışmak, olgunlaşmak... Büyüdüğüm için memnunum. Zaman çok yavaş aksa da iyi geliyor.
Ama artık kendi hayatımın kontrolünü ele almam lazım, dış dünyada bir yer edinmem lazım... Zamanı yaklaştı, öyle hissediyorum, inşallah... İnşallah... İnşallah... Son 2 yıl çok farklıydı ve lütfen bu halim kalıcı olsun, lütfen... Üstüne koymaya devam edeyim ama geriye düşmeyeyim.
Kendimi yeterli hissetmem için ne gerekiyorsa onu diliyorum, benim için doğru dua bu gibi, genelde bu dualarımın sonuçlarını aldım... Şuna sahip olayım değil, o şeye sahip olmak için, atmam gereken adımlar için gerekli özellikleri, gerisi hallolacak gibi... Öz güven, sağlam, yerinde bir cesaret, doğru ve kendinden emin kararlar, davranışlar, söylemler, disiplin ve sabır... Kuruntulara, gereksiz kaygılara pabuç bırakmamayı diliyorum.
Daima en çok kendimi sevip, değer vermeyi, insanları sadece gerektiği kadar takmayı... Anın değerini daha çok bilmeyi.
vs. vs. vs...