Popüler Konu Sevgili günlük...

Tam olarak hayatımda çakma Anne Boleyn'liğe terfi ettiğim bir dönemi yaşıyorum.

8. Henry'imiz, onun geçmişteki çeşit çeşit bir dolu hatunları, Aragonlu Catherine'imiz hatta namı değer Bloody Mary'imiz bile var. Takım taklavat tam.

Bunu nasıl yapabildim bilmiyorum.
Bilmemekle kalmıyor, yapmaya devam ediyorum.

Umuyorum ki pişman olmam.

Olumlu olmak ne demek, kaygısız olmak ne demek gerçek anlamda bilmiyormuşum resmen... Umut etmeyi biliyordum, fazla olumlu da olabiliyordum aslında -ki fazlası hep zarardı- ve kuruntularım, kaygılarım çoktu ama şuan hoş bir dengedeyim.
Allah'ım, bozulmasın bu, lütfen...

Fazla olumluya gereksiz iyi niyet desem daha doğru sanırım... Hayat istediğim gibi değil, olmayacak. Var olanı görüp, kabul edip, sindirip bununla olumlu olabilmek gerekiyor. Denge...

Tam anlamıyla aşka düşüyorum.

Bu sefer ruhumu okşayan bir erkeğin aşkı bu.

Ahaha çok acayip ya, bir yerlerden az buçuk para geliyor ve ekstra masraflar da çıkıyor bir yandan, resmen hepsinin yeri hazır, geldiği gibi gidiyor :KK53: Neyse buna da şükür tabi ki denkleşsin de kötüleşmesin inşallah, ama çok ilginç geliyor.

Son düzenleme:
Sadece varım.. Yaşamıyorum... Hep neden varım anlamaya çalıştım, varlığımı kabul etmemeye çalıştım, dünyayı kötülükleriyle kabul etmeye, anlamaya, alışmaya. Şimdi eskisinden daha iyiyim ve bir şekilde yaşamaya geçmem lazım. Kontrolü ele almam lazım.

Selam günlük ;
Şükür günden güne daha güçlü oluyorum öldürmeyen acı güçlendirir ya hani heh ondan. Oturup düşündüğüm zaman o kadar kötü günler de geçti elbet bu da geçecek diyorum bu sefer biraz ağır geçiyor delik deşik ederek geçiyor Allah’a dua ediyorum sürekli bir an önce bitsin şu zorlu günler diye yine uzaklardayım yok günlük kaçamıyorsun acılardan anılardan be kadar uzağa gidersen git işte olmuyor be. Allahım ne olur çekmem gerekenler bitsin de artık istediklerimin olduğu yaşamak istediğim şeyleri yaşacağım günler gelsin artık.30 senedir gülmeyen kader bundan sonra güler mi günlük ? Yok yok pes etmek yok asla yok bana gülmeyen kadere ben ağlayarak yaşamaya devam ederim artık buna da şükür diyelim napalım...😔

Günlük ben sana böyle şeyleri hiç anlatmazdım aslında ama bugün sana bir şey itiraf edeyim (bu itiraf kelimesini sevemedim). Yeterli sevgiyi hissedemedim ailemden ve annemden.
Başlarken uzun yazmaya niyetliydim ama şuan hiç yazasım yok.

Geçmişle alakalı karşılaşmalar falan olabilir deyince bir astrolog kafamın içinde böyle bir şey olursa ne söylemeliyim diye bir şeyler düşünmeye başladım.
Aman Allah korusun ya, Rabbim geçmişimde kalan herkesten özellikle kadınlardan fersah fersah uzak eylesin, tekrar karşılaştırmasın. Çok amin.

Teşekkür ederim Allah'ım. Beni farkındalık sahibi kıldığın ve bunu arttırdığın için teşekkür ederim... :KK200:
İnşallah maddi dünyada da gösteririm artık...

Oyy yoruldum temizlik yapmaktan gunluk , pisliklere gulegule diyorum, guluyorlar. hayat cok acayipsin 😂

Son düzenleme:
Keşke şu zamanki benle ve özellikle manevi(aile içi) şartlarla lise ya da üniversite seçtiğim zamanlarda olsaydım

Selam günlük
Bugün içimin taaaaa derinden acıdığı sayılı günlere bir yenisi daha eklendi o kadar zormuş ki hayat her gün acılarıma acı ekleniyor keşke çoçuk kalsaydım bu kadar acımasız olmak zorunda mı hayat ? İsyan etmek istemiyorum evet bir sürü şükredecek güzel şeylerimde var ama bugün bi kere daha öldüm dibine kadar yaşadım acımı bi parçam eksildi uçtu gitti ...
Allahım sabıııır ! Diyerek acımı bastırıp gözyaşlarımı dindirmeye çalışıyorum aynı tarih aynı gün aynı acı ! Bir mucize olur da şu zorlu günleri atlatıp mutlu olursam geriye dönüp burayı okumak istiyorum onun için yazıyorum.
İster dua ister beddua benim gözyaşı dökmeme sebep olanlar inşallah bir gün bu gözyaşlarımda boğulursunuz ! Benim hayallerim üzerine gelip oturanlar benim senelerce emek verdiğim fedakarlık yaptığım güldüğüm ağladığım o kurulan hayallerimi benim yaşamam gereken hayatı SİZE YAŞAMAK NASİP OLMASIN İNŞALLAH !
22/06/2019 ....

Kendine objektif, eleştirel bakabilmek güzel ama fazlası biraz öz güven zedeleyeci bir durum gibi...

Esas istediklerimi yapabilmek için ne kadar zaman geçmeli? Ne kadar daha sabır lazım...

X