Popüler Konu Sevgili günlük...

Hiç doğmamış olmayı ben de çok isterdim :) Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi
-

Hasta olmam umarım, hafif bir mide bulantısı ve halsizlik seziyorum...
Hava birden ısındı ondan olabilir ya da yaklaşan dolunay da çarpıyor olabilir.
Şu belgesele devam edeyim bari, keyiflenirim.

Sevgili Günlük,

Güneşli bir İstanbul pazarından sıcacık bir biçimde kucaklıyorum seni. Epeydir görüşemedik, üzgünüm. Bugün uzun uzun yazmaya fırsat bulabildim ancak.

Çalışıyorum artık. Tüm enerjimi işime verdim. Çalışma hayatına bir süre ara vermenin etkisiyle ilk başta biraz zorlandım, uyku düzeni konusunda özellikle. Bir de aniden epey yoğun bir tempoya girmek de ağır geldi ama her geçen gün biraz daha oturuyor her şey. Kolay adapte oluyorum.

Çalışınca tez ikinci plana atıldı tabii, buna canım sıkılıyor biraz. Emeklerimin ziyan olmasını istemediğimden bir an önce ona da zaman ayırmaya başlayacağım.

Havalar da ısındı artık. Yaz kapıda. Hal böyle olunca gönül yayları da gevşiyor haliyle. İstiyorum ki kalp ritmim değişsin, gönlü güzel bir adam girsin hayatıma artık. İstiyorum da istiyorum işte. :)

Her şey çok güzel olsun, Günlük. :KK36:

akşama birsürü misafir huysuzlukta tavan yapmış 2yaş sendromlu küçük hanım uykusuzluk veee daha yapılacak yemeklerın bı kısmı of daha cok iş var

Canım çok sıkkın günlük. :KK43: Kendimi kötü hissediyorum. Suçlu gibi hissediyorum. Bütün kötü hisleri içimde barındırıyorum adeta. Gözyaşlarım eşlik ediyor bana bu satırları yazarken. Keşke diyorum ama devamını getiremiyorum günlük. Boğazımda bir düğüm var sanki. Göğsümün ortasında birşey var sanki. Omuzlarımda birşey var sanki.
Günlük çaresizim demeye utanıyorum ama kendimi çaresiz gibi hissediyorum. Bundan yıllar öncesine gitsem ilk doğduğum güne. O günden itibaren yeniden yaşasam ya da bundan 6 yıl öncesine gitsem canımı yakan beni mahveden şeyleri tanımamış olsam karşılaşmamış olsam içim bu denli yanmasa..
Çok üzgünüm bu gece :KK43:

Allah'ım, bana gerekli cesareti ve o cesaret gösterdiğim konuyu sürdürmek için gerekli dirayet ve motivasyonu ver lütfen. Yeterli olacağımın belli olduğu anda da bir fırsat. Doğru anda, doğru zamanda, doğru kararlarla, doğru davranışlarla cesaret ve devamlılık. Lütfen.

Günlük kalbim sıkışıyor yine. Tam tamına aylar öncesindeki gibiyim sanırım. Bütün bedenim uyuşmuş gibi. Bundan yıllar öncesine gitsek ben de doğmamış olmayı isterdim.
Ben bu durumdan nasıl kurtulacağım günlük. Bir çıkış yolu bir çıkış bulamıyorum, bu sefer daha kötüyüm. Hayatımın mahvolması yetmemiş gibi bir de gidip başkasının hayatını mahvettim. Nasıl düzelteceğim ya :KK43: Bir çıkış yolum olsa keşke :KK43:

Günlük o kadar canım sıkkın ki. Sanki hayatım boyunca hiçbir zaman mutlu olamayacakmışım gibi. Keşke hiç tanımasaydım o insanı. İçine etti hayatımın.
Kendime olan nefretim ne zaman geçecek günlük? Yine eskisi gibi aynada gördüğüm o kıza o kadar uzağım ki. Bu yazıyı yazarken gözlerim doldu yine. Ağlasam geçecek mi sanki günlük? Üzgünüm. İçimde öyle büyük bir mutsuzluk vardı ki. Geçeceğine inanmıştım. Ama geçmemiş. Günlük bu mutsuzluk öyle bir şey ki ne yediğin yemekten tadı alıyorsun ne de başka bir şeyden. Günlük ben bu mutsuzlukla baş edemiyorum. Çok mutsuzum. Çook. Günlük hiç iyi değilim bugün. :KK43:

Güzel bir gün oldu, çok teşekkürler Rabbim..
Artık hayata olumlu bakıp olumlu gelişmeler yaşamak zamanı..

Nolur pişman olup geri dönsün Allahım yalvarırım 😢 canım hiç bu kadar yanmamıştı. Şu mübarek gecenin hürmetine pişman olup geri dönsün istiyorum
Günlük söylemek istediğim şeyler var hala. Çok isterdim şu iki ay içinde dönmesini :KK43:

İnanamıyorum kendime, onları birlikte görünce resmen kıskandım, o anki hissettiğim duyguyu tarif etmek güç...
Maymun iştahlı ergen bir adamı başkası ile görmek nasıl canımı sıkar benim, yuh bana yuhhhh.
Rabbim sen bana akıl fikir ver, gözümü aç...
Artık sevmek sevilmek konusunda hayatımda lütfen güzel şeyler olsun, bunu artık canı gönülden istiyorum..

Anlamadığım bazı insanlar nasıl bu kadar kolay başkalarının yaptıklarını, seçtiklerini, yapılarını sertçe, küfürlü şekilde yerebiliyor, büyütülecek şeyler de değil, tek bir basit eylemden o eylemi yapan herkesi belli bir kalıba sokuyorlar. Acayip itici. Düzgünce eleştirebilirsin, kendi hayatın için bu konuyu esnetilemez görebilirsin ama herkes benim doğrum neyse öyle olmalı, değilse herkes kötüdür demek saçmalık...

Sevgili Günlük,

Tek kelimeyle özetliyorum her şeyi: Değişiyorum.

Günlüğüm çok istemiştim :KK43: Kendimi çok üzgün hissediyorum. Çok uç olacak ama sanki bir uçurumun kenarında oturmuş bacaklarımı aşağı sarkıtmış sallıyorken etrafı izliyorum. Bunu yazarken sana yine gözlerim dolu. Çok huzursuzum. Uğraştım değiştirmek için ama olmadı, bir yanım bırak diyor ama..
Günlük keşke olsaydı :KK43: :KK43:

Bilmiyor musun Vind, kaygılar yolunu tıkıyor senin. Gerçek oluyor kaygılandıkların, iyi şeyler çok zaman gerektiriyor ama kötü şeylere kaygılandığın an oluveriyor. Düşme bu çukura tekrar olur mu... Lütfen düşme... Kaygılarını kenara bırak, bu dönemi verimli geçir. Takma kimseyi de. Bu dönem hislerin, enerjin kuvvetli ve kaygılanırsan hoş olmaz. Yapma.

İmza en yakın arkadaşın; Sen.
Bir de Rabbin var tabi, dua ve umut etmekten, yardım dilemekten vazgeçme.

Keşke insanlara rahatça, tüm içtenliğimle değer vermeme izin verse hayat, iyi niyetim kullanılmasa, hafife alınmasa, abartı durmasa...
Bazen bunu bastırmak zorunda olduğum için çok eksik hissediyorum.
Bazen bir dizi/film izlerken gerçek hayatta olamayan bu tarz şeyler görünce aklıma düşüyor, üzüntü duyuyorum...

Ne kadar güzeldi her şey günlük. Rüya gibiydi hayal gibiydi sanki. Sonra ne oldu da böyle oldu hiçbir şey anlamadım. Yine eskisi gibi olur mu ki bazı şeyler?

Yine özleminin kalbime ağır gelip, gözlerimden usul usul süzüldüğü bir gece.

Bu kadar aşağılık bir insan olduğunu bilmeme rağmen nasıl onu özleyebiliyorum?

Yanımda olmayı bırak, bir 'Merhaba' yazsa bütün dünya güzelleşecek, güneş daha parlak doğacak, kuşlar daha şevkle ötecek.

Çok acizce değil mi böyle bir insanın beni mutlulukta nirvanaya ulaştırabilecek güce sahip olması?

Ah be günlük hangi birini yazayım sana. Öyle çok birikti ki içimde ki kelimeler. Yıllar oldu. Yıllar geçti ama içimdekiler bi türlü bitmedi. Ya bi ömür sürerse? İşte bundan çok korkuyorum. Haketmiyor çünkü günlük. Haketmediği için korkuyorum. Ne istediğini bilmiyor bu yüzden kaybediyor. Ama onunla beraber ben de kaybediyorum. Kaybediyorum maalesef. . .

X